|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie!
mam wielką prośbę - piszę pracę magisterską i jutro muszę pokazać promotorowi część... mam już to napisane ale boję sie o błedy ortograficzne a najbardziej o przecinki - to moja pięta achillesowa
![]() ![]() PROSZĘ POMÓŻCIE! ps. prace na końcu i tak będe mieć jeszcze sprawdzaną teraz chodzi mi tylko o niewielkie poprawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny pomóżcie!
Dawaj! Poproszę o mail nannerli@interia.pl A o czym ta praca? I na którą chcesz to mieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
eh nie za ciekawa ta praca - nawet dla mnie nudna choć kończe kierunek z tym zwiazany. praca ma temta "Wdrażanie SZJ wg. norm ISO 9001:2000 w ochronie zdrowia." część badawczą już zrobiłam prawie 50 stron i wnioski z tego to mam te trzy strony - tam jest porównianie jak w jednym i drugim szpitalu było ( bo badania przeprowadzilał w dwóch szpitalach) a i na końcu jest troszke wniosków z ankiety która robiłam...
dzięki wielkie za pomoc zaraz prześle te trzy stronki - może nie zaśniesz z nudów chociarz ja zasypiam na samą myśl o pisaniu tej pracy ![]() jak przeczytasz i wstawisz przecinki to prosze odeślij na mojego maila: kodeina1@tlen.pl dzieki wieeelkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
aha jeśli chodzi na która to może to być do 9 rano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Oki, jeszcze dzisiaj odeślę. Chcesz, żebym wyróżniła zmiany, czy nie? Zawsze możesz je potem zaakceptować jak leci i tak dać, ale będziesz widziała co poprawiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ok możesz wyróznić np. na czerwono zmiany
nan jest świetna że chce Ci sie pomóc mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Odesłałam razem z komentarzem. Pliki są dwa: z wyróżnionymi zmianami i bez.
Uwaga na komentarze w wersji z wyróżnionymi zmianami. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.