|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ Wymianka tylko wosoka pólka !!! Okazje !!! Hit
Wymienię :
Pielęgnacja : 1- KINGS Korres, Kings & Queens, Queen Elisabeth, Sugar Body Butter (Masło do ciała `Cukier`) 200 ML NOWY Urządzono 4-dniową ucztę na cześć koronacji królowej Elżbiety I, prezentując najsłodszą "sztukę stołową". Przerośnięte cukrowe zamki, marcepanowe zwierzęta, uzupełnione przez wymyślną zastawę stołową, również wykonaną z cukru, "słodko" zaskoczyły uzależnioną od cukru królową. Każdy produkt Kings & Queens jest wzbogacony w wyciągi z granatu, niebieskiego lotosu i malachitu aby wzmocnić twą rozkosz. Cena: 42,90zł / 200ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dy-butter.html 2- Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Lotion 30 ml / pozostało troche więcej niż 1/2 Trzeci krok w systemie pielęgnacji Clinique. Formuła kremu została specjalnie opracowana przez dermatologów, aby odpowiedzieć na potrzeby nawilżenia każdego typu cery. Ten "złoty geniusz" zmiękcza, wygładza i poprawia kondycję skóry. Krem stosuje się zależenie od typu skóry i jej wymagań, zwłaszcza przy uczuciu "łaknienia" nawilżenia, czy ściągnięcia skóry. Formuła opracowana przez dermatologów. Testowany pod kątem alergii. 100% bezzapachowy. Skład: water purified, mineral oil (paraffinum liquidum), sesame (sesamum indicum) oil, propylene glycol, tea-stearate, glyceryl stearate, lanolin alcohol, petrolatum, methylparaben, propylparaben, fd & c yellow no. 5 (ci 19140), fd & c yellow no. 6 (cl 15985), d & c red no. 6 (ci 15985), d & c red no. 33 (ci 17200) [iln3720] 3-Clinique, Moisture Surge Extra 15 ml / pozostało 65 % Lekki, beztłuszczowy krem-żel Moisture Surge Extra może być używany pod i na makijaż. Zawiera polimery i wielocukry wiążące wodę w naskórku. Do wszystkich rodzajów cery. 4-Lancome, Hydra Intense . Maseczka o żelowej konstystencji nawilzająca. 100 ml / Zużycie 45 %. 5- La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) kremik przełożony do tubki po próbke kremiku EL 7 ml. 6- dermaglin maseczka kleopatra zielona glinka saszetka 7-ESCADA Absoluty Me - żel pod prysznic 150 ml ( polecam nowy nie używany cena w drogeri 99 zł ) Włosy : 1- szamopnetka Delia NO ! szampon koloryzujący , kolor zmywalny 4-6 myć , kolor : 4,1 czarna kawa - 2 szaszetki Kolorówka : 1- NOUBA bronzer nr 3 , żużycie minimalne - niesty tutaj będe wymagająca , bronzer jest super ( ale w moim przypadku tylko na imprezę ) 2 - COLLISTAR ALL OVER VISO ; OCCHI - kolor 1 toni natural : można obejrzeć to cudeńcko w dauglas - jest to moim zdaniem bronzer roświtlacz oraz cienie w jednym . zużycie minimalne . ( nówka 100 zł z kieszeni równierz będę wymagająca ) 3- Podkład LANCOME TEINT IDOLE ULTRA kolor jaśniutki dla bladoitych - flakoinik podkład prawie żużyty zostało go na 2 użycia moim zdaniem ( może komuś jest potrzebny flakonik lub poprostu chce wypróbować podkład to polecam ) 4- MAC FACTOR MASTETTOUCH Under - eye Concealer , KOREKTOR PO OCZY NOWY , 1 UŻYTY 5- ESTEE LAUDER POMADKA KOLOR 112 BEIGE , UŻYTE MOŻE Z 3 RAZY , BYŁ TO PREZENT PRZY ZAKUPACH W DAUGLASIE , MOIM ZDANIEM PEŁNOWYMIAROWE OPAKOWANIE , PIĘKNY I MODNY NUDE ( MATOWY BARDZIEJ ) 6- VICHY NORMADERM KOREKTOR , RAZ UŻTY 7-SEPHORA , CZARNY EYELINER NOWY 2 RAZY UŻYTY Kilka słow odemnie : Wystawione kosmetyki sa oryginalne kupione w Dauglas lub Sephora . Wymienię na rzeczy które mnie zainteresują . Nie mam jakiś specjalnych wymogów. Jestem osobą uczciwą dlatego równierz proszę o odczciwe podchodzenie do sprawy . Już kilka razy się wyminiłam wysłałam paczki z duzą zawartością a otrzymałam kosmetyki które wylądowały w śmieciach odrazu - dlatego proszę aby takie sytuacje się nie powtórzyły - dana osoba jest u mnie skreślona i więcej się z nią nie wymienie . Gdybyście czegos potzrebowały a nie było na mojej liśćie pytajcie ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() Można kuśić ![]() ![]() ![]() Szukam ; podkład chanel pro lumiere najaśniejszy kolor ( może być próbka , odlewka ) Perfumy : mis dior lub inne Cienie do powiek rózne ![]() Kremy apteczne ( moga byc miniaturki w tubkach 7 ml np. ) Pielęgnacja Dr branda Lub coś z LANCOME :0 Ale można kuśić dowolnie !!! INNE : POSIADAM WIELE KSIĄZEK Z TECHNIKUM EKONOMICZNEGO I WIELE KSIĄZEK PRZYGOTOWUJĄCYCH DO MATURY WSZYSTKIE NOWE ZNIKOME UZYCIE !!!!!!! Edytowane przez niezjadka20 Czas edycji: 2011-08-30 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymianka tylko wosoka pólka !!! Okazje !!! Hit
7- SEPHORA , CZARNY EYELINER NOWY chcę, mam jeszcze poza wątkiem cień brązowy inglota i inne dzińdziboły
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
SEPHORA , CZARNY EYELINER NOWY 2 RAZY UŻYTY
dermaglin maseczka kleopatra zielona glinka saszetka coś u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
7-ESCADA Absoluty Me - żel pod prysznic 150 ml ( polecam nowy nie używany cena w drogeri 99 zł )
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
2- Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Lotion 30 ml / pozostało troche więcej niż 1/2
Trzeci krok w systemie pielęgnacji Clinique. Formuła kremu została specjalnie opracowana przez dermatologów, aby odpowiedzieć na potrzeby nawilżenia każdego typu cery. Ten "złoty geniusz" zmiękcza, wygładza i poprawia kondycję skóry. Krem stosuje się zależenie od typu skóry i jej wymagań, zwłaszcza przy uczuciu "łaknienia" nawilżenia, czy ściągnięcia skóry. Formuła opracowana przez dermatologów. Testowany pod kątem alergii. 100% bezzapachowy. Skład: water purified, mineral oil (paraffinum liquidum), sesame (sesamum indicum) oil, propylene glycol, tea-stearate, glyceryl stearate, lanolin alcohol, petrolatum, methylparaben, propylparaben, fd & c yellow no. 5 (ci 19140), fd & c yellow no. 6 (cl 15985), d & c red no. 6 (ci 15985), d & c red no. 33 (ci 17200) [iln3720] 3-Clinique, Moisture Surge Extra 15 ml / pozostało 65 % Lekki, beztłuszczowy krem-żel Moisture Surge Extra może być używany pod i na makijaż. Zawiera polimery i wielocukry wiążące wodę w naskórku. Do wszystkich rodzajów cery. 4-Lancome, Hydra Intense . Maseczka o żelowej konstystencji nawilzająca. 100 ml / Zużycie 45 %. 5- La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) kremik przełożony do tubki po próbke kremiku EL 7 ml. korektor vichy cos u mnie?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
7-ESCADA Absoluty Me - żel pod prysznic 150 ml ( polecam nowy nie używany cena w drogeri 99 zł )
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za ktores z tych
- NOUBA bronzer nr 3 , żużycie minimalne - niesty tutaj będe wymagająca , bronzer jest super ( ale w moim przypadku tylko na imprezę ) 2 - COLLISTAR ALL OVER VISO ; OCCHI - kolor 1 toni natural : można obejrzeć to cudeńcko w dauglas - jest to moim zdaniem bronzer roświtlacz oraz cienie w jednym . zużycie minimalne . ( nówka 100 zł z kieszeni równierz będę wymagająca ) 3- Podkład LANCOME TEINT IDOLE ULTRA kolor jaśniutki dla bladoitych - flakoinik podkład prawie żużyty zostało go na 2 użycia moim zdaniem ( może komuś jest potrzebny flakonik lub poprostu chce wypróbować podkład to polecam ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za zieloną glinkę i żel escada?
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
1- NOUBA bronzer nr 3 , żużycie minimalne - dermaglin maseczka kleopatra zielona glinka saszetka ? Odpisz proszę u mnie. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Nic nie widze u Ciebie za te moją saszetkę. Prosty powód, moja Droga masz drogie kosmetyki i naprawdę nic nie masz o tak małej wartosci jak moja szamponetka ![]() ![]() Och podoba mi sie puder brązujący ale nie mam nic az tak atrakcyjnego ![]()
kosmetykowo : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781581 książkowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post48544136 Edytowane przez Seraffina Czas edycji: 2011-08-31 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.