![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpień CHOPARD WISCH, J`adore ,LIERAC, KANEBO, LANCOME, GIVENCHY, KERASTASE i inne
nie aktualne
Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-09-02 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień CHOPARD WISCH, J`adore ,LIERAC, KANEBO, LANCOME, GIVENCHY, KERASTASE
Moja WISH
SISLEY GLOBAL FERMETE bardzo chętnie miniaturki LRP CICAPLAST maseczka nawilżająca AVENE szminka DIOR ROUGE Songe podkład Dior Captur, Sculpt 010 puder Chane Cristalline La Prairie 01, METEORYTY Winter Radiance, Perle White lub inne rozbielone kolorki różowe kulki z Imperiali róże Jill Stuard CHANEL róż Pink Explosion kremy pod oczy BRETON, BREMENN inne dobre, chętnie miniaturki maska Borowinowa Tołpy szampon Bilba "Sucha oliwka" peelingi nowe, lub w tubie pędzel do rózu PERFUMY
zapachy z nutą gruszki, turberozy
SUPLEMENTY odchudzające ![]() na krązenie MagneB6 w ilościach hurtowych ![]() skakanka flakon do napełnienia po Elixir Poison mały laptop ok 11" lub mniej gruba lokówka mała torba czarna, brązowa, kremowa, czerwona ze skóry ekolog. ciuszki w rozm.34/36 najchętniej takich firm jak:ZARA, MOHITO,RESERVED, MANGO, SIMPLE i innych sieciówek,( mogę kupować bez mierzenia ![]()
Wykuczam cuiszki w kolorach: żółty, fiolet, zieleń Na wymianę to co wątkach Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-08-31 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sierpień CHOPARD WISCH, J`adore ,LIERAC, KANEBO, LANCOME, GIVENCHY, KERASTASE
10. ZIAJA Masło Bursztynowe nowe, zafoliowane
1.CLINIQUE Glow Crazy Loose Powder Blooming Pink 2. LANCOME L`EXTREME blacka tusz wydłużający, użyty 2 razy cos u mnie??? ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za 8. GUARLAIN AQUA SERUM 5ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tusz?
wish tez mi sie podoba ![]() ale poza watkiem nie mam perfum z twojej wish
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za keraste i choparda?
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- tylko gdzie Twój wątek ?? ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- niestety, nic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mogę poszukać w internecie może jest real fotka tej sukienki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
to powiedz mi , ile Ty masz wzrostu, bo 60cm, to mają moje marynarki
![]() Sukienka jest bardzo fajna ( frędzle super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- fajnie by było ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Perfume Lover
|
Witaj Lolko_L
U Ciebie spodobało mi się to: To jest dość duża miniatura, bo pełnowymiarowy kremik to 40ml ( w Douglas koszt. prawie 800zł ) - użyty 2 razy. Jest kartonik i ulotka z instrukcją masażu
http://www.douglas.pl/home/aktualnos...lifting-cream/ 7. LA PRAIRIE ANTI - AGING STRESS CREAM mini 5ml 8. GUARLAIN AQUA SERUM 5ml
![]() |
#14 |
Perfume Lover
|
Jeśli masz ochotę coś jeszcze dołożyć do tej wymianki, to ja bardzo chętnie przyjmę jeszcze jakieś saszetki
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
cos u mnie za
KERASTASE OLEO-RELAX szampon 250ml, ubytek widac na foto kupiony w salonie Kerastase CLINIQUE Glow Crazy Loose Powder Blooming Pink odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
może Chloe, ale Chloe to 50-tka
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- pomysle i dam znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie suchy olejek ze złotym pyłem
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za:
2. LANCOME L`EXTREME blacka tusz wydłużający, użyty 2 razy KERASTASE OLEO-RELAX szampon 250ml, ubytek widac na foto kupiony w salonie Kerastase 2. LIERAC LIPOFILLING krem liftingująco-modelujący na dzień 15ml, użyty 2 razy 3. LIERAC płyn do demakijażu oczu 30ml, nowy, nie używany 10. ZIAJA Masło Bursztynowe nowe, zafoliowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CLARINS Instant Smooth - baza pod makijaż ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
OK, a co byś oddała za mojego clarinsa?
Bo na pewno chcę szampon, ale to chyba za mało? Nie wiem, jak z cenami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co chcesz do szampnu? Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-08-09 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A nie chcesz coś z moich cellulitów z wątku, bo widzę, że szukasz?
Widzę też, że szukasz suplementów, a takiego byś nie chciała? ![]() http://www.puritan.com/b-complex-vit...release-000332 Z odchudzających powinnam też mieć CLA, też Puritansa, ale muszę zaglądnąć w moje zapasy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do suplementów, to szukam głównie MagneB6, bo cierpię na notoryczne skurcze a mleczan magnezu jest najlepiej wchłanialny. I preparatów z Diosminą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że się przypomniałaś
![]() Ale odpiszę wieczorem, bo teraz jestem zawalona robotą ![]() W każdym razie ja na pewno byłabym chętna, tylko kwestia dogrania co i za co. Clarins za szampon i płyn demakijaż lieraca albo masło ziajowe? A jakiś antycelu z mojego wątku wpadł Ci w oko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hehe mam to samo...
w dodatku: DO NAPEŁNIANIA PONOWNEGO on jest stworzony i jak tu oddać? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.