|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pytanie.
Witam, mam pytanie.
Jeśli podczas tak zwanego pettingu partner bez problemu wkłada jeden palec do mojej pochwy, a dwóch już nie, to czy jest sens brać się za normalny seks? Chodzi mi o to - jeśli nie mieszczą się dwa palce, to czy zmieści się penis mojego partnera? Oraz czy zabezpieczenie dni niepłodne + prezerwatywa + partner nie kończy we mnie jest wystarczające? Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pytanie.
Powinnaś się chyba bardziej rozluźnic i dac ponieśc. Zwykle na początku jest problem z wejściem.
A co do zapezpieczenia to dobrze założona prezerwatywa wystarczy, bez reszty.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
co do tych palców to faktycznie może boleć jesli pochwa nie jest odpowiednio nawilżona..jeden to nie problem ale dwa już tak..
ale podczas normalnego zbliżenia trzeba się rozluźnić,i z niczym nie śpieszyć..wtedy powinno być dobrze ![]() a co do zabezpieczenia to wystarcza,choć dla większego komfortu można zastosować globulki ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, na początku na pewno będzie trochę ciasno, ale nie martw się, wszystko się da, jeśli będziesz odpowiednio nawilżona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja raczej z rozluźnieniem się i nawilżeniem nie mam problemów, poważnie.
Czyli jeśli nie wchodzą dwa palce, to penis tym bardziej? Jeśli spróbujemy normalnego seksu i się nie uda, gdyż będzie za ciasno, mogę po prostu powiedzieć partnerowi, żeby pchnął raz, a porządnie, zamiast się cackać, czy lepiej delikatnie i powoli, chociaż tak można, moim zdaniem, w nieskończoność? Raczej nie obawiam się bólu, w końcu jakoś trzeba zacząć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z małżem też czasem mamy problem i musimy się trochę pocackać jak to ujęłaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
PingwinPingwin
a od jak dawna próbujecie tylko z palcem? Ja przez długi czas mogłam tylko z palcem, potem z dwoma, po jakimś czasie próbowaliśmy już normalnie z penisem ale ból odczuwałam jeszcze przez jakieś ok 10 stosunków aż się chyba moja pochwa zaczęła przyzwyczajać do rozciągania. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Najważniejsze jest to abyś się rozluźniła i nie myślała o tym czy się zmieści czy nie. Na pewno na początku może boleć ale to normalne. I jeśli nie jesteś wystarczająco nawilżona możecie użyć żelu nawilżającego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kiedy jeszcze byłam dziewicą mój tż spróbował mi chyba wsadzić drugi palec. Boże, jak to bolało, stwierdziłam, że już nigdy więcej - a o seksie to w ogóle chyba zapomnę.
No cóż, ja jestem zdania, że trzeba pchnąć raz a porządnie. Owszem zaboli - ale tylko na chwilę nie na pół dnia (tak myślę ![]() Mój tż tak się ze mną cackał miesiąc. Próbowaliśmy kilkanaście razy bo nie chciał mi zrobić krzywdy, a takie próbowanie bolało jeszcze bardziej i żałuję, że od razu nie zdecydował się zrobić tego mocniej i szybciej:P O i widzę, że nie jestem sama, ja też odczuwałam ból przy jakiś 12 stosunkach późniejszych ale to tylko przez chwilę, jak we mnie wchodził, zaciskałam oczy i zęby i po chwili było okej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
High Quality Since 2007
|
Popieram - najlepiej wejść kawałek i poczekać chwilkę, w tym czasie np. się oddać bardziej pocałunkom, a potem kontynuować. Z odpowiednim nawilżeniem oczywiście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.