|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pielęgniarstwo UJ CM Kraków
mam pytanie do osób które studiują, studiowały pielęgniarstwo na UJ lub cokolwiek o tym wiedzą a mianowicie wybieram sie na ten kierunek i... chcę wiedzieć wszystko co się da
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
na przekór do celu
|
Dot.: pielęgniarstwo UJ CM Kraków
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
właśnie jestem po 1 roku pielęgniarstwa na uj
![]() co do przedmiotów - są te ważne - anatomia, fizjologia czy podstawy pielęgniarstwa i mnóstwo zapychaczy typu promocja zdrowia, które trzeba zaliczyć.. Zajęcia w prosektorium są co 2 tygodnie. Na początku roku każdy musi zakupić mundurek (jest zamawiany taki sam wzór dla wszystkich osób na roku) i specjalne buty, w których chodzimy na zajęcia z podstaw pięlegniarstwa, a potem na praktyki. Trampki nie przejdą ![]() Na tych zajęciach obowiązkowo muszą być związane włosy, makijaż minimalny, biżuterii jak najmniej, za pomalowane paznokcie możesz być wyrzucona z zajęć ;p Na każdych innych ćwiczeniach/seminariach już te zasady nie obowiązują, na szczęście ![]() mam nadzieję że nieco pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
a czy jest WF obowiązkowy? jeśli jest to jak on wygląda? podobnie jak w szkole?,a i jak wygladaja te "specjalne buty"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
w tym roku wf był obowiązkowy (nie wiem jak w przyszłym, krążyła ankieta czy chcemy wf, czy nie, zależy co ustalą na ten rok).
Do wyboru jest aerobic, sala lub siłownia, od tego gdzie będziecie mieć zależy od prowadzącego i od was, gdzie będziecie chciały. Te ,,specjalne buty" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
o matko moja jak to obuwie medyczne wygląda tak jak znalazłam w grafice google wpisując to wyrażenie to będzie ciężko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A jak pójdziesz do pracy to też będziesz narzekać, że Ci "mundurek" albo buty nie pasują?
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
myślę że to właśnie takie buty jak wyszukuje google, cóż nie sa piękne ale przyzwyczaisz się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.