|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() marynarka --> DIY ?
Hej dziewczyny,
ostatnio przeglądałam swoją szafę i znalazłam starą marynarkę, której wieki świetlne nie nosiłam... Nie mam pomysłu co z nią zrobić, jak przerobić. Na razie zwężę u dołu a co dalej ? Macie jakieś pomysły ? Buszowałam trochę w internecie i nie mam pojęcia... Koleżanka doradza, żeby odpruć kołnierz i rękawy i przyszyć własne lub przefarbować na czarno. Pomóżcie, bo jesteście na prawdę kreatywnymi dziewczynami ![]() Edytowane przez aniczka90 Czas edycji: 2012-12-10 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: marynarka --> DIY ?
Hmmm, ogólnie to mi się nie podoba ta bluzka, ale...
Może wymień guziki na jakieś takie charakterne, ew. jakieś złote/srebrne w marynarskim stylu i faktycznie- odpruj kołnierzyk i to przy rękawach i może zastąp koronką?
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: marynarka --> DIY ?
Idź na forum Moda.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.