|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dni Rzemiosła Marokańskiego
W Warszawie odbywają się właśnie Dni Rzemiosła Marokańskiego (27 maja - 6 czerwca), ominęły mnie pierwsze dni, czy ktoś mógłby zdać relację co się działo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dni rzemiosła marokańskiego w Blue City- ktoś był?
No właśnie, na ich stronie przeczytałam, ze są dni rzemiosła marokańskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Ja już byłam ze trzy razy
![]() Tzn. nie specjalnie na dniach marokańskich,tylko na zakupach w Piotrze i Pawle,a po drodze, wiadomo... dni rzemiosła ![]() Może nie powinnam się wypowiadać,bo jakoś specjalnie się nie rozglądałam za niczym,ale tak na pierwszy rzut oka mogę powiedzieć tyle,że baaardzo kosztowna ta egzotyka ![]() Ładne rzeczy mają,ale jakoś tak bardziej do pałacu,niż do mieszkania ![]() I trochę ciuszków (długie kiecki) i torebek ![]() O,jakie zainteresowanie ![]() Jak pisałam wyżej,byłam tam kilka razy na okoliczność zakupów w PiP,co się dzieje? Stoiska sprzedawców: luster,pudełek (takich dużych,ładnie zdobionych),ubrania, torebki,jakaś żywność orientalna. Sprzedają oczywiście marokańczycy(?),wszystko raczej dość drogie;nie wyobrażam sobie takich sprzętów w przeciętnym mieszkaniu... W pałacu to i owszem ![]() Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2010-06-05 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dni Rzemiosła Marokańskiego
Ja byłam wczoraj w Blue City, żeby zobaczyć co ciekawego jest na tych dniach rzemiosła marokańskiego, no i skończyło się tak, że wróciłam do domu z kompletem biżuterii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie częściej powinni organizować takie atrakcje
![]() Nic dziwnego, że Blue City cieszy się taką popularnością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja nabylam, wydaje mi sie ze w rozsadnej cenie, pufki do mieszkania. Styl mam raczej nowoczoesny ale one idealnie sie do niego wpasowaly. Sa niezwykle wygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pojechałam na te dni rzemiosła jeszcze raz i wróciłam do domu z przepiękną narzutą na łóżko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja niestety nie dotarlam na kuchnie francuska i bardzo zaluje. Slyszalam, ze mozna bylo degustowac do syta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Też tam nie byłam niestety ze względu na sesję egzaminacyjną
![]() Kurczę, mam nadzieję, że częściej będą organizowali takie atrakcje, świetny pomysł no i można poznawać inne kultury od miłej strony (smakowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.