Modny dobry fryzjer-Otwock lub okolice. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 12:25   #1
morskabryza
Raczkowanie

Smile

Modny dobry fryzjer-Otwock lub okolice.

Cześć,jestem tu nowa...mam nadzieje,że mi pomożecie albo podpowiecie,gdzie mogłabym spotkać prawdziwego fryzjera,dodam,iż oczekuje czegoś więcej,niż
poprawnie zrobionego baleyażu.pozdrawiam!
Otwock i okolice.
morskabryza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 19:27   #2
halszkaa
Przyczajenie

Dot.: Modny dobry fryzjer-Otwock lub okolice.

Wiem, że trochę późno odpowiadam, ale paniom z Otwocka i okolic mogę polecić panią Wioletę z salonu Oleńka (nad jubilerem między KotCenterem a drogerią, wchodzi się po prawej stronie po schodkach na 2. piętro). Młoda dziewczyna ale z doświadczeniem, chodzę tam do niej już parę miesięcy i jest naprawdę dobra w strzyżeniu (mnie zawsze "załatwia" brzytwą) więc nie wiem jak z farbowaniem itp.

Telefon bezpośrednio do p. Wiolety: 604 603 297
halszkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:04   #3
morskabryza
Raczkowanie

a co sądzicie o salonie na wawerskiej,tylko tam po schodkach na góre,koło ronda...bo już dużo osób mówiło mi że tam super strzygą,zamierzam tam sią wybrać do P.Basi,bo podobno jest świetna.
morskabryza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-03, 08:50   #4
Czykita82
Raczkowanie

polecam tzw Grote Solna czyli "dm uroda", w budynku przy Andriollego - mlody zespol i widac ze znaja sie na rzeczy az przyjemnie bylo posiedziec ! bylam na czesaniu ale kolezanka chodzi na strzyzenie i kolor i super wyglada. chcialam podkreslic ze i ona i ja jestesmy baardzooo wymagajace jesli chodzi o uslugi fryzjerskie z tego co wiem w Grocie najlepsza w upieciach jest Kasia a w strzyzeniu Kuba. cenowo tez ok.
Czykita82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 23:56   #5
Zohara
Przyczajenie

Ja bardzo polecam Pania Beate Osiak z Karczewskiej. Chodze do niej od 4 lat i jestem mega zadowolona. Kompetentna zawsze z doba rada!! polecam serdecznie
Pani Beata przyjmuje na karczewskiej kolo adrii
Zohara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 13:50   #6
au-relka
Przyczajenie

O rety ten salon na Karczewskiej jest straszny. Nie polecam absolutnie. Zawsze BARDZO czuć stamtąd zapach najtańszego lakieru do włosów i płynu do trwałej, nigdy też nie widziałam kogoś z twarzową i ładną fryzurą wychodzącego z tego miejsca. Chyba, że ktoś lubi fryzury a la "Beverly Hills 90210" i "Dynastia". I małych chłopców z ociekającymi żelem i brylantyną loczkami ORAZ długą falującą plerezą z tyłu głowy (najgorsza fryzura jaką widziałam w całym moim życiu). Brrr.
Wolałbym ostrzyc się sama po ciemku, tępymi nożyczkami i lewą reką niż iść tam i oddać się w ich ręce.
au-relka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 22:08   #7
Anawes
Przyczajenie

Witam, które salon jeszcze polecacie? Ewentualnie na Wawerskiej, którą panią?? Bo o tym salonie też słyszałam dobre opinie, ale na zasadzie, że ktoś znajomy był i zadowolony itd., ale nie mam żadnych konkretnych imion. Jedynie o pani Joli słyszałam, ale ona na razie nie przyjmuje.
Anawes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 21:12   #8
renatasb24
Przyczajenie

Ja ostatnio byłam w świdrze super fryzjerka. Zmieniła mi kolor i super ostrzygła, tak nowocześnie. a moją siostre czasała na impreze REWELACA. to jest Świder ul Grunwaldzka 2 tel 22-243-06-78 z czystym sumieniem moge polecic. dziewczyna pracuje od niedawna ale już robi furrore
renatasb24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-17, 16:30   #9
dorotkas80
Przyczajenie

Jak już jesteście na Wawerskiej, to idziecie kawałek dalej i za LD jest salon fryzjerski "U Małgosi". Ten salon nie bez powodu jest jednym z najdłużej istniejących w Otwocku. p. Małgosia strzyże świetnie, modnie, ładnie, robi fryzury na każdą okazję, nie skąpi na farby wysokiej jakości i kosmetyki. Od lat do niej chodzę i naprawdę polecam. Tu jest ich strona internetowa i cennik: salon-malgosi.pl
dorotkas80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości