|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Różowy Jednorożec
|
Proszę o pomoc w tłumaczeniu na angielski
Kochane, nie mogę za nic w świecie znaleźć opasłego wąciska w którym dziewczyny pomagały w tłumaczeniu na angielski. Poratujcie mnie proszę, jak będzie po angielsku:
* Ktoś, kogo źle oceniałam * Ktoś, kto pozostał przyjacielem mimo upływu czasu * Ktoś, kto zmienił się na lepsze * Ktoś, kto był moim najlepszym przyjacielem w dzieciństwie Proszę, uratujcie mi tyłek, to dla mnie naprawdę ważne.
Tęcza, brokat, jednorożce. ![]() Jeste mamą! (Wito, 22.01.2020 Edytowane przez PinkSlip Czas edycji: 2011-08-22 o 11:20 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o pomoc w tłumaczeniu na angielski
Cytat:
może ekspertem nie jestem, filologi nie studiowałam ale może pomoge - childhood's best friend - Ktoś, kto był moim najlepszym przyjacielem w dzieciństwie - better man - Ktoś, kto zmienił się na lepsze- jedyne co mi przychodzi na myśl
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-08-22 o 14:36 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- Somebody who remained my friend over time - Somebody who has changed for the better - Somebody who was my childhood best friend |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Różowy Jednorożec
|
Ślicznie dziękuję. Pomagam koleżance w sprawieniu prezentu jej anglojęzycznej znajomej i stąd te pytania - angielski jako tako znam ale nie chciałam byka strzelić. Bardzo, bardzo jestem wdzięczna.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

(Wito, 22.01.2020