|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Do kogo jesteście podobne? >(^_^)<
Witam i zapraszam do podzielenia się spostrzeżeniami waszych bliskich, znajomych lub własnych na temat Waszej urody.
Do kogo jesteście podobne według Was i innych? Do jakich znanych osób czy gwiazd? Jakie porównanie najbardziej Was rozśmieszyło? Mile widziane zdjęcia ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Do kogo jesteście podobne? >(^_^)<
Pozwólcie, że zacznę
Sama nigdy nie porównałabym się do nikogo. Pierwszy raz słyszałam, że przypominam Liv Kristine (zdj.1), potem kilka razy, że Martynę Wojciechowską (zdj.2) i Christinę Ricci (zdj.3). Przez jakiś czas, jak rozjaśniłam włosy posądzono mnie o podobieństwo do Dody (zdj.4). Ostatnio ktos porównał mnie do Tyry Banks (zdj. 5,6)... Ale najczęściej słyszę, że Martyna i Doda ![]() Ciekawe co by wyszło gdyby to wszystko połączyć. Bo na pewno nie ja ![]() Chociaż najbardziej chciałabym być podobna do Tyry ![]() Ale nie mi to oceniać. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem niby podobna do mojej najlepszej kumpeli
![]() na nk mam z nia zdjecie i wszyscy mowia, ze wygladamy jak siostry ![]() obie mamy duze oczy o ciemnej oprawie, brazowe poldlugie wlosy z grzywka. tyle ze ona jest ciut wyzsza i chudsza ![]() ja tam nie widze zbytnio tego podobienstwa, ale skoro wszyscy tak mowia to moze cos w tym jest przypomnialo mi sie jeszcze ostatnio na kumpele prof. od angielskiego powiedziala Natalia [chodzimy do jednego LO, ale do roznych klas]
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
a ja słyszałam ostatnio że jestem podobna do Joli Rutowicz
Może lekko rysy twarzy ale nic pozatym... Kiedyś usłyszałam tez, że jestem podobna do Magdaleny Schejbal.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
A mi wiele osób mówiło że jestem podobna do Angeliny Jolie w roli Lary Croft
![]() Jeszcze jak zaczeszę włosy w francuza... to faktycznie coś w tym jest ![]() No cóż, może powiedzmy byłam podobna bo ostatnio mi się przytyło... i z moją zaokrągloną buźką to już gorzej z tym podobieństwem... ale biorę się za dietę, więc za jakiś czas może znowu będę Panną Larą... hahaha |
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakieś podobieństwo między nimi jest o ile Jolla nie przesadzi
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz takie włosy?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem podobna do taty
![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
A ja do taty.
![]() I siedze z przyjaciółką, pijemy herbatkę. I taka pani do nas; A wy siostry, tak? Śmiejemy się i mówię, że nie, ale Ona dalej swoje.
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Ja nigdy nie byłam do zadnej koleżanki ani przyjaciółki podobna
![]() Czasem ktoś mówił, że ma podobną znajomą i wszystko. Ale osobiście swojego sobowtóra nie widziałam jeszcze. Na szczęście.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie kiedyś koleżanka "posądzała" o podobieństwo do Ani Muchy, twięrdziła że wyglądamy identycznie.. (ja jakoś nie widze tego podobieństwa
a przyjaciel mówił, że jestem podobna do Angeliny Jolie zwłaszcza przez usta , a ostatnio byłam z przyjaciółką wybierać dla niej suknię ślubną i babka w sklepie pytała czy jesteśmy bliźniaczkami ![]() ![]() a raczej małe między nami podobieństwo
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedyś z moją koleżanką byłyśmy strasznie podobne i często osoby które mało nas znały myliły nas w realu i na zdjęciach
a już po kilku latach jesteśmy całkiem inne
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
podobno trochę do Jessici Alby i z oczu nieco do panny Kate Moss.
