|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wakacje we dwoje, żeby tylko nie był rozczarowany.
Mam taki problem, a mianowicie, za tydzień jadę z chłopakiem na wakacje, ale nie wiem do kąd bo nie chce mi powiedzieć mówi że to niespodzianka. Wiem tylko tyle że nad morze. A chodzi mi tu o to że za wszystko płaci on (ja nie mam za dużo pieniędzy) a też bym chciała coś dla niego zrobić. Myslalam o czymś erotycznym, ale nie wiem co wykombinowac. Napewno coś dla niego ugotuje ale bym chciała coś ekstra, pomożecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
|
Dot.: Wakacje we dwoje, żeby tylko nie był rozczarowany.
kup ladna bielizne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, że to tak w ramach wdzięczności? nie wiem czy to najlepszy pomysł. Ja bym po prostu zaprosiła gdzieś chłopaka i podziękowała za cudowny wyjazd. Ewentualnie Ty też możesz zorganizować mu jakąś niespodziankę. Nie koniecznie musi być to łóżko. Ale co kto lubi.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Kup erotyczną bieliznę, przygotuj kolację. A przede wszystkim, swoją miłością mu podziękuj za ten wyjazd.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Najpierw zobacz jak będzie, jak się będziecie razem bawić, czy rzeczywiście wszystko fajnie zorganizował, a potem mu za to dziękuj. Nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca - to mądre powiedzenie często sprawdza się w takich sytuacjach. Wiarygodniejsze będzie dziękowanie mu za wspaniale spędzony wspólnie czas, gdy ten czas będziecie mieć już za sobą i będziesz wiedziała, że naprawdę było fajnie. Zaproś go wtedy na kolację (możesz sama zrobić), czy na lody, zrób jakąś niespodziankę (niech nawet będzie ta bielizna o ile dojdzie do sytuacji intymnej), jeżeli chcesz, jednak nie traktuj seksu jako prezent, wynagrodzenie za jego trudy. Ma być miło dla Was obojga, wdzięczność wyraź w inny sposób, a seks niech będzie tylko tego dopełnieniem, o ile będziecie mieć ochotę. Nie spraw, aby on pomyślał, że dziękujesz mu seksem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Chłopak chyba nie oczekuje od Ciebie nie wiadomo jakich wyrazów wdzięczności, zatem wystarczy jak dziewczyny napisały- miła kolacja pod koniec z podziękowaniem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek mozesz cos przygotowac na wyjazd jakby rzeczywiscie on się dobrze rozwijał ![]() Ja np dostałam wystrugane serce ! i uwazam,ze to najpiękniejszy prezent jaki dostalam do tej pory ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw przekonaj się czy rzeczywiście wyjazd będzie taki udany. Myślę, że jeśli on am szczere chęci i naprawdę zależy mu na tym, zebyście się oboje dobrze bawili, to najlepszym podziękowaniem będzie widok Ciebie szczęśliwej. Bawcie się dobrze, pokaż mu, że cieszysz się, że zabrał Cię na te wakacje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() tak jak pozostałe dziewczyny uważam, że seks w ramach podziękowania to nie najlepszy pomysł.skoro będziecie nad morzem,to proponowałabym np.przygotować koszyk z jedzeniem i zabrać go na romantyczną noc pod gołym niebem na plaży? ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zapewne będziecie razem non stop.. wiec dziewczyny trudno tutaj mówić o jakimś extra spontanie... ja proponuję Ci po prostu któregoś dnia wstać wcześniej niż on, pójść do sklepu, kupić winko jakieś dobre (jakieś kieliszki z domu weź, albo zapytaj o nie tam gdzie będziecie nocować).. rób to w wielkiej konspiracji
![]() ![]() ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-08-19 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może już na miejscu na coś wpadniesz, np. jakaś wycieczka fakultatywna albo jakieś ciekawe możliwości.
Fajny jest pomysł z winem na plaży ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zawsze super napisałaś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobisz jak uważasz, ale moim zdaniem nie powinnaś czuć się gorzej, z racji tego, że funduje Ci wyjazd. Zdarza się. Skoro to robi, to na pewno chętnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.