|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Conversy z zagranicy
Zakochałam się w Conversach, które nie są dostępne w Polsce. (A gdyby nawet były to za ponad 300zł, co przy 70$ sugerowanych przez producenta byłoby trochę nie tegez.)
I teraz zastanawiam się, skąd je zamówić. Wyczaiłam sobie sklep Conversestar.co.uk i zgrzałam się jak biała na święta, bo tam w cenie 300zł mam dwie pary butów (te moje wymarzone i zwykłe szmaciaki) oraz przesyłkę za darmo. Nie znalazłam jednak żadnych opinii na temat tego sklepu poza dwiema lakonicznymi, niezbyt pochlebnymi. I zapaliła mi się wielka lampa ostrzegawcza. Tak więc: czy któraś z Was miała z tym sklepem do czynienia? Albo zna jakiś inny zaufany i w miarę korzystny przesyłkowo sklep, w którym mogłabym nabyć Conversy? ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Conversy z zagranicy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja bym nie zaufala. Poczatkowo myslalam,ze jest to sklep conversa.
Weszlam w sobie w customer service a tam conversestar.co.uk@gmail. com ![]() wogole nie ma informacji co to za sklep. Nie ma zadnych informacji skad ten towar jest wysylany. Rownie dobrze moze byc wysylany ze Stanow,a wtedy czeka Cie clo i vat. Na oficjalnej stronie mozna sobie zamowic zaprojektowane przez siebie buty ![]()
24.02- Jantar+pokrzywa Edytowane przez mad86 Czas edycji: 2011-09-02 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;29165273]Ja przepraszam, ale czegos takiego jeszcze w zyciu nie slyszalam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() "Gmail" wygląda szalenie profesjonalnie w kontekście sklepu internetowego ![]() Jak się okazało, wysyłka prawdopodobnie jest z Chin. Odpuszczę sobie zakupy u nich, zwłaszcza że nie przybiegła tu masa rozentuzjazmowanych wizażanek z informacją, że korzystały ze sklepu i są megazadowolone ![]() I cały czas czekam, aż ktoś mi coś poleci ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Germini Czas edycji: 2011-09-02 o 20:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.