|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ubrania motocyklowe - gdzie sprzedać, jaki wycenić ? prośba o poradę
Jak w tytule - prosiłabym o porady odnośnie sprzedaży ubrań motocyklowych. Moze to dziwne, ale nigdy nic nie sprzedawałam i nie mam doświadczenia.
Czy wystawić ja na jakis forach tematycznych - jakich ? Czy po prostu na Allegro, olx ? Jaka cenę moge podać ? Ile procent ceny ktora zapłaciłam w sklepie? Bardziej opłaca wystawić sie osobno czy wszystko razem jako komplet ? Ubrania sa kupione w zeszłym roku, użyte dosłownie 3-4 razy, także w ogole nie zniszczone. Mam kurtkę, spodnie, buty i rękawiczki. Mam paragony ze sklepów, ale chyba po roku juz nie sa objęte gwarancja. Prosiłbym o jakieś porady, ubrania sporo mnie kosztowały i szkoda, zeby leżały w szafie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania motocyklowe - gdzie sprzedać, jaki wycenić ? prośba o poradę
Ogólnie to przy sprzedaży ubrań motocyklowych używanych (jak i wszystkiego innego) sporo trzeba często zejść z ceny, żeby poszło. Jednak masz ten atut, że jesteś kobietą, a damskie ciuchy lepiej się ceni, ale też trudniej sprzedać
![]() Moje ciuchy szły głównie przez olx i przez FB do znajomych. Często Twoje koleżanki jeżdżą z facetami i mogą chcieć kupić. EDIT: Aaaa, na forach też wystawiałam, ale nie udało mi się nic upłynnić.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2016-10-28 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.