Głupoty, jakie zrobiłyście po rozstaniu z tż. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 16:05   #1
losangelesss
Raczkowanie

Głupoty, jakie zrobiłyście po rozstaniu z tż.

Dziewczyny, ciekawi mnie, jakich głupot dopuściłyście sie po rozstaniu z facetem :p Mam na myśli wszelkie czyny, zachowania, których później żalowalyscie, a ktore zrobilyscie pod wpływem chwili, emocji. Chodzi mi o jakies błahostki typu wypisywanie smsow z prosba o powrot, ciagle wydzwanianie (np. po pijaku ), ale tez o grubsze sprawy takie jak np. zemsta... Ja niedawno rozstałam się z chłopakiem i jakims cudem powstrzymuje sie od napisania mu wiadomosci, ze strasznie go kocham, ale jednoczesnie nienawidze :p Ale nie zrobie tego, bo pozniej pluła bym sobie w twarz. Od razu piszcie, jak dlugo bylyscie z tżtami Pozdrawiam
losangelesss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 16:38   #2
Dearlie
Zakorzenienie

Dot.: Głupoty, jakie zrobiłyście po rozstaniu z tż.

Krótko i żenująco:

sypiałam z nim przez 5 miesięcy od rozstania, bo naiwnie wierzyłam, że skoro to robi to coś tam do mnie czuje i pewnie prędzej czy później zdecyduje się ponownie na związek ze mną.

Tak wiem, idiotka ze mnie. Żeby było śmieszniej to jak tylko znalazł nową dziewczynę to poprosił, żebym zniknęła z jego życia, bo nie pozwalam mu normalnie żyć. Cóż, jeszcze nie jestem w stanie, bo to za świeże, ale mam nadzieję, że będę jeszcze kiedyś śmiała się ze swojej naiwności.

Moja historia niech będzie przestrogą dla innych
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 16:44   #3
monilkaa
Zakorzenienie

Był chyba taki wątek.
Stary 2011-08-05, 16:45   #4
losangelesss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Krótko i żenująco:

sypiałam z nim przez 5 miesięcy od rozstania, bo naiwnie wierzyłam, że skoro to robi to coś tam do mnie czuje i pewnie prędzej czy później zdecyduje się ponownie na związek ze mną.

Tak wiem, idiotka ze mnie. Żeby było śmieszniej to jak tylko znalazł nową dziewczynę to poprosił, żebym zniknęła z jego życia, bo nie pozwalam mu normalnie żyć. Cóż, jeszcze nie jestem w stanie, bo to za świeże, ale mam nadzieję, że będę jeszcze kiedyś śmiała się ze swojej naiwności.

No, to faktycznie... nie powiem, że to było mądre, ale jestem w stanie Cie zrozumiec i to bardzo dobrze Sama chyba bym sobie na to nie pozwolila, ale i tak domyslam sie, co czulas/ czujesz.

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Był chyba taki wątek.
To zapodaj link ;]
losangelesss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 17:13   #5
Panna_Prym_
Raczkowanie

Co ja zrobiłam? Pisałam do niego smsy, prosiłam o spotkanie. On oczywiście odmówił, sam do mnie nigdy nie napisał, nie zadzwonił. W końcu dotarło do mnie, że ma mnie gdzieś i od tamtej pory dałam sobie spokój. Nie to nie.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Krótko i żenująco:

Ja na szczęście cudem uniknęłam takiej sytuacji. Mój były powiedział, że jeśli mamy się spotkać, to tylko w konkretnym celu- seks, ale bez zobowiązań. Dlatego też wiedziałam, że nic z tego nie będzie i powiedziałam mu, że życzę powodzenia w szukaniu innej naiwnej laski. Współczuję Ci..
Stary 2011-08-05, 20:25   #6
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez losangelesss Pokaż wiadomość
To zapodaj link ;]
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433378
Stary 2011-08-05, 20:29   #7
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
Krótko i żenująco:

Miałam podobnie.
sama to ucięłam, po tym jak po sexie stwierdził , ze chyyyyba juz musi iść, Coś we mnie pękło i wywaliłam go z domu
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 20:42   #8
laktoza
Rozeznanie

GG do laktoza

Skoczylam na bungee i czulam sie potem 100% lepiej
laktoza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 21:05   #9
Moulino
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laktoza Pokaż wiadomość
Skoczylam na bungee i czulam sie potem 100% lepiej
Sporty ekstremalne to moja pasja i nie uważam tego za głupotę (patrz: tytuł)

