|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pomóżcie wybrać telefon!
Hej
Niedługo muszę wybrać telefon, bardzo chciałabym dotykowy, bezie to mój pierwszy telefon:P mam kilka do wyboru, powiedzcie który najlepszy waszym zdaniem:LG EGO T500,LG Swift ME P350,Motorola GLEAM,Samsung Galaxy Mini,Samsung S5620 Monte,Samsung Avila NFC.Dzięki za pomoc To będzie mój pierwszy telefon dotykowy, moje wymagania:- bateria powinna w miarę długo trzymać( nie będę grac godzinami w gry bądź słuchać dużo muzyki) - od czasu do czasu lubię wejść na neta - dobry odtwarzać muzyczny - w miarę prosta obsługa -obudowa wytrzymała, taka co się nie rysuje - aparat fotograficzny lepszy niż 2 megapiksele - nagrywanie wideo mnie nie interesuje,sprawny dotyk i system, bezy chodził płynnie Bardzo proszę o pomoc! Pisze tu bo faceci nie za bardzo pomagają:P |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomóżcie wybrać telefon!
Cytat:
![]() - bateria u mnie trzyma tydzień (nie formatowałam jej) - nie wchodzę na neta, bo to za dużo kosztuje :P także się nie wypowiem - obsługa bajecznie prosta, po 5 minutach wiedziałam co i jak - obudowa niestety trochę się rysuje, szczególnie z tyłu w jednym miejscu - aparat 3,2 megapiksela - chodzi płynnie, choć raz mi się zawiesił, aż musiałam go wyłączyć Ogólnie jestem z niego zadowolona, choć jak dla mnie to taki bajer na 5 minut wróciłabym do zwykłego fona, marzy mi się nokia e52
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomóżcie wybrać telefon!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Niedługo muszę wybrać telefon, bardzo chciałabym dotykowy, bezie to mój pierwszy telefon:P mam kilka do wyboru, powiedzcie który najlepszy waszym zdaniem:LG EGO T500,LG Swift ME P350,Motorola GLEAM,Samsung Galaxy Mini,Samsung S5620 Monte,Samsung Avila NFC.Dzięki za pomoc

wróciłabym do zwykłego fona, marzy mi się nokia e52