|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Moja krótka wishlista :)Witam
Oto moja wish lista wymieniam się tylko za pozycje na niej ![]() i tylko za to co mam w wątku ![]() A więc zaczynam moją wyliczankę ;p NAJPILNIEJSZE: ZAPACHY: AVON-Slip Into ORIFLAME-Enigma Seria niefortunnych zdarzeń tomy 2-13 INNE: RĘKAWICZKI CAŁUSKI(CZARNE,CZERWONE,FIOLETOWE) Torby listonoszki,mieszczące A4 z długim paskiem(min. 100cm) małe torebki parasol szerokie bransoletki:drewniane i metalowe rajstopy 3-4 pończochy,samonośne lub normalne książki: Wanda Lachowicz "przeklinam Cię ciało" Krystyna Siesicka "przez dziurkę od klucza"
-coś koronkowego -"mgiełki" w klasycznych kolorach biały ,czarny, ewentualnie beż książki z chemii na poziomie szkół średnich(rozszerzenie) i wyżej To chyba wszystko do wymiany mam to co w wątkach. POZDRAWIAM CIEPLUTKO ![]()
WYMIANA Edytowane przez iierrorii Czas edycji: 2011-09-02 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja krótka wishlista :)
mam szeroką bransoletkę drewnianą ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
po polfabrykay zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mam dwie parasolki
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z innych rzeczy - mam kilka chustek (niestety typowy rozmiar chustek). Poza tym mam różne ozdoby typu figurki, ciut płyt z muzyką i filmami, trochę gier, sporo notesów itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Siesickiej mam aktualnie "Obok mnie" oraz "Chwileczkę Walerio!", oprócz tego mam trochę podobnych książek innych autorów (np. Danuty Dowjat, Haliny Snopkiewicz, Marii Ziółkowskiej), różne babskie czytadła i sporo innych
![]() Przypomniało mi się, że mam praktycznie nieużywany (raz spróbowany) peeling z Yves Rocher, ale niestety rumiankowy. Mam też troszkę uszkodzonej biżuterii. Edit: Najpierw przez pomyłkę wpisałam to u siebie: mam też trochę książek dla dzieci, ale z mojego dzieciństwa, nie tych w "nowoczesnych" wydaniach. Edytowane przez enga Czas edycji: 2009-07-12 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
a ja mam 2 torebki, zapraszam
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Co do biżuterii - musiałabym pogrzebać, bo dawno tam nie zaglądałam, ale chyba z koralikami byłoby krucho (pogrzebać mogę po powrocie, bo od 15 do 31 mnie nie ma).
Co do książek, to zależy o które pytasz: 1. Z "młodzieżowych" mam na przykład: "Dziwna jesteś Karolino" Ziółkowskiej; "Czarne okna" Kowalewskiego; "Kołowrotek" Snopkiewicz; "Rafał i Anka" Borzymowskiej; "Jak obłoki" oraz "Blaszki i kokony" Dowjat. 2. Z "dziecięcej" mam na przykład: "Tryumf pana Kleksa", "Cyrk Doktora Dolittle", "Podróże Doktora Dolittle", "Pocztę Doktora Dolittle", "Księżniczkę Dżawachę" (chociaż tutaj to jest na przełomie dziecięco-młodzieżowych o ile dobrze pamiętam), "Oto jest Kasia", "Tajemniczy ogród" , "Serce", "Fortele Jonatana Koota", "Przygody Filonka Bezogonka". Mam też wiele innych, ale w starych wydaniach i w różnym stanie (w tym również bajki i baśnie). 3. Co do czytadeł, to mam na przykład: "Jeanne" Avril, "Requiem dla dziewczyny" Shute, "Czarny bóg" oraz "Farsę Panny Heni" Rodziewiczówny, "Flirty bez znieczulenia" Cach, "Cel matrymonialny. Rok z dziennika Tiffany Trott" Wolff, "Romans bez ramiączek" Riker. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Znalazłam na przykład: "Duch starej kamienicy" Anny Onichimowskiej, "Gelsomino w Kraju Kłamczuchów" Gianni Rodari oraz zbiór "Opowieści z ulicy Broca" Pierre Gripari (ta w twardej oprawie).
Widzę, że mamy też 2 tomy (z 3) Baśni Andersena, ale to należy do rodziny (a, że to wprawdzie stare wydania, ale oprawione w płótno i używane dla rodzinnych dzieci, to nie wiem, czy się uda załatwić, może za coś naprawdę specjalnego). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A może masz jakieś książki Małgorzaty Musierowicz (z serii Jeżycjada), Joanny Chmielewskiej, Moniki Szwai, Fanny Flagg? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
z poszukiwanych mam:
przeklinam cie ciało torby małe i mieszczace a4 w watku koraliki i polfabrykaty w watku
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wiele koralików w moim wątku
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- A u Ciebie podoba mi się kilka filmów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
mam Siesicką "Przez dziurkę od klucza" oraz książki do chemii : zbiór zadań z Operonu (nr 2, tylko chemia organiczna), podręcznik Chemia dla szkół średnich, wyd. WSiP (też nr 2), arkusze egzaminacyjne z chemii, wyd. Omega w których zawarte są matury od 2006 do 2009 roku oraz matury autorskie (wypełnione ołówkiem) oraz książkę z zadaniami pogrupowanymi działami, wyd. Omega (również wypełniona ołówkiem) . W razie zainteresowania proszę o priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.