|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
gruba twarz!
Witam.Mam taki problem.Jestem raczej szczupla, a twarz i policzki mam grube.Nie chodzi o owal twarzy okragly,tylko o duuuuzo tluszczu na policzkach.Mam 20 lat i wszytkie moje znajome maja ladne twarze,kosci policzkowe widoczne,kobiece juz rysy a ja nie mam zadnych rysow
![]() ![]() ![]() Edytowane przez bianka95 Czas edycji: 2014-08-19 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: gruba twarz!
Ja mam tak samo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Może np. noś przedziałek na środku, wtedy ci się twarz optycznie wyszczupli albo przypazurkuj włosy. Ja tak robię i wygląda to lepiej, dlatego rzadko kiedy noszę moje włosy związane ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam dokładnie ten sam problem, ale tak jak koleżanka wyżej wspomniała - fryzura jest w stanie zdziałać cuda
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ale Ci zazdroszczę! Jeśłi mogę Cię pocieszyć, to za 5 /7 lat będziesz się z tego cieszyć, bo w większości przypadków skóra twarzy traci z upływem wieku tłuszcz, a wtedy się wygląda starzej niż w rzeczywistości, bo rysy są wyostrzone, dodatkowo pulchnej twarzy później się pojawiają zmarszczki
Mam odwrotny problem za szczupła buzia, kiedyś to jeszcze uszło, a jakiegoś czasu to masakra poprostu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.