Na moje oko mam od nich większe oczy i usta, ale tak mówią, niech im będzie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Jedni mówią, że jestem podobna do mamy inni, że do taty.. Więc chyba mam jakieś cechy i jednego i drugiego
Za to ja i mój 6 lat starszy brat jesteśmy do siebie bardzo podobni Ostatnio chłopak mojej koleżanki stwierdził, że jestem bardzo podobna do Ani Bosak, ale ja jakoś nie dostrzegam podobieńswa Raz ktoś też porównał mnie do Jennifer Lopez
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
A ja to po...mamusi
![]()
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie usłyszałam, że jestem podobna do kogoś spośród znanych ludzi
Za to usłyszałam, że kiedy o coś proszę, robię oczy jak kot ze Shreka 2 (zdjęcie kota w załączeniu ). A najbardziej mnie rozśmieszyła opinia usłyszana od kilku osób, że razem z najlepszą koleżanką ze studiów wyglądamy jak siostry, przy czym należy zaznaczyć, że ja byłam wtedy blondynką, ona brunetką i parę innych drobiazgów
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a ja do przyjaciółki
kolezanka do mnie.. noo oddaj ten kalkulator Twojej siostrze.. a ja yy zonk jakiej siostrze?:P bo my niby takie podobne hehe;d
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
mi wszyscy mówią, że potrafię każdego udawać i naśladować
![]() ale jeśli chodzi o rysy to ktoś wspomniał, że do Alessandry Ambrosio ![]() ![]() |
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W sumie to na każdym wyszła troszkę inaczej. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem niesamowicie podobna do mamy. Wszyscy mi to mowia...
(Pierwsze, co uslyszalam od moich nowych znajomych, gdy zobaczyli mnie z moja mama "Ale Ty jestes podobna do mamy!) Aha! A raz na dyskotece uslyszalam, ze niby do Duffy podobna jestem Same mozecie ocenic, o, po moich zdjeciach ^^ |
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem podobna do mamy, słyszałam też kilka opinii, że z mężem jesteśmy do siebie podobni. Np. kiedyś gdy jechałam z mężem na wycieczkęe wiele osób w autobusie myślało, że z bratem sie wybrałam.
|
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
ja podobno jestem podobna do moniki brodki, ale za czasów kiedy monika miała długie włosy a ja nie miałam grzywki. to nauczycielki w szkole wołały na mnie monika. a ciotka cały czas o tym mówiła, ze identyko . wklejam foty dla porównania..
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie jestem podobna do nikogo
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem podobna do taty, z czego sie bardzo ciesze poniewaz podobno jak corka jest podoba do ojca to ma powodzenie u mezczyzn- z czym sie musze zgodzic
![]() ![]() ale skromna jestem co? |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
mnie mówia ze jestem podobna do sióstr Olsenek xD
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie jestem podobna do kuzynki. Wszyscy biorą nas za siostry, a niektórzy nawet za bliźniaczki
.Często słyszę również, że jestem podobna do: Edyty Herbuś (zd. 1 [wszyscy mnie do niej porównują i przyznaję, że jest to już trochę męczące...]) Jenny Dewan (zd. 2) Holly Valance (zd. 3 [w jednym z tematów wizażanki prawie jednogłośnie to okrzyknęły ])Barbary Mori (zd.4 [podobno mam takie oczy ... Czyżby?])
Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2008-12-01 o 21:20 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
ktos powiedzial mi kiedys, ze jak przypominam hilary duff, moja przyjaciolka zyszukala zdjecie w necie w ktorym podobno bylam do niej podobna :P choc ja podobienstwa duzego nie widzialam ^^ w zasadzie to zadne
+ kiedys 3 osoby pomylily mnie z jakąś pamelą ^^ jedna z jej koleżanek rozmawiala ze mna dobre 15 minut zanim powiedzialam jej ze chyba mnie z kims myli... teraz sie zastanawiam ile te laski musialy sie znac... hahaha! |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

bo ostatnio mi się przytyło... i z moją zaokrągloną buźką to już gorzej z tym podobieństwem... ale biorę się za dietę, więc za jakiś czas może znowu będę Panną Larą... hahaha