|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pilne- jakie pasemka na brązowych włoskach???
Proszę o podpowiedź, może jakieś przykładowe zdjęcia...od roku stopniowo rozjaśniam włosy delikatnymi farbami, żeby zejść z ciemno brązowego kolorku (mój naturalny to popielaty brąz, raczej ciemny). Efekt jest taki, że moje włosy przybrały nijaki kolor, taki lekko rdzawy...Myślałam o tym, żeby pofarbować większość na jasny popielaty brąz i na to zrobić takie grubsze pasemka, ale nie wiem czy to wyjdzie na moich włosach...Co radzicie??? A tak przy okazji może ktoś zna dobrego fryzjera od balejażu w Poznaniu??? Już nie wiem co mam zrobić z tymi włosami, a lato tuż, tuż...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Pilne- jakie pasemka na brązowych włoskach???
che che. skąd ja to znam. miałam czarne włosy, odbarwiłam na rude, teraz ile razy chcę je "przykryć" brązową farbą to i tak wychodzi mi rudy [rudawy, rudo-brązowy]..
idź do fryzjera, nie baw się w to sama. a co do fryzjera w Poznaniu to niestety ostatnio byłam w tym mieście z 6 lat temu [img]icons/icon9.gif[/img]
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wiem, że koniecznie musi zrobić to fryzjer, ale nie mam koncepcji na to co właściwie możnaby z nimi zrobić. Poradźcie coś......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Droga Agniecho [img]icons/icon7.gif[/img]
Naprawdę trudno tak w ciemno doradzać Ci kolor włosów, zwłaszcza jeśli cały czas poddawałaś je malowaniu farbami. Teraz to już jest w rękach dobrego fryzjera. Powiedz mu, że chcesz wrócić do swojego naturalnego koloru włosów. Może się to niestety za pierwszym razem nie udać [img]icons/icon9.gif[/img] Wszelkie rudości i brązy w farbach są okropnie trudne do całkowitego wybarwienia. Jeśli masz zdrowe włoski, to możesz na przykład najpierw je spróbować rozjaśnić - pozbędziesz się łątwiej rudości i pomaluj wtedy włosy kolorem zbliżonym do naturalnego, ale jasniejszym. I tak w rzeczywistości wyjdzie ciemniejszy. Masz tu paletę kolorów włosów, są to naturalne beżowe blondy i brązy Cmoczki [img]icons/1cmok.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.