|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
LG KP 500 -problemy
Witam , nie znalazlam watku o problemach z telefonem (dla poczatkujacych) wiec moze czas zalozyc taki i sobie pomagac wzajemnie?
mam problem z polaczeniem telefonu z komputerem... program (LG PC Suite) pokazuje ze telefon jest polaczony , pokazuja sie ikony typu: Zawartość, Kontakty , Wiadomosci... itd chcialam wejsc w zawartosc przyciskam , jeden raz , dwa razy i nic! tel ani komp nie reaguja!! nie da sie nic wlaczyc co robie zle?? raz wyskoczyl komunikat SPRAWDZ port COM i polacz tel w trybie bezczynnosci. czyli ma byc tylko tapeta nic nie wlaczone? tak tez zrobilam to nic nie pomaga terace nerwy ktos pomoze??
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LG KP 500 -problemy
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
cóż, mój Cookie w ogóle nie lubi się z komputerem... nie da rady zrobić z nim niczego przez program
cały czas wyświetla mi się ikona, że telefon jest niepodłączony...:rolleyes :później wpadłam na pomysł, żeby łączyć się z komputerem przez bluetooth, ale dopiero karta pamięci rozwiązała problem
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za odpowiedzi
udalo mi sie dopiero dzisiaj po licznych wylaczeniach i wlaczeniach telefonu... tak wiec nic nie bedzie trzeba odinstalowywac jak narazie ;0Niebawem znow tu pewnie wroce pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

mam problem z polaczeniem telefonu z komputerem... program (LG PC Suite) pokazuje ze telefon jest polaczony , pokazuja sie ikony typu: Zawartość, Kontakty , Wiadomosci... itd chcialam wejsc w zawartosc przyciskam , jeden raz , dwa razy i nic! tel ani komp nie reaguja!! nie da sie nic wlaczyc co robie zle?? raz wyskoczyl komunikat SPRAWDZ port COM i polacz tel w trybie bezczynnosci. czyli ma byc tylko tapeta nic nie wlaczone? tak tez zrobilam to nic nie pomaga terace nerwy
ktos pomoze??

nie otwieram skarbonki

cały czas wyświetla mi się ikona, że telefon jest niepodłączony...:rolleyes :