|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
dodatki i fryzura do koronkowej sukni ślubnej
Potrzebuje pomocy i inspiracji jakie dodatki i fryzurę dobrać do mojej sukni ślubnej. Wygląda ona mniej więcej tak (niestety nie mam zdjęcia mojego modelu). Kolor: ecru, bez trenu.
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...4/belisma.html Będę wdzięczna za wszelkie propozycje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: dodatki i fryzura do koronkowej sukni ślubnej
Oj też za mną chodzą od dłuższego czasu koronki. Ale łatwo jest przesadzić.
Do zdobionej mocno koronkami sukni uważam najlepszą gładką fryzurę. Może gładki elegancki kok albo coś w tym stylu. Co do biżuterii to ograniczyłabym ją do minimum- małe, delikatne kolczyki i coś na rękę ale też minimalistycznie.
|
|
#3 |
|
Uzależnienie
|
A ja mam pytanie - rozglądałas się w ogóle w wątkach z inspiracjami?
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Rozglądałam się już, ale powiem szczerze niewiele znalazłam, dlatego postanowiłam założyć osobny wątek.
Zauważyłam, że w tym roku bardzo modne są koronki, więc może dziewczyny, które już brały ślub w takich sukniach podzielą się swoimi stylizacjami
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja miałam koronkową suknię w stylu lat 30, z dluuugim trenem. Buty srebrne. Włosy miałam zaczesane w kok. Przód na gładko, a tył taki niski kok na bok z poskręcanych prostownicą włosow. Slicznie to wyszło. Z tym, że nie miałam welonu, a woalkę. Bukiet byl wiosenny: hiacynty, szafirki, jaskry stokrotki. Reszta dodatków tzn. bizuteria- z bialego zlota. Malutkie kolczyki i bransoletka.
"To już nie tylko ta iskra, która spowodowała wybuch naszego uczucia. To już wybór." Edytowane przez jasnoluska Czas edycji: 2012-06-14 o 11:17 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Jasnoluska musiałaś pięknie wyglądać
a sukienkę miałaś białą?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Tak, suknia byla biała
Uszyta na wzór tej ze zdjęcia, tylko tren nie był az tak fantazyjnie powycinany i koronki inne i chyba trochę więcej ich Tzn były bardzo podobne, ale jednak moim zdaniem ładniejsze
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
ja mam koronkową suknię i mam biżuterie srebrną z apartu .kolczyki i przywieszkę z łancuszkiem.na głowe toczek.welony jakoś mi nie pasują do koronek może dlatego że wcale mi sie nie podobają
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam, dokładnie popieram osoby które proponują gładkie upięcie włosków. Sukienka koronkowa już sama w sobie jest piękna ( trzeba uważać żeby nie przesadzić z dodatkami i fikuśną fryzurką). Moim zdaniem najlepsze połączenie to delikatne krótkie kolczyki - jak najmniej błyszczących kamieni najlepiej żeby były jasnej barwy kryształowej i na tym koniec jeśli chodzi o biżuterię. We włosach delikatna przepaska z jasnymi cyrkoniami. Tyle dodatków w zupełności wystarczy będziesz wyglądała ślicznie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.