SIERPIEŃ Wymianka tylko wosoka pólka !!! Okazje !!! Hit - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 11:39   #1
niezjadka20
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

SIERPIEŃ Wymianka tylko wosoka pólka !!! Okazje !!! Hit

Wymienię :

Pielęgnacja :

1- KINGS Korres, Kings & Queens, Queen Elisabeth, Sugar Body Butter (Masło do ciała `Cukier`) 200 ML NOWY Urządzono 4-dniową ucztę na cześć koronacji królowej Elżbiety I, prezentując najsłodszą "sztukę stołową". Przerośnięte cukrowe zamki, marcepanowe zwierzęta, uzupełnione przez wymyślną zastawę stołową, również wykonaną z cukru, "słodko" zaskoczyły uzależnioną od cukru królową.
Każdy produkt Kings & Queens jest wzbogacony w wyciągi z granatu, niebieskiego lotosu i malachitu aby wzmocnić twą rozkosz.

Cena: 42,90zł / 200ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dy-butter.html

2- Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Lotion 30 ml / pozostało troche więcej niż 1/2
Trzeci krok w systemie pielęgnacji Clinique.
Formuła kremu została specjalnie opracowana przez dermatologów, aby odpowiedzieć na potrzeby nawilżenia każdego typu cery. Ten "złoty geniusz" zmiękcza, wygładza i poprawia kondycję skóry.
Krem stosuje się zależenie od typu skóry i jej wymagań, zwłaszcza przy uczuciu "łaknienia" nawilżenia, czy ściągnięcia skóry.

Formuła opracowana przez dermatologów.
Testowany pod kątem alergii.
100% bezzapachowy.

Skład: water purified, mineral oil (paraffinum liquidum), sesame (sesamum indicum) oil, propylene glycol, tea-stearate, glyceryl stearate, lanolin alcohol, petrolatum, methylparaben, propylparaben, fd & c yellow no. 5 (ci 19140), fd & c yellow no. 6 (cl 15985), d & c red no. 6 (ci 15985), d & c red no. 33 (ci 17200) [iln3720]

3-Clinique, Moisture Surge Extra 15 ml / pozostało 65 %
Lekki, beztłuszczowy krem-żel Moisture Surge Extra może być używany pod i na makijaż. Zawiera polimery i wielocukry wiążące wodę w naskórku. Do wszystkich rodzajów cery.

4-Lancome, Hydra Intense . Maseczka o żelowej konstystencji nawilzająca. 100 ml / Zużycie 45 %.

5- La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) kremik przełożony do tubki po próbke kremiku EL 7 ml.

6- dermaglin maseczka kleopatra zielona glinka saszetka

7-ESCADA Absoluty Me - żel pod prysznic 150 ml ( polecam nowy nie używany cena w drogeri 99 zł )

Włosy :
1- szamopnetka Delia NO ! szampon koloryzujący , kolor zmywalny 4-6 myć , kolor : 4,1 czarna kawa - 2 szaszetki

Kolorówka :
1- NOUBA bronzer nr 3 , żużycie minimalne - niesty tutaj będe wymagająca , bronzer jest super ( ale w moim przypadku tylko na imprezę )

2 - COLLISTAR ALL OVER VISO ; OCCHI - kolor 1 toni natural : można obejrzeć to cudeńcko w dauglas - jest to moim zdaniem bronzer roświtlacz oraz cienie w jednym . zużycie minimalne . ( nówka 100 zł z kieszeni równierz będę wymagająca )

3- Podkład LANCOME TEINT IDOLE ULTRA kolor jaśniutki dla bladoitych - flakoinik podkład prawie żużyty zostało go na 2 użycia moim zdaniem ( może komuś jest potrzebny flakonik lub poprostu chce wypróbować podkład to polecam )

4- MAC FACTOR MASTETTOUCH Under - eye Concealer , KOREKTOR PO OCZY NOWY , 1 UŻYTY

5- ESTEE LAUDER POMADKA KOLOR 112 BEIGE , UŻYTE MOŻE Z 3 RAZY , BYŁ TO PREZENT PRZY ZAKUPACH W DAUGLASIE , MOIM ZDANIEM PEŁNOWYMIAROWE OPAKOWANIE , PIĘKNY I MODNY NUDE ( MATOWY BARDZIEJ )

6- VICHY NORMADERM KOREKTOR , RAZ UŻTY

7-SEPHORA , CZARNY EYELINER NOWY 2 RAZY UŻYTY

Kilka słow odemnie :
Wystawione kosmetyki sa oryginalne kupione w Dauglas lub Sephora . Wymienię na rzeczy które mnie zainteresują . Nie mam jakiś specjalnych wymogów. Jestem osobą uczciwą dlatego równierz proszę o odczciwe podchodzenie do sprawy . Już kilka razy się wyminiłam wysłałam paczki z duzą zawartością a otrzymałam kosmetyki które wylądowały w śmieciach odrazu - dlatego proszę aby takie sytuacje się nie powtórzyły - dana osoba jest u mnie skreślona i więcej się z nią nie wymienie .

Gdybyście czegos potzrebowały a nie było na mojej liśćie pytajcie Duże szanse że mam w kuferku może nie korzystam a nie napisałam .

Pozdrawiam i zapraszam

Można kuśić

Szukam ;
podkład chanel pro lumiere najaśniejszy kolor ( może być próbka , odlewka )
Perfumy : mis dior lub inne
Cienie do powiek rózne
Kremy apteczne ( moga byc miniaturki w tubkach 7 ml np. )
Pielęgnacja Dr branda
Lub coś z LANCOME :0
Ale można kuśić dowolnie !!!

INNE :
POSIADAM WIELE KSIĄZEK Z TECHNIKUM EKONOMICZNEGO I WIELE KSIĄZEK PRZYGOTOWUJĄCYCH DO MATURY WSZYSTKIE NOWE ZNIKOME UZYCIE !!!!!!!

Edytowane przez niezjadka20
Czas edycji: 2011-08-30 o 11:47
niezjadka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 11:43   #2
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Wymianka tylko wosoka pólka !!! Okazje !!! Hit

1- KINGS Korres, Kings & Queens, Queen Elisabeth, Sugar Body Butter (Masło do ciała `Cukier`) 200 ML NOWY
Znajdziesz coś u mnie? : )
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 12:19   #3
Szopenhaga
Zakorzenienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie?
Stary 2011-08-30, 12:59   #4
demonyianioly
Rozeznanie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

7- SEPHORA , CZARNY EYELINER NOWY chcę, mam jeszcze poza wątkiem cień brązowy inglota i inne dzińdziboły
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 19:12   #5
MissScareAll
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.

SEPHORA , CZARNY EYELINER NOWY 2 RAZY UŻYTY
dermaglin maseczka kleopatra zielona glinka saszetka

coś u mnie?
Stary 2011-08-30, 19:26   #6
awunia
Zakorzenienie

Przekupka: 99 pkt / 100% pozyt.
GG do awunia

coś u mnie za:
7-ESCADA Absoluty Me - żel pod prysznic 150 ml ( polecam nowy nie używany cena w drogeri 99 zł )
Stary 2011-08-30, 19:39   #7
kochana1989
Zakorzenienie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.

2- Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Lotion 30 ml / pozostało troche więcej niż 1/2
Trzeci krok w systemie pielęgnacji Clinique.
Formuła kremu została specjalnie opracowana przez dermatologów, aby odpowiedzieć na potrzeby nawilżenia każdego typu cery. Ten "złoty geniusz" zmiękcza, wygładza i poprawia kondycję skóry.
Krem stosuje się zależenie od typu skóry i jej wymagań, zwłaszcza przy uczuciu "łaknienia" nawilżenia, czy ściągnięcia skóry.

Formuła opracowana przez dermatologów.
Testowany pod kątem alergii.
100% bezzapachowy.

Skład: water purified, mineral oil (paraffinum liquidum), sesame (sesamum indicum) oil, propylene glycol, tea-stearate, glyceryl stearate, lanolin alcohol, petrolatum, methylparaben, propylparaben, fd & c yellow no. 5 (ci 19140), fd & c yellow no. 6 (cl 15985), d & c red no. 6 (ci 15985), d & c red no. 33 (ci 17200) [iln3720]

3-Clinique, Moisture Surge Extra 15 ml / pozostało 65 %
Lekki, beztłuszczowy krem-żel Moisture Surge Extra może być używany pod i na makijaż. Zawiera polimery i wielocukry wiążące wodę w naskórku. Do wszystkich rodzajów cery.

4-Lancome, Hydra Intense . Maseczka o żelowej konstystencji nawilzająca. 100 ml / Zużycie 45 %.

5- La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) kremik przełożony do tubki po próbke kremiku EL 7 ml.
korektor vichy
cos u mnie?
Stary 2011-08-30, 21:49   #8
m139
Wtajemniczenie

Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie?
m139 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 21:57   #9
addatoniewypada
Rozeznanie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za ktores z tych

- NOUBA bronzer nr 3 , żużycie minimalne - niesty tutaj będe wymagająca , bronzer jest super ( ale w moim przypadku tylko na imprezę )

2 - COLLISTAR ALL OVER VISO ; OCCHI - kolor 1 toni natural : można obejrzeć to cudeńcko w dauglas - jest to moim zdaniem bronzer roświtlacz oraz cienie w jednym . zużycie minimalne . ( nówka 100 zł z kieszeni równierz będę wymagająca )

3- Podkład LANCOME TEINT IDOLE ULTRA kolor jaśniutki dla bladoitych - flakoinik podkład prawie żużyty zostało go na 2 użycia moim zdaniem ( może komuś jest potrzebny flakonik lub poprostu chce wypróbować podkład to polecam )
addatoniewypada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 08:31   #10
kamikaze51
Zakorzenienie

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.

hej,
coś u mnie za zieloną glinkę i żel escada?
kamikaze51 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 10:51   #11
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Coś u mnie za:
1- NOUBA bronzer nr 3 , żużycie minimalne

- dermaglin maseczka kleopatra zielona glinka saszetka

?
Odpisz proszę u mnie.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez niezjadka20 Pokaż wiadomość
Podoba mi się u Ciebie :
Podoba mi się u Ciebie:

- pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza
(wykonany z naturalnego włosia)
nowy czy uzywany ??

Mogę oddać za niego :
- dermaglin maseczka kleopatra zielona glinka saszetka
-7 ml La Roche Posay, Effaclar Duo ( przelany do miniaturki po kremi EL)
- 2 saszetki kosmetyków aptecznych NUXE

niestety zą noube nic nie znalazłam
Dzięki, ale taka wymiana mnie nie interesuje.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 15:37   #12
Seraffina
Wtajemniczenie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Witaj,
Nic nie widze u Ciebie za te moją saszetkę. Prosty powód, moja Droga masz drogie kosmetyki i naprawdę nic nie masz o tak małej wartosci jak moja szamponetka Nie jestem z kategorii naciągaczy więc niestety nic nie mogłabym od Ciebie żądać w zamian

Och podoba mi sie puder brązujący ale nie mam nic az tak atrakcyjnego

Edytowane przez Seraffina
Czas edycji: 2011-08-31 o 15:40
Seraffina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości