Szukam pilnie - wrześniowa LISTA MARZEŃ - zajrzyj, może coś masz?;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 19:51   #1
HotterThanFire
BAN stały

Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.

pilnie - wrześniowa LISTA MARZEŃ - zajrzyj, może coś masz?;)

Hej Dziewczyny. Za te rzeczy oddam sporo z wątku, napisz tez jak cos masz a nie widzisz nic u mnie zawsze moge poszukać poza.

NOSZĘ XS/S
ew jak coś mi się b.spodoba małe M. Błagam, nie proponujcie mi wiekszych, chyba że oversize.

DAM SIĘ POKROIĆ ZA :
(czerwone - najpilniej/najbardziej mi zależy)

Płaszczyk materiałowy CIEPŁY na zimę - najchętniej biały, nude, czarny ale rozważe każdy kolor - w tym wypadku może być też rozm M, przynajmniej zmieszczę sweter.

Spodnie dresowe ze ściagaczami na dole - ale nie jakieś znoszone, porozciągane etc, tylko takie w których da się wyjść z domu. Chętnie szare, białe lub czarne, mogą mieć jakieś napisy etc. Chętnie w komplecie z bluzą.

Czarne (kruczoczrne) mega obcisłe rurki

Wszelkie kryjące, obcisłe legginsy, byle nie zwykłe czarne (ale czarne np z wstawkami chętnie) chętnie nude, koronkowe, w panterkę..

Ciepłe, ładne sweterki, chętnie OVERSIZE

WSZYSTKO co z Misiami, kotkiem, kotkami

SWETER W SERDUSZKA

KSIĄŻKI LAUREN KATE - UPADLI 2 i 3 (udręka i namiętność)

MARMURKI legginsy lub rurki

Spódnice bandażowe/tulipan

Spódnice maxi, chętnie dresowe

Dresowe marynarki

Bokserki!! najchętniej gładkie, ale niekoniecznie

Taka skóra/futro góralskie co się kładzie na podłogach np przy kominku, wiecie mam nadzieje o co mi chodzi, oddam naprawde SPORO za takie coś

Lampa z TYKWY (np w sphinxie są), ew. jakies fajne solne i inne ROMANTYCZNE lampki, ale najbardziej zależy mi z TYKWY

Wszystko co się przyda do ORIENTALNEJ dekoracji pokoju/domu

Męskie perfumy/kosmetyki nadające się na prezent dla Tż wiec najlepiej nowe/jak nowe

MĘSKIE ciuszki w rozm M-XL (zależy co) nadające się na prezent - nowe/jak nowe

TORBY MIESZCZĄCE A4 - poluje na nude/brąz/karmel/ew.czerń

SPORTOWA TORBA WEEKENDOWA chętnie np puma etc ale niekoniecznie, taka a'la neseser ale jeszcze torba

CZERWONA bransoletka najlepiej obcisła, z regulacją i zapięciem, chętnie np pleciona ekoskórka etc

ZŁOTE KOLCZYKI - mam uczulenie więc w gre wchodzi tylko prawdziwe, oddam sporo

STANIKI DUŻE A MAŁE B, jakieś fajne majteczki, KORONKOWE BODY, bielizna erotyczna - ze względów oczywistych tylko NOWE(no może poza body)

Kolorowe marynarki, chętnie np róż, mięta, NUDE, biała..

T-shirty ze smiesznymi, zadziornymi nadrukami np 100 devil, od jutra będę grzeczna etc.

Karmelowe/czerwone/miętowe rurki

ROMANTYCZNE BLUZKI I TUNIKI - pudrowe, z koronką, różyczkami, serudszkami etc

Wszystko co JAPAN STYLE

SUKIENKI MINI LUB MAXI - na chwile obecną szukam raczej mini, chętnie ASOS lub w takim stylu

WSZYSTKO CO VICTORIA'S SECRET PINK

BUTÓW EMU 39 (nie muszą być oryginalne!!)

Kochane piszcie jak macie coś z mojej wish, moge za takie rzeczy szukać poza wątkiem też.

Błagam, nie piszcie "może coś u mnie?" jeśli nie macie NIC z mojej wish bo to strata czasu moja piszcie najlepiej od razu co z tych rzeczy macie, dziekuję

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

zapraszam

Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2011-08-31 o 19:28
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 20:49   #2
1990paulinka
BAN stały

Przekupka: 150 pkt / 98% pozyt.
Dot.: pilnie - wrześniowa LISTA MARZEŃ - zajrzyj, może coś masz?;)

mam leginsy i moze cos jeszcze cie zainteresuje pozdrawiam
1990paulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości