|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy to jednak moze byc ciaza? Prosze o opinie mam
Hej dziewczyny kochane !
Mam 20 lat i mój okres spóźnia się już prawie 11 dzień. Bardzo bym chciała być w ciąży ! Bardzo! Zawsze miałam go co 28 , 29 dni . Więc raczej regularnie. Okres powinnam dostać 8 sierpnia i do dziś go nie mam . Bolą mnie piersi z boku i są takie "ciężkie" , dziś rano bolały mnie z godzinę jajniki tak jakbym nie troszkę kuły , strasznie się pocę, oraz wyszło mi troszkę syfków jakoś wcześniej ich nie miałam oraz pobolewał mnie kręgosłup tak w okolicach dolnych. Kochałam się z mężem tak , że troszkę zostawił we mnie tylko po spojrzeniu w kalendarzyk były to dni nie płodne przed okresem. Czy jest możliwość , aby była to ciąża czy może tylko opóźnienie okresu ? Niczym się nie stresowałam , nie wysilałam fizycznie , ani nie zmieniałam klimatu oraz nie przeżywałam jakiś uniesień emocjonalnych. Nie pracuje więc nie przemęczam się znacznie niczym. Bardzo proszę o odpowiedź bardziej obeznane kobietki , bądź już mamusie . Dziękuje bardzo i Was wszystkie gorąco pozdrawiam . Hej ! Dodam jeszcze , że mam sporo wodnnistego śluzu a temperatura w pochwie to 37,5 stopnia. Test wyszedl negatywnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to jednak moze byc ciaza? Prosze o opinie mam
A test był 14 dni po stosunku? Wcześniej nie jest wiarygodny. Jeśli tyle czasu minęło, to raczej w ciąży nie jesteś.
Poza tym, Ty myślisz, że te objawy wskazują na ciążę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Idz na krew to bedziesz miała pewnosc. U mnie bylo przesuniecie 2 tygodniowe a test wyszedł dopiero w 5 tygodniu
![]() Poza tym tutaj jest wątek zbiorowy o tym temacie.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mi test wyszedł w 2 tygodniu. I jedynym objawem był brak miesiączki, dopiero w 5 tyg zaczęłam w pełni odczuwać "uroki" pierwszego trymestru.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.