|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Prezentowo.
Witam Wizażanki
![]() We wrześniu 18-stka mojego TŻta, teraz wakacje wpadło troche pieniędzy w łapki więc trzeba coś powoli kupować ![]() ![]() ![]() Nie wiem co dokładnie mu kupić, ale mam kilka propozycji, więc może mi pomożecie w podjęciu decyzji? chciałabym zaznaczyć żeby ten prezent nie przekraczał ok 250zł (wiadomo, na tamte rzeczy też już sporo wydałam ![]() -ebook - tylko nie wiem czy to będzie dobry pomysł, więcej czasu spędza ze mną, więc nie wiem czy miałby czas i ochotę czymś takim się zająć. - 299zł -tablet graficzny - podpisy ręczne etc, wie któraś z Was czy może być coś takiego używane zamiast myszki? 99-119zł -dysk twardy - kiedyś coś wspominał, ale nie za często takie coś może używać, ale może kto wie - 169zł -aparat foto - wiem, że ma aparat, ale często jego brat bierze etc (liczna rodzinka ![]() bardzo będę wdzięczna za pomoc, a może macie jeszcze jakieś inne propozycje? z góry dziękuję. ps. za wszelkie błędy przepraszam ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezentowo.
jeśli chodzi o tablety to... graficy w pracy używają tabletów zamiast myszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To ciężko tak stwierdzić co będzie dobrym prezentem, ty najlepiej znasz chłopaka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Spośród wymienionych przez Ciebie prezentów, najbardziej praktycznym bylby oczywiscie aparat fotograficzny, byscie mogli bez problemów robić sobie fotografie i nie oglądać się na nikogo, aż odda Wam aparat.
Aczkolwiek facet cieszyłby się również (może nawet bardziej) z dysku twardego. Normalnie jest to drogi biznes, ale bardzo przydatny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.