BAN stały
Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.
|
pilnie - wrześniowa LISTA MARZEŃ - zajrzyj, może coś masz?;)
Hej Dziewczyny. Za te rzeczy oddam sporo z wątku, napisz tez jak cos masz a nie widzisz nic u mnie zawsze moge poszukać poza .
NOSZĘ XS/S ew jak coś mi się b.spodoba małe M. Błagam, nie proponujcie mi wiekszych, chyba że oversize.
DAM SIĘ POKROIĆ ZA :
(czerwone - najpilniej/najbardziej mi zależy)
Płaszczyk materiałowy CIEPŁY na zimę - najchętniej biały, nude, czarny ale rozważe każdy kolor - w tym wypadku może być też rozm M, przynajmniej zmieszczę sweter.
Spodnie dresowe ze ściagaczami na dole - ale nie jakieś znoszone, porozciągane etc, tylko takie w których da się wyjść z domu. Chętnie szare, białe lub czarne, mogą mieć jakieś napisy etc. Chętnie w komplecie z bluzą.
Czarne (kruczoczrne) mega obcisłe rurki
Wszelkie kryjące, obcisłe legginsy, byle nie zwykłe czarne (ale czarne np z wstawkami chętnie) chętnie nude, koronkowe, w panterkę..
Ciepłe, ładne sweterki, chętnie OVERSIZE
WSZYSTKO co z Misiami, kotkiem, kotkami
SWETER W SERDUSZKA
KSIĄŻKI LAUREN KATE - UPADLI 2 i 3 (udręka i namiętność)
MARMURKI legginsy lub rurki
Spódnice bandażowe/tulipan
Spódnice maxi, chętnie dresowe
Dresowe marynarki
Bokserki!! najchętniej gładkie, ale niekoniecznie
Taka skóra/futro góralskie co się kładzie na podłogach np przy kominku, wiecie mam nadzieje o co mi chodzi, oddam naprawde SPORO za takie coś
Lampa z TYKWY (np w sphinxie są), ew. jakies fajne solne i inne ROMANTYCZNE lampki, ale najbardziej zależy mi z TYKWY
Wszystko co się przyda do ORIENTALNEJ dekoracji pokoju/domu
Męskie perfumy/kosmetyki nadające się na prezent dla Tż wiec najlepiej nowe/jak nowe
MĘSKIE ciuszki w rozm M-XL (zależy co) nadające się na prezent - nowe/jak nowe
TORBY MIESZCZĄCE A4 - poluje na nude/brąz/karmel/ew.czerń
SPORTOWA TORBA WEEKENDOWA chętnie np puma etc ale niekoniecznie, taka a'la neseser ale jeszcze torba
CZERWONA bransoletka najlepiej obcisła, z regulacją i zapięciem, chętnie np pleciona ekoskórka etc
ZŁOTE KOLCZYKI - mam uczulenie więc w gre wchodzi tylko prawdziwe, oddam sporo
STANIKI DUŻE A MAŁE B, jakieś fajne majteczki, KORONKOWE BODY, bielizna erotyczna - ze względów oczywistych tylko NOWE(no może poza body)
Kolorowe marynarki, chętnie np róż, mięta, NUDE, biała..
T-shirty ze smiesznymi, zadziornymi nadrukami np 100 devil, od jutra będę grzeczna etc.
Karmelowe/czerwone/miętowe rurki
ROMANTYCZNE BLUZKI I TUNIKI - pudrowe, z koronką, różyczkami, serudszkami etc
Wszystko co JAPAN STYLE
SUKIENKI MINI LUB MAXI - na chwile obecną szukam raczej mini, chętnie ASOS lub w takim stylu
WSZYSTKO CO VICTORIA'S SECRET PINK
BUTÓW EMU 39 (nie muszą być oryginalne!!)
Kochane piszcie jak macie coś z mojej wish, moge za takie rzeczy szukać poza wątkiem też.
Błagam, nie piszcie "może coś u mnie?" jeśli nie macie NIC z mojej wish bo to strata czasu moja piszcie najlepiej od razu co z tych rzeczy macie, dziekuję 
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------
zapraszam
Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2011-08-31 o 19:28
|