Ale dobry ruch!
Stary 2011-08-05, 22:22   #10
monikkad
Wtajemniczenie

Ja w tym miejscu opowiem moją historię, która niech będzie przestrogą dla innych !!! :P

Nadmienię, że miałam jakieś 17,5 roku :P To była moja wieeeeeeeeeeeelka miłość, pierwsza. Typ mnie zdradzał przez parę tygodni, po czym w sylwestra na naszym "romantycznym" wyjeździe w zakopcu mi się do tego przyznał i 2 tygodnie później mnie rzucił.

A ja jeszcze jakiś miesiąc po rozstaniu byłam skłonna do wszystkiego byleby tylko go zobaczyć! No i wymyśliłam bajeczkę: Moi domownicy wyjechali do dalszej rodziny do Warszawy. A ja nocowałam u koleżanki. Rodzice myśleli, że mam klucze, ale nie miałam. I zostałam bezdomna na jedną noc :P Czy mnie przyjmie pod swój dach na tę noc, bo już nie mogę się dłużej u koleżanki zatrzymać :P

On najpierw się zgodził, później jednak zadzwonił i powiedział, że są jakieś problemy, ale żebym przyjechała. W domu naściemniałam, że idę na imprezę i będę nocować u kumpeli. Pojechałam najpierw do kumpeli, właściwie to do mojej najlepszej przyjaciółki i opowiedziałam jej o moim niecnym planie :P Stwierdziła, że skrajnie upadłam na głowę :P No ale nikt nie był w stanie mnie zatrzymać - pojechałam do niego, jakoś koło 22 chyba było, choć nie pamiętam dokładnie już teraz (cała akcja miała miejsce jakieś 6 lat temu ;P).

Mój były stwierdził, że jednak nie mogę zatrzymać się u niego w domu, ale znalazł mi miejsce w boksie znajdującym się nieopodal jego bloku Poszliśmy do tego boksu i dodał, że absolutnie nie mogę tu palić (wtedy jeszcze paliłam), aby sąsiedzi się nie zorientowali, że tu jestem. Podał mi koc, życzył miłej nocy i poszedł :PPPP Dodam, że opcja była tak żałosna, że powiedziałam mu jeszcze, że nie mogę zadzwonić do domu, bo tel mam rozładowany i nie pamiętam numerów do rodziców, a tu nagle tel mi dzwoni Sądzę, że od razu wiedział, że ściemniam równo. No i nic, poszedł, a ja zostałam. To był luty, mróz był wręcz trzaskający, myślałam, że umrę z zimna, a na dodatek już wcześniej byłam przeziębiona, miałam katar, ból gardła, myślałam, że umrę, a miałam tu zostać do 7 rano, bo dopiero o tej godz jechał autobus do mojej dzielnicy, która była dość odległa (mój były mieszkał na takiej zmodernizowanej wiosce pod moim miastem). Jakoś zasnęłam, ale obudziłam się koło trzeciej i myślałam, że nie wytrzymam. No i wpadłam na opcję, że zadzwonię po taksówkę. Zapytałam ile mniej więcej kosztuje kurs stąd do mojego domu, to było jakoś koło 3 dych, tyle akurat miałam przy sobie, więc od razu zamówiłam tę taksę i po chwili wyszłam z tego śmierdzącego, lodowatego bosku i wsiadłam do ciepłej taksóweczki, która zawiozła mnie pod mój dom, rodzicom mówiąc, że jednak postanowiłam wrócić z imprezy od razu do domu :P

Dziś jak to czytam to nie mogę przestać się śmiać z tego jak byłam głupia, naiwna i żałosna, także napisałam to tu ku przestrodze :P
Ehh, błędy młodości :P
Stary 2011-08-05, 22:35   #11
virtual_luv
Raczkowanie

Nie pisałam,nie dzwoniłam.Przespałam sie z nowo poznanym chłopakiem,ale to chyba nie była głupota bo jestem z nim od kilku lat w szczęśliwym związkuA były zawsze jak mnie widzi to patrzy z takim wyrzutem ,że hej
virtual_luv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-05, 22:51   #12
martu00
Raczkowanie

