|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Gilgotki, łaskotki, itp..
Witam!
Zapodam taki temacik z humorkiem. Ciekawa jestem, czy tylko ja tak mam. Mianowicie, czy Wasi faceci też lubują się w łaskotaniu Was? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ech, Ci faceci.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raróg
|
Dot.: Gilgotki, łaskotki, itp..
Ja mam straszne gilgotki i nie znoszę tego, bo dostaję takiej panicznej chichawy, że się boję, że zaraz wyzionę ducha poprzez uduszenie. Co oczywiście jeszcze bardziej nakręca TŻta
![]() Nawet się nie podejrzewałam, że taki ryk śmiechu potrafię z siebie wydać, a po fakcie jestem wściekła, że "takie coś mi zrobił" i gryzę po łapach ![]() Oczywiście obowiązuje surowy zakaz gilania mnie, ale kto by tego przestrzegał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mnie tam ostatnio nie ma kto gligotać.. a możecie mi powiedzieć dlaczego nie można się samemu połaskotać?
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja też mam potworne łaskotki a czy to lubię a hmmm. Raz na jakiś czas owszem, ale bywa też męczące- w końcu wtedy mięśnie mają niezłą robote, a brzysio od hahania boli...
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]()
Mój TŻ też uwielbia mnie łaskotać-co mnie srasznie denerwuje.Ale ja odwdzięczm się mu tym samym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A ja jakoś nie jestem za bardzo "gilgotliwa". Mam jedynie troche wrażliwe stopy na gilgotki, ale poza tym to mało co mnie rusza , na moje szczescie. Za to mój Kochaniutki robi to za nas dwóch, nie można go nawet lekko dotknąć w boczek bo od razu "kwiczy". Wygłupy typu wzajemne gilgotanie, to bardzo niebezpieczne... nie panuje wtedy nad swoimi ruchami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem podatna na łaskotki, może dlatego mój Teżet żadko mnie łaskocze.
A w drugą stronę działa to tak, że co go dotknę, to się skręca, że go łaskoczę, mimo, że nie mam takiego zamiaru. Łaskocze go wszytsko, dotyk na twarzy, pogładzenie po ręce, dotknięcie ramion, pleców, słowem: wszystko i wszędzie. Ma nawet na uchu łaskotki. A ja chyba za delikatnie go dotykam, że go to wszystko łaskocze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Łaskotanie bywa niebezpieczne! Wyrywam się przy nim jak zażynany prosiak, kwiczę, macham nogami i rękami na wszystkie strony i nieraz moja ręka czy noga zahaczyła niechcący o TŻ-a.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Urocze!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
U nas jest raczej na odwrót
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Oj mam gilgotki..ale moj TZ woli mnie kąsac
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Łaskotki...ehh....Jak mój TŻ mnie dopadnie to jestem gotowa na mord :P Owszem czasami jest to nawet ,hmm, przyjemnie ale generalnie nie przepadam.Jednak uwielbiam teorie Mojego Kochania na ten temat bo zawsze wymyśli coś ciekawego.Np ostatnio stwierdził że jak normalnie jestem spokojna to podczas łaskotek robie figury jak przy pływaniu synchronicznym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja mam okropne łaskotki... Jedynym miejscem gdzie nie mam łaskotek są przedramienia...
![]() ![]() ![]() Pzdr dla wszystkich którzy mają łaskotki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Ja mam gilgotki/laskotki prawie wszędzie.Zawsze z mom (bylym)tz-tem tak się wygłupaliśmy,że nie raz mama wpadała do pokoju,co my takiego wyrabiamy,że ja tak piszcze/wrzeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja też mam gilgotki łaskotki.
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Gilgotki, łaskotki...
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam...hm... jakas dziwna jestem chyba...
![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny,
jestem krzysiek mam 24 lata i szukam dziewczyny w wieku do 30l na wspólną zabawę w łaskotanie. Jeśli jesteś chętna lub wolisz tylko mnie łaskotać napisz na maila dreaming87@interia.pl więcej szczegółów na priv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A ja mam gilgotki wszędzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Mój były kiedyś lubiał mnie łaskotac do czasu aż nie rozbiłam mu głowy o kant biurka , i nie kopnęłam z całej siły w twarz . Żeby nie było nie zrobiłam tego specjalnie, tylko chciałam go odepchnąc, a to że tak niefortunnie sie zdarzyło to nie moja wina , przynajmniej miałam spokój .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.