|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
AS.....z yves rocher
Witajcie!
Mam takie pytanie czy jest jakis kosmetych z firmy Yves Rocher,który uwielbiacie i jak tylko jest kupon na 50% zniszki to go kupujecie i nawet nie zastanawiacie nad innym???? A bywa ze i kupujecie go bez promocji ponieważ próbowałyscie go zamienic na inny (droższy lub tanszy) to i tak do niego wracałyście. Jednym słowem proszę polecenie kosmetyku, który jest naprawde dobry (pomijam juz kwestie ze to rzecz gustu). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: AS.....z yves rocher
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() Może dziewczyny Ci coś jeszcze podpowiedzą, ja tymczasem mam propozycję - zajrzyj tutaj: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ds=yves+rocher Patrz po prostu co ma najwięcej gwiazdek, na pewno znajdziesz coś co warto kupić ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
polecam
-olejek do opalania w sprayu (spf 2) -balsam po opalaniu (w niebieskim opakowaniu) -balsam do ciala dla dzieci (nie pamietam nazwy ale wiem ze jest bobasek na opakowaniu, biala butelka, pojemnosc 300ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Godne polecenia według mnie są:
-krem wyszczuplający-ujędrniający,taki w czerwonym opakowaniu -maseczka nawilżająca z malwą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.