|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
we wrześniu: klasyka Angel Thierry MuglerWitam
![]() Pilnie poszukuję Angela T.Muglera - klasyka. Pojemność dowolna, ale musi być w oryginalnym flakonie: gwiazdki 15,25,50 ml flakony 75,100 ml miniaturki 5 ml jak macie, piszcie ![]() Proszę od razu o informację czy widzicie coś w zamian w wątku, a jeśli nic, to czego poszukujecie. Pozdrawiam!
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: we wrześniu: klasyka Angel Thierry Mugler
Witaj, mam Angela, którego nie używam: ok 5-6ml w miniaturce o poj. 8ml (ze sprayem, do ponownego napełnienia) oraz ok połowę miniaturki 5ml (gwiazdki), z tym, że ona zmieniła kolor
Pachnie tak samo, ale woda nie jest niebieska, jak na początku.Zainteresowały mnie perfumy Light blue lub Enigma, ale do nich musiałabym coś dołożyć dla Ciebie. Chyba że masz może jakieś kremy z kwasami na zbyciu? ![]() Gdybysmy się dogadały, to możemy się umówić na osobistą wymiankę, bo jestem z Wrocławia Edytowane przez _Roksi Czas edycji: 2011-09-07 o 18:29 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź. Chętnie przygarnę tą miniaturkę o pierwotnej pojemności 8 ml, a co do tej drugiej...to na jaki kolor się zmieniła woda? Mogłabym oddać Light Blue, tylko przygarnęłabym do tego kilka ml innych perfum
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ta druga miniatura ma lekko zielonkawy kolor. Mogę spróbować uchwycić go na zdjęciu, żebyś sama zobaczyła.
Z perfum mam jeszcze Kasztanka YR, ale jego jest ok 75ml... Mam też próbki, ale to raczej Cię nie zainteresuje. A czego jeszcze szukasz? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=556796
moja wish lista jest w wątku wymiankowym. Nie muszą być perfumy. Jakbyś miała do dorzucenia coś z Olay czy Vichy to byłoby super. EDIT: Ta miniaturka 8 ml jest w oryginalnym flakoniku?
Expresowa wymiana wszystkowątek Emi My cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-09-09 o 10:40 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Tak, miniatura jest oryginalna. Wrzucę Ci zdjęcie
Niestety nie mam takich kosmetyków Z Twojej wishlisty mam repetytorium maturalne z jęz. polskiego wyd. Greg. Mam też korektor z serii Dream Matt Mousse. Pogrzebię jeszcze w kosmetykach i napiszę Ci, co mam.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

Pachnie tak samo, ale woda nie jest niebieska, jak na początku.

Mogłabym oddać Light Blue, tylko przygarnęłabym do tego kilka ml innych perfum