|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prawo na UŁ?
Hej, dostałam się na wyżej wymieniony kierunek i chciałabym dowiedzieć się troszeczkę o prowadzących ćwiczenia. Nie wiem kogo wybrać, nie znam ich wymagań ani jak przekazują wiedzę. Zastanawiam się, czy naprawdę są to tak trudne studia, jestem wręcz załamana, bo nigdy nie mieszkałam sama i nie wiem, czy dam sobie rady na tej uczelni. Proszę o pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prawo na UŁ?
Akurat ja nie z UŁ(radzę poszukać kogoś na wątku o prawie - tam szybciej ci odpowiedzą chyba), ale chciałam tylko powiedzieć, że nie masz co się stresować. Jeszcze nawet nie zaczęłaś. Daj sobie czas, poznaj ludzi, wyluzuj się, zapisz do jakiegoś koła i pójdzie z górki. Często te pierwsze tygodnie studiów są luźniejsze, bo wykładowcy też mają świadomość dużych zmian w naszych życiach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki i za wsparcie, i za to, że w ogóle odpowiedziałaś.
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Przepraszam, że jeszcze zawracam Ci głowę, ale przypuszczam, że jesteś na prawie, więc zapytam jak to wyglądam na Twojej uczelni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeśli szukasz porady w sprawie wyboru ćwiczeń/prowadzących - możesz spytać o kogoś z prawa na grupie UŁ na fb i się w prywatnych wiadomościach wypytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Więc póki co spokój, ale w czerwcu 2018, będę musiała czatować, by wejść jak najszybciej przed padnięciem serwera. Jeśli chodzi o same rady to również polecam zasięgnięcie języka u starszych studentów. Wbrew pozorom nie tacy studenci prawa źli jak ich malują i raczej nikt świń nie podkłada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.