|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Świetliste/blond refleksy!
Witam
![]() ![]() Dlatego jeśli ktoś ma takowe zdjęcia to byłaym wdzięczna gdyby zamieścił je w tym wątku ![]() A, i na koniec mam jeszcze pytanie: moje włosy są w odcieniu ciemny blond (naturalne,niefarbowane). Czy lepiej wyglądałyby z czysto-blond refleksami czy też może z innym odcieniem blondu?Chodzi mi o w miarę naturalny efekt końcowy ![]() Z góry bardzo dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Świetliste/blond refleksy!
Nie wiem dokładnie czy o takie refleksy Ci chodzi, ale odkopałam jakieś dwa zdjęcia.
Jak chciałam rozświetlić czuprynkę, to poprosilam fryzjera o wykonanie cieniutkich blond pasemek na całej głowie. Im więcej pasemek będziesz miała na głowie, tym efekt będzie ciekawszy i naturalny, tylko muszą być w miarę jednakowej grubości. Efekt był zaskakujący, włosy wyglądały bardzo naturalnie, wcale nie wyglądały jak zafarbowane. Do tego odpowiednia pielęgnacja do włosów z pasemkami i myślę, że powinnaś być zadowolona ![]() P.S. moje włoski bardziej przypominały zdjęcie nr 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Szczerze mówiąc o niezupełnie taki efekt mi chodziło
![]() Moja koleżanka miała zrobione blond refleksy na jej orzechowych włosach i wyglądało to fenomenalnie! ![]() Kurcze trudno mi to wytłumaczyć,chodzi mi o blond refleksy na pojedynczych pasmach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
podbijam wątek
![]() ![]() przymierzam się do blond refleksów, i raczej chodzi mi o zupelnie inny efekt niż zdjęcia w 1 poście (nie podobaja mi sie pasemka ;// )... chce miec efekt wypłowiałej od słońca czupryny. Robiła któraś blondynka ? Może podzieli się wrażeniami ? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dziewczyny podbijam, mnie też zainteresowały refleksy
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Odkopuję wątek , czy któraś z Was zrobiła w końcu te świetliste refleksy i mogłaby się podzielić wrażeniami ( i fotkami ) ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Właśnie jestem po wizycie u fryzjera. Kiedyś robiłam pasemka na włosach, ale nie wyglądały one efektownie.Później czekałam kilka lat aby mieć naturalnie długie włosy (ciemny blond), jednak zaczęłam zauważać coraz więcej siwych, więc niestety coś musiałam z tym zrobić. Pomyślałam właśnie o refleksach. Cieniutkie refleksy rzeczywiście rozświetliły włosy i wyglądają bardzo ładnie. Może wrzucę potem jakieś foto. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.