|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy jechac na wycieczkę?
jak myślicie, czy wyjazd teraz z biurem podróży (rainbow tours) to dobry pomysł? po tym upadku triady, szczerze mówiąc, obawiam się nieco że i kolejne biura podróży zaczną upadać i zastanawiam się czy jechać.. któraś z was ma może już zarezerwowaną podróż i jedzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy jechac na wycieczkę?
ja mam zarezerwowana, jade za miesiac. Co bedzie to bedzie, juz nic sie nie da zrobic, wiec czas pokaze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
akurat rainbow tours podobno pomaga nawet ludziom ze sky clubu z powrotami więc robią sobie ładną reklamę dzięki temu ale chyba w takim razie można im ufać? Co rok ktoś upada, nie da się tego raczej przewidzieć.. Jedyne co to można zobaczyc czy w tym rejestrze długów mają dużo ;/ bo to coś mówili w tv może dać jakiś znak..
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez _zolza Czas edycji: 2012-07-07 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja mam w tym biurze wycieczkę na wrzesień i się nie obawiam. Jeżdżę z nimi już kilka lat i zawsze jestem zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zapłać za wycieczkę kartą kredytową, w razie co bank ci zwróci całą kwotę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Aby sprawdzić firmę w Krajowym Rejestrze Długów trzeba podpisać z nimi umowę abonencką. Jest też inna możliwość - jeżeli biuro podróży jest klientem KRD (co jest bardzo możliwe, bo większość dużych firm jest) to na swojej stronie internetowej powinno mieć logo KRD (zarys granic Polski z napisem Rzetelna Firma) pod którym można zobaczyć Certyfikat Rzetelności wydawany przez KRD, co oznacza, że żadna firma nie wpisała tego biura do rejestru długów - czyli teoretycznie biuro nie jest zadłużone. Jeśli biuro na stronie takiego certyfikatu nie ma to istnieje możliwość, że biuro widnieje na liście dłużników.
Na głównej stronie Rainbow Tours takie logo jest ![]() Edytowane przez MacyRose Czas edycji: 2012-07-08 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.