|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() płyn SOFTLAN
Witajcie Kochani.Chciałabym się tylko dowiedzieć jaki kolor (zapach) płynu niemieckiego Softlan najbardziej polecacie, który najładniej i najdłużej pachniał? Mam do wyboru: różowy, żółty(vanilia x orchidea), zielony(konwalia) i niebieski (morski chyba).Jeśli ktoś ich używał, lub jednego z nich prosze o rade.Nie mam jak sprawdzić zapachu, poniewaz jestem w Polsce a kumpel mojej mamy mi przywiezie, bo czytałam już na forum, że jest dobry.I dlatego zakładam ten wątek, próbowałam pisac wiadomości na innych wątkach ogólnych o płynach, ale nikt mi tam nie odpisywał.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: płyn SOFTLAN
Mi wszystkie ładnie pachniały ;p
A nie możesz wziąć wszystkich 4?? U mnie w mieście kosztują chyba 8zł więc jak Ci ktoś przywozi to bierz wszystkie, sama ocenisz.
![]() |
#3 |
BAN stały
|
hehe dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zalezy jakie zapachy lubisz.
Morski kojarzy mi sie z kostkami sedesowymi, a konwaliowy moze miec za mocny zapach. Ja bym brala wanilie, wielbie ten zapach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Miałam niebieski i zielony.
Zielony mi się nie podobał, jakiś taki sztuczny był. Za to niebieski wielbię i zakochuję się wciąż na nowo ![]() Dlatego już nie kombinuję i zawsze kupuję niebieski. Ale wszystko to rzecz gustu.... ![]()
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
to w koncy niebieski czy żołty? ktory jest bardziej mocny w zapachu? Sama juz nie wiem.;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Polecam Ci zdecydowanie niebieski. Żółty nie pachnie aż tak fajnie. Miałam i niebieski , i konwaliowy i żółty. Konwalia - jak dla starych babć, nie podszedł mi, oddałam babci
![]() Mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam. Pozdrawiam Nat
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
live your passion
|
Również mam niebieski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Niebieski- to taki klasyk, każdemu nosowi przypasuje, i wcale nie pachnie morsko- moim zdaniem.
Konwaliowy- sympatycznie wiosenny, akurat taki mam w domu na stanie, fajny jest. Różany- wiem, jak po nim pachniało pranie koleżanki, i wiem, że jeszcze nie wąhałam tak ładnej róży w żadnym płynie do płukania. Wanilia z orchideą- miałam daaawno temu, mdliło mnie od niej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja już wcześniej szukałam jaki jest najlepszy i zdecydowanie przodował niebieski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
na drugie mam Irena
|
niebieski
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
również polecam niebieski z tych podanych, a osobiście najbardziej lubię taki pomarańczowy - chyba morela
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
różowy też polecam jak któraś wcześniej Wizażanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Dziekuje wam Dziewczyny;*.Ja i tak za namową pewnej dziewczyny, która stwierdziła, że niebieski płyn pachnie jak"koski sedesowe"podziękowałam, i wybrałam żółty.I teraz żałuje, bo mogłam zamówić niebieski, Ale tak to jest, jak się słucha osób, które wypowiadają się o czymś-czego nigdy nie używały.dzieki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Niebieski , dla mnie jest numer 1.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.