|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pytanie do Pana Doktora odnośnie operacji.
Witam, mam nieco długi nosek i skrzywioną przegrodę nosowa .Oczywiście wszyscy mówią , że to mi pasuje, że wyglądał ładnie itp, wiadomo. Natomiast ja jestem zdecydowana na operację, zbieram fundusze. TYlko mam pewien problem, jestem osobą dośc chorowitą tzn podatną na infekcje a szczególnie nękaja mnie nawracające zapalenia zatok. Teraz intensywnie się leczę, ale nie mam gwarancji czy to nie wróci, a skoro ktos ma tendencje do zapalenia zatok to wiadomo. Moje pytanie brzmi jakie są przeciwskazania do wykonania operacji plastycznej nosa. Jakich chorób ewidentnie nie można mieć?. Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pytanie do Pana Doktora odnośnie operacji.
Witam Panią,
Najogólniej: w dniu zabiegu należy być zdrowym, nie może żadnych oznak infekcji (stanu zapalnego). Poza tym należy mieć prawidłowe wyniki badań laboratoryjnych oraz zastosować sie do zaleceń przedoperacyjnych (podane wczesniej). Pozdrawiam Piotr Skupin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pytanie do Pana Doktora odnośnie operacji.
Dziękuję za odpowiedż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.