![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!
hej dziewczyny!! Mój facet ma w piatek urodziny. Chciałabym mu cos zrobic sama, bo kupowanie gotowych rzeczy jest jakies takie nudne, a wsadze w to całe swojee serducho to napewno doceni to bardziej niz bym kupiła. Macie moze jakies pomysły na prezent, czasu mało wiec musi to by cos w miare prostego i szybkiego!! Prosze o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!
zajrzyj tutaj:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=48089
jest wiele fajnych pomysłów,ja skorzystałam z kilku może i Ty coś wybierzesz ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=kocham_cie21]Cześć
![]() ![]() czy mozesz podac link do tej stronki dokladny bo ja szukam i nie znajduje a bardzo spodobal mi sie ten pomysl z etui. pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Chętnie bym Ci pomogła, ale o to chodzi, że teraz sama nie mogę znaleźć tej stronki, gdzie było zdjęcie etui
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Pomocy!!!Prezent na rocznice dla ukochanego :)
Hej
no wiec tak , chcialam mu dac odbitki moich zdjec ( robionych przezemnie, niekoniecznie mojej osobki), ale stwierdzilam ze to takie troche bezduszne jak na taka okazje, dlatego postanowila cos pokombinowac i wyszlo to co dodaje w zalaczniku. I tu jest problem , bo raz mi sie podoba a chwile potem chce to usunac z dysku juz sama nie moge sie zdecydowac POMOZCIe plissss. Chce to potem wydrukowac na duzym formacie najwiekszym jaki mi sie uda zeby nie bylo zbyt duzej pixselozy. i tu sie robi drugi problem: ramka: -wymyslilam ze wsadze to w antyrame, ale troche kiepsko z funduszami a chcialabym duzy format wiec rama droga ![]() - chcialam wyciac zdjecie w ksztalcie serduszka i wokolo zrobic ranke z gliny samoutrwardzalnej i pomalowac potem. Ale czy to bedzie jakos wygladac??? Jakos tak mysle ze to troche kiczowate bedzie, szczegolnie jak dla faceta ![]() Ja juz sama nie wiem,glupieje, powiedzcie co o tym sadzicie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy!!!Prezent na rocznice dla ukochanego :)
lol ja sama mam 18 list. rocznice dopiero roczek ale to co przeszlismy razem przez ten roczek to tak jakby conajmniej 3 lata....nie wiem co mu dac....obrazeczki zdjecia w ramkach czy figurki odpadaja chce cos praktycznego i zeby sie kojarzylo ze mna...co proponujecie bo nie mam zadnego pomyslu...no ale tez w granicach rozsadku w kosztach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Guga, mysle ze ten obrazek jest bardzo ladny i bardzo sie nadaje jako prezent na rocznice. Wiec nie wyrzucaj go tylko wydrukuj(czy jak tam wolisz) nie musi byc ogromny. Wydaje mi sie ze wystarczylby A4 i do tego antyrama...serduszka moglby byc lekko kiczowate, a rama z gliny zbyt ozdobna. Antyrama jest prosta i mysle ze najlepiej pasowalaby do tego zdjecia..
Antyrama A4 nie powinna byc bardzo droga. Popatrz moze po supermarketach. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
pomysł świetny
uważam że tylko antyrama do tego pasuje żeby nie zaćmiło uroku dzieła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Guga ani mi się waż wyrzucać z dysku !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny.
