|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
we WRZEŚNIU - oddam sporo, poszukam poza wątkiem.. zajrzyj, może coś masz :) ? pilnie
Jako że jest 1 września, pora na nową, jesienną zaktualizowaną wish
![]() Hej Dziewczyny. Za te rzeczy oddam sporo z wątku, napisz tez jak cos masz a nie widzisz nic u mnie zawsze moge poszukać poza ![]() NOSZĘ XS/S ew jak coś mi się b.spodoba małe M. Błagam, nie proponujcie mi wiekszych, chyba że oversize. DAM SIĘ POKROIĆ ZA : (czerwone - najpilniej/najbardziej mi zależy) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochane piszcie jak macie coś z mojej wish, moge za takie rzeczy szukać poza wątkiem też. Błagam, nie piszcie "może coś u mnie?" jeśli nie macie NIC z mojej wish bo to strata czasu moja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: we WRZEŚNIU - oddam sporo, poszukam poza wątkiem.. zajrzyj, może coś masz :) ?
u mnie koronkowa bluzka
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: we WRZEŚNIU - oddam sporo, poszukam poza wątkiem.. zajrzyj, może coś masz :) ?
myślę, że mam sporo rzeczy z Twojej listy poza wątkiem, tylko się przypomnij
![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
odpisalam u Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- uoououuouoou ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- uupppuup ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- nikt nic nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej!!
Ja mam: - jakieś leginsy. - bluzeczke " jestem grzeczna dziewczynka czasami" ( jeśli ją znajdę, o ile jeszcze ją mam to ci odpiszę co do niej na 100%..) Jak rano nie zapomnę to podeślę foto. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.