|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Brak seksu, gdy się nie jest w związku
Witam Kochane
![]() Zwracam się do Was z prośbą ![]() Był tu kiedyś wątek na temat radzenia sobie z brakiem pieszczot, seksu gdy się nie jest w związku. Chętnie bym go sobie teraz poczytała bo akurat jestem w takiej sytuacji, ale jakoś nie mogę go znaleźć. ![]() Może któraś z Was go subskrybuje i może mi podrzucić link? Z góry wielkie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak seksu, gdy się nie jest w związku
O kurcze to ja chyba go nie czytyalam :d
a jak temat się rozwinął?czego dotyczył dokładnie? w sensie jakie sposoby wyczytałas:P
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
No właśnie chodzi o to, że kiedyś go przeglądałam, ale to było już dawno i dokładnie nie pamiętam co tam było.
Teraz chętnie bym sobie poczytała bo akurat nie mam partnera... Szukałam tegoż wątku na różne sposoby, ale nie mogłam znaleźć :/ Edytowane przez 201701300922 Czas edycji: 2011-07-29 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oj... też się dołączę...
Obecnie nie mam faceta i już 2 miesiąc nic :-X W dodatku niedawno zaczęłam stosować hormonalną metodę antykoncepcyjną i szkoda trochę, że tracę kasę na plastry i nie mogę nic robić :/ Myślę, że nie ma żadnego na to sposobu oprócz znalezienie jakiegoś mężczyzny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Może tak na wszelki wypadek, gdyby znalazł się jakiś pan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
po drugiej stronie szafy
|
hehehe, no ja akurat się truję dla zdrowia
![]() ![]() Dysia - nie kojarzę tego wątku niestety...mnie póki co pomaga wysiłek fizyczny ![]() Ja mam tak, że w kwestii seksu i typowej chcicy, najważniejsze to przetrwać pierwsze miesiące, potem już jest z górki i aż tak mnie nie nosi...ale to chyba indywidualna kwestia. Przytulanie zapewnia mi kumpel, który najchętniej by trzymał kogoś w objęciach 24/7 ![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
po drugiej stronie szafy
|
Bez hormonów mam skłonność do torbieli, bolesne miesiączki i silniejsze napady migreny...że o sinusoidzie nastrojów nie wspomnę.
Badam się kompleksowo co pół roku, żadnych zmian nie stwierdzono. Wszystko niszczy, dieta, tryb życia i tak dalej. Wiesz, to jest tak, że moja kuzynka, ginekolog-położnik, miała jakiś czas semu zator, mało się nie przekręciła...ofkoz, wszyscy podnieśli krzyk, że to od antykonceptów. Tak, jasne że od nich, ale połączonych z paczką fajek dziennie ![]() Wierzę, że antykoncepty mogą komuś zrujnować gospodarkę hormonalną. Ale nie wierzę, że każdemu.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do plastrów to zdecydowałam się na nie będąc jeszcze w związku który trwał rok, no ale niestety już się rozpadł... Nic nie żałuję, bo teraz przynajmniej nie mam bolesnych miesiączek, są regularne i trochę przytyłam (mam większy apetyt) a niestety u mnie jest tak, że ciężko z przytyciem. Co do przypadkowego seksu, to raczej mi się jeszcze nie zdarzył i raczej takiego nie chcę. Kolejny powód dla którego zdecydowałam się na plastry? Nie lubię seksu w prezerwatywie i naklejając plastry mam większą pewność, że nie zajdę w niechcianą ciążę. PS. Chyba troszkę zeszłyśmy z tematu ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W życiu bym nie pomyślała, ze odstawienie tabletek tak negatywnie na mnie wpłynie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
A większość osób widzi tylko zalety stosowania antykoncepcji hormonalnej... I mi się mój ostatni ex dziwił, że nie chcę jej stosować... :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez jestem chudzielcem, ciezko mi przytyc, mnie hormony nie pomogly, bralam 5 lat. Nie lubisz seksu w prezerwatywie? no to teraz ja sie zasmieje ![]() ![]() ![]() JA UWAZAM, ze na takie poczatki musi byc gumka ![]() Elvegirl ja w trakcie zazywania tabsow tez sie badalam regularnie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mowie, ze Ty tez tak masz miec, ze Cie zrujnują itd., ja juz tylko po swoich doswiadczeniach ostrzegam innych ![]() Taa zrobil sie duzy OT, ale skoro nie ma tego watku o ktory chodzi autorce, to chyba mozna i o tym pogadac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Mnie się wydaje, że większość problemów, jakie mają dziewczyny po tabsach, wynika z nieodpowiedniego dobrania antykonceptów. Większość lekarzy nie robi żadnych badań przed przepisaniem, wypisują te tabsy, które są akurat "modne", ewentualnie Diane na trądzik ![]() No offtop mamy niewąski, ale co można poradzić kobiecie, która cierpi na suszę w temacie seksu? Masturbacja, wysiłek fizyczny, kochanek. Nie wiem co jeszcze można polecić ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg. ciebie na początku gumka musi być a potem już nie? Czyli choroba tak czy siak dopadnie... ![]() Po pierwsze... Miliony kobiet nie lubią seksu w prezerwatywie, więc co w tym jest śmiesznego? ![]() ![]() Tylko jakby tak każdy bał się seksu bez prezerwatywy i nie zawsze od takiego można złapać syfa. Owszem, wiem jakie mogą być skutki. Zawsze można zrobić takie coś jak badania. Ja jak już pisałam, nie uprawiam przypadkowego seksu, a "po kiego grzyba sie truje" jak już pisałam, nie przerwę tylko dlatego że chwilowo nie mam partnera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niech sobie miliony (i w tym Ty) nie lubia prezerwatyw, mnie to nic do tego. Rowniez nic mi do tego ze przyklejasz sobie plaster anty poczas gdy nie masz partnera i wtlaczasz w organizm hormony, gdzie nie ma takiej koniecznosci - Twoj wybor, ja tylko wypowiedzialam swoje zdanie i zapytalam czemu to robisz. Odpowiedzialas, ok, tylko mnie nie obrazaj, ze nie mysle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ja również uważam że pakowanie w siebie hormonów mimo że się nie uprawia seksu to dziwny pomysł.... ale nie o tym jest wątek.
moim zdaniem sport pomaga ![]() a jeśli jesteś bardzo napalona to wibrator ? co to za problem wogole xd |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Wracając do tematu.
Zależy, jakie masz podejście do seksu. 1. Znalezienie faceta na jednorazową przygodę bez zobowiązań i dalszej znajomości nie jest trudne. 2. Masturbacja dłonią, wodą czy odpowiednim urządzeniem też rozładowuje napięcie przez orgazm. 3. Jeśli obie metody są nie do przyjęcia z powodów światopoglądowych, pozostaje rozglądać się dalej za poważnym partnerem i zacisnąć nogi do tego czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.