Postanowilam wywolac to zdjecie w formacie 20x30 i wsadzic w antyrame. A do tego jeszcze cos zrobic, myslalam nad kubkiem albo witrazykiem zrobionym metoda window art, albo nad uszyciem poduzi w ksztalcie serduszka.. a moze macie jakies inne pomysly? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tylko w antyramę. Może pożycz pieniądze od mamy, taty, siostry, babci... Ktoś zawsze się znajdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
prezent dla TŻ
zakładam nowy wątek piszcie na nim swoje pomysły na prezent dla swojego faceta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dot.: prezent dla TŻ
ja naprzykład dałam poszewke ze swoim zdjeciem oraz kredki wodne bo mój TŻ lubi malować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dot.: prezent dla TŻ
a co myślicie o samochodziku zabawce "resorak" w jego wymarzonej marce na okazje zdania prawa jazdy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ta zapalniczka a raczej etui to dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Podaruj mu koszulke z swojim zdjeciem będzie miał zawsze ciebie przy sobie i na sobie
![]() ps. załorzylam też wątek o prezentach na walentynki dla chłopaka m0że tam ci sie jakis pomysł spodoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Prezent Imieninowy!
Witajcie!Możliwe, że juz był jakiś wątek na ten temat.. ale ja szukajac nic nie znalazłam.. tzn pare pomysłow było ale jakos nie wpadły mi szczególnie w oko...a mianowicie.. co moge zrobić mojej przyjaciółce na prezent imieninowy.. chciałabym dac jej cos.. no i zrobie jej pokrowiec na komórke ale jeszcze cos do tego bym chciała... macie może pomysł na jakis mały drobiazg??Bo ja myślę juz 4 dni co moge dodać jeszcze i nic nie wymysliłam a imienki coraz bliżej... ( robie biżuterie, ale juz ja obdarowałam nią i to nie raz)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Imieninowy!
Nie wiem, czy taki prezent nie był by za drogi, ale można koszulkę ozdobic jakoś pomalować, coś naszyć.
Inne pomysły to ramka, ozdobny kubek na kredki i długopisy. Możesz też ozdobić np. koralikami klamre lub spinkę do włosów albo pasek. Notesiki też widziałam tu na forum takie ładne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
EKLERKA JESTEŚ BOSKA!!!! Zrobie jej kubek na pedzle ! bo ona maluje...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
no i karteczke z zyczeniami mozna jeszcze zrobic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cięszę sie, że mogłam pomóc. Czasmi najprostrze rozwiazania przychodzą do głowy najtrudniej.
(Jeśli piszę nieskładnie - przepraszam. Jestem wymęczona, że prawie na oczy nie widzę). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezencik dla kolegi
moj facet ma 18 w poniedzialek
![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
coc9 zaglosowalam na szczurka
![]() ![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
ave_girl dzieki
![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
rozumiem wątki ogólne-"co dla chłopkaka na prezent" ale Dziewczyny przepraszam Was, takich konkretnych osobowych wątków to juz nie skoro jesteście ze swoimi chłopkami to Wy najlepiej powinnyście wiedzieć z czego by się cieszyli
![]() pozdrawiam i nie miałam zamiaru nikogo obrazić czy urazić ! ![]() pS, już na pierwszej stronie forum "zrób to sam" są trzy wątki o prezentach dla chłopaków [włącznie z tym] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Prezent pod tytułem "Życie zaczyna się po 30"
Witajcie
![]() chcę zrobić (dosłownie ![]() ![]() Temat przewodni prezentu jak w tytule - ŻYCIE ZACZYNA SIĘ PO 30 I tu prośba do Was - co Wam przychodzi na myśl słysząc takie hasło? Jakie jest Wasze pierwsze skojarzenie? Myślałam o zrobieniu jej podkładek pod kubki z takim tematem ale nie wiem jakich motywów użyć? Może jakieś męskie (delikatne) akty? ![]() Towarzyszki - pomożecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent pod tytułem "Życie zaczyna się po 30"
No mi do 30 jeszcze trochę brakuje, ale pierwsze skojarzenia: dzieci w miarę odchowane (mąż też
![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent pod tytułem "Życie zaczyna się po 30"
"A dla kobiet z wyobraznia... panele podlogowe"
![]() A jesli akty beda mniej delikatne niz mialas na mysli, to juz na bank maz nie bedzie podkladek podkradal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.