|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Modny dobry fryzjer-Otwock lub okolice.
Cześć,jestem tu nowa...mam nadzieje,że mi pomożecie albo podpowiecie,gdzie mogłabym spotkać prawdziwego fryzjera,dodam,iż oczekuje czegoś więcej,niż
poprawnie zrobionego baleyażu.pozdrawiam! Otwock i okolice. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Modny dobry fryzjer-Otwock lub okolice.
Wiem, że trochę późno odpowiadam, ale paniom z Otwocka i okolic mogę polecić panią Wioletę z salonu Oleńka (nad jubilerem między KotCenterem a drogerią, wchodzi się po prawej stronie po schodkach na 2. piętro). Młoda dziewczyna ale z doświadczeniem, chodzę tam do niej już parę miesięcy i jest naprawdę dobra w strzyżeniu (mnie zawsze "załatwia" brzytwą
![]() Telefon bezpośrednio do p. Wiolety: 604 603 297 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a co sądzicie o salonie na wawerskiej,tylko tam po schodkach na góre,koło ronda...bo już dużo osób mówiło mi że tam super strzygą,zamierzam tam sią wybrać do P.Basi,bo podobno jest świetna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
polecam tzw Grote Solna czyli "dm uroda", w budynku przy Andriollego - mlody zespol i widac ze znaja sie na rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja bardzo polecam Pania Beate Osiak z Karczewskiej. Chodze do niej od 4 lat i jestem mega zadowolona. Kompetentna zawsze z doba rada!! polecam serdecznie
Pani Beata przyjmuje na karczewskiej kolo adrii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
O rety ten salon na Karczewskiej jest straszny. Nie polecam absolutnie. Zawsze BARDZO czuć stamtąd zapach najtańszego lakieru do włosów i płynu do trwałej, nigdy też nie widziałam kogoś z twarzową i ładną fryzurą wychodzącego z tego miejsca. Chyba, że ktoś lubi fryzury a la "Beverly Hills 90210" i "Dynastia". I małych chłopców z ociekającymi żelem i brylantyną loczkami ORAZ długą falującą plerezą z tyłu głowy (najgorsza fryzura jaką widziałam w całym moim życiu). Brrr.
Wolałbym ostrzyc się sama po ciemku, tępymi nożyczkami i lewą reką niż iść tam i oddać się w ich ręce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam, które salon jeszcze polecacie? Ewentualnie na Wawerskiej, którą panią?? Bo o tym salonie też słyszałam dobre opinie, ale na zasadzie, że ktoś znajomy był i zadowolony itd., ale nie mam żadnych konkretnych imion. Jedynie o pani Joli słyszałam, ale ona na razie nie przyjmuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio byłam w świdrze super fryzjerka. Zmieniła mi kolor i super ostrzygła, tak nowocześnie. a moją siostre czasała na impreze REWELACA. to jest Świder ul Grunwaldzka 2 tel 22-243-06-78 z czystym sumieniem moge polecic. dziewczyna pracuje od niedawna ale już robi furrore
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Jak już jesteście na Wawerskiej, to idziecie kawałek dalej i za LD jest salon fryzjerski "U Małgosi". Ten salon nie bez powodu jest jednym z najdłużej istniejących w Otwocku. p. Małgosia strzyże świetnie, modnie, ładnie, robi fryzury na każdą okazję, nie skąpi na farby wysokiej jakości i kosmetyki. Od lat do niej chodzę i naprawdę polecam. Tu jest ich strona internetowa i cennik: salon-malgosi.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.