Ja po zerwaniu z moim pierwszym chłopakiem przez 1,5 roku nie mogłam się pozbierać. Śledziłam każdego busa którym wracał ze szkoły, byle by tylko chwilę na niego popatrzeć. Czekałam na jakąś wiadomość, że może napisze mi życzenia urodzinowe albo świąteczne. Ale nie napisał. Cierpiałam strasznie. Na imprezach w naszym mieście też go wypatrywałam licząc, że do mnie podejdzie. Dziś jestem mądrzejsza. Nie mogę na niego patrzeć wydaje mi się być taki obcy. Jakby chciał teraz do mnie wrócić za nic w świecie bym się nie zgodziła
martu00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 22:52   #13
chwast
Zakorzenienie

brałam antydepresant i nie chodziłam do szkoły
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 23:01   #14
martu00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Co Ci faceci potrafią z nas zrobić...
martu00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 01:32   #15
Torina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
ja też. oprócz tego włóczyłam się sama po całym mieście.
Stary 2011-08-06, 10:52   #16
zzzielona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Ja w tym miejscu opowiem moją historię, która niech będzie przestrogą dla innych !!! :P

Nadmienię, że miałam jakieś 17,5 roku :P To była moja wieeeeeeeeeeeelka miłość, pierwsza. Typ mnie zdradzał przez parę tygodni, po czym w sylwestra na naszym "romantycznym" wyjeździe w zakopcu mi się do tego przyznał i 2 tygodnie później mnie rzucił.

A ja jeszcze jakiś miesiąc po rozstaniu byłam skłonna do wszystkiego byleby tylko go zobaczyć! No i wymyśliłam bajeczkę: Moi domownicy wyjechali do dalszej rodziny do Warszawy. A ja nocowałam u koleżanki. Rodzice myśleli, że mam klucze, ale nie miałam. I zostałam bezdomna na jedną noc :P Czy mnie przyjmie pod swój dach na tę noc, bo już nie mogę się dłużej u koleżanki zatrzymać :P

On najpierw się zgodził, później jednak zadzwonił i powiedział, że są jakieś problemy, ale żebym przyjechała. W domu naściemniałam, że idę na imprezę i będę nocować u kumpeli. Pojechałam najpierw do kumpeli, właściwie to do mojej najlepszej przyjaciółki i opowiedziałam jej o moim niecnym planie :P Stwierdziła, że skrajnie upadłam na głowę :P No ale nikt nie był w stanie mnie zatrzymać - pojechałam do niego, jakoś koło 22 chyba było, choć nie pamiętam dokładnie już teraz (cała akcja miała miejsce jakieś 6 lat temu ;P).

Mój były stwierdził, że jednak nie mogę zatrzymać się u niego w domu, ale znalazł mi miejsce w boksie znajdującym się nieopodal jego bloku Poszliśmy do tego boksu i dodał, że absolutnie nie mogę tu palić (wtedy jeszcze paliłam), aby sąsiedzi się nie zorientowali, że tu jestem. Podał mi koc, życzył miłej nocy i poszedł :PPPP Dodam, że opcja była tak żałosna, że powiedziałam mu jeszcze, że nie mogę zadzwonić do domu, bo tel mam rozładowany i nie pamiętam numerów do rodziców, a tu nagle tel mi dzwoni Sądzę, że od razu wiedział, że ściemniam równo. No i nic, poszedł, a ja zostałam. To był luty, mróz był wręcz trzaskający, myślałam, że umrę z zimna, a na dodatek już wcześniej byłam przeziębiona, miałam katar, ból gardła, myślałam, że umrę, a miałam tu zostać do 7 rano, bo dopiero o tej godz jechał autobus do mojej dzielnicy, która była dość odległa (mój były mieszkał na takiej zmodernizowanej wiosce pod moim miastem). Jakoś zasnęłam, ale obudziłam się koło trzeciej i myślałam, że nie wytrzymam. No i wpadłam na opcję, że zadzwonię po taksówkę. Zapytałam ile mniej więcej kosztuje kurs stąd do mojego domu, to było jakoś koło 3 dych, tyle akurat miałam przy sobie, więc od razu zamówiłam tę taksę i po chwili wyszłam z tego śmierdzącego, lodowatego bosku i wsiadłam do ciepłej taksóweczki, która zawiozła mnie pod mój dom, rodzicom mówiąc, że jednak postanowiłam wrócić z imprezy od razu do domu :P

Dziś jak to czytam to nie mogę przestać się śmiać z tego jak byłam głupia, naiwna i żałosna, także napisałam to tu ku przestrodze :P
Ehh, błędy młodości :P
O matko! Padłam Hahahaha!

A co do moich żałosnych wyczynów to ja tak standardowo... SMSy, na które on oczywiście nie odpisywał i telefony, których nie odbierał. Miałam w planach wyjazd do niego (bo on mieszka w Trójmieście a ja we Wrocławiu, czyli kawałek jednak jest :P), zaskoczenie go w pracy bo chciałam z nim pogadać (zerwał ze mną oczywiście przez telefon bo w realu chyba nie dałby rady, a w rzeczywistości pewnie nie chciało mu się przez całą Polskę jechać), a on nie pozwalał na to... Ale na całe szczęście jakoś mi przeszło, ochłonęłam i się ogarnęłam :P.
Stary 2011-08-06, 18:41   #17
Clemence
Zakorzenienie

Ja chyba nic :P aczkolwiek mialam ochotę jednego typa zabić.Niestey się nie udało :P
Chociaż może na coś wpadnę

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 19:17   #18
Imraa
Rozeznanie

Smsy, smsy i jeszcze raz smsy. Zawsze bez odpowiedzi. Mogłam pisać 100 razy dziennie, choć oczywistym jest, że jak ktoś nie odpisuje, to ma nas gdzieś... Niestety.

ex-aparatka
19.10.12-23.12.14

Imraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 20:10   #19
201608251020
Konto usunięte

Ja chyba zasługuję na Głupotę Roku, bo to nie był mój tż a gość z którym parę razy się spotkałam. Strasznie się zadurzyłam, on wcale Co robiłam?
- smsy
- telefony do pracy
- niezapowiedziane wizyty u niego w mieszkaniu
- listy miłosne podrzucane mu do skrzynki w bloku
- kręcenie się pod jego blokiem
- maile miłosne tudzież rozpaczliwe jak za nim tęsknię
- regularne płacze w poduszkę
- obsesja w stylu "czy to był M.?!"

Zakrawało już pod maniakalną obsesję, na szczęście potem pojawił się mój TŻ przy którym jak przy żadnym wcześniej, zapomniałam o M.
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 20:17   #20
Imraa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Ja chyba zasługuję na Głupotę Roku, bo to nie był mój tż a gość z którym parę razy się spotkałam. Strasznie się zadurzyłam, on wcale Co robiłam?
- smsy
- telefony do pracy
- niezapowiedziane wizyty u niego w mieszkaniu
- listy miłosne podrzucane mu do skrzynki w bloku
- kręcenie się pod jego blokiem
- maile miłosne tudzież rozpaczliwe jak za nim tęsknię
- regularne płacze w poduszkę
- obsesja w stylu "czy to był M.?!"

Zakrawało już pod maniakalną obsesję, na szczęście potem pojawił się mój TŻ przy którym jak przy żadnym wcześniej, zapomniałam o M.
A to też. Niestety nowy nikt się jeszcze nie pojawił, więc trzyma mnie dalej... chociaż już słabiej.

ex-aparatka
19.10.12-23.12.14

Imraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 20:24   #21
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Imraa Pokaż wiadomość
A to też. Niestety nowy nikt się jeszcze nie pojawił, więc trzyma mnie dalej... chociaż już słabiej.
Mnie trzymało w sumie 2 lata ponad, zanim znalazł się facet przy którym zapomniałam o bożym świecie tak to bywały przelotne romanse ale ostatecznie kończyłam je, stwierdzając że i tak "kocham" M.
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 20:44   #22
NibyNic
Zakorzenienie

No to i ja napiszę
Po wyjściu od chłopka po poważnej z nim kłótni (doszło nawet do użycia siły z jego strony) i w efekcie rozstaniu spotkałam byłego który wracał od swojej dziewczyny. Eks zawsze był dla mnie dobry i widząc mnie roztrzęsioną zaczął mnie pocieszać i tak od słowa do słowa od kroku do kroku spędziliśmy namiętną noc.

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 20:49   #23
visionAM
Zakorzenienie

Najgłupszą rzeczą jaką zrobiłam po rozstaniu z moim ex był powrót do niego
Ale później się ocknęłam i na szczęście jestem już wolną, zadowoloną z życia kobietą
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości