|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Usuwanie pieprzyków w Poznaniu - proszę o pomoc
Witam!
Mam zamiar usunąć kilka pieprzyków, ale nie wiem gdzie są sprawdzone gabinety, kliniki itp. Zbyt często spotkałam się z przereklamowanymi miejscami. Najbardziej odpowiadał by mi Poznań. Jeżeli któraś z Poznanianek zna kogoś godnego polecenia to będę wdzięczna ![]() P.S. Szukałam na całym forum informacji na ten temat, ale za dużo tego nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Usuwanie pieprzyków w Poznaniu - proszę o pomoc
Radzę szukać wśród onkologów - ja byłam jakieś dwa lata temu i właśnie onkolog mi usunął nieładne (i potencjalnie groźne) znamię z nogi. Niestety już nie mam namiarów na niego, poza tym nie wiem czy bym poleciła, bo jednak została spora blizna...W każdym razie - z tego co wiem to tylko onkolog powie Ci później, czy znamię było niebezpieczne, bo jeśli tak, to wtedy usuwają jeszcze raz większą ilość tkanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kilka lat temu usuwałam pieprzyki w poradni na gajowej. Miałam trzy na plecach i jeden na ramieniu. Zostały wycięte z zapasem i przesłane do przebadania. Lekarz nazywał się chyba Witmanowski.
Moja koleżanka tez miała usuwane pieprzyki, tylko że ona skorzystała z poradni na szamarzewskiego, przy szpitalu chorób płucnych. Była bardzo zadowolona, wszystko ładnie sie zagoiło. Bardzo ładnie mojemu znajomemu usunął pieprzyka z twarzy dr. Gromadziński (mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwiska). Zabieg został wykonany w szpitalu onkologicznym na garbarach, nieodpłatnie, tylko kolega dość długo na niego czekał. Wiem, że lekarz ten ma prywatny gabinet chirurgii plastycznej tylko nie pamiętam gdzie, ale w necie na pewno znajdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ja u doktora Gromadzińskiego usuwałam tatuaż, miała zostać mała blizenka a jestem teraz oszpecona do końca życia! Po chyba już 4 latach konsutltacji doktor stwierdził że juz nic nie może zrobić. Nie polecam! Marze by mieć ten tatuaż spowrotem bo wyglądał 100 razy lpeij niż ta okropna blizna! Czy któraś z was miała jeszcze takie przejścia? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
podbijam, moze ktoś zna kogoś nowego. mam dużego pieprzyka na plecach i bardzo mi się ostatnio nie podoba!
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podbijam, bo też bede usuwała pieprzyka w Poznaniu. I chciałąbym znać opinie innych .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.