|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomóżcie mi zrozumieć tą chorą sytuację..
Miałam oddanego przyjaciela (nazwijmy go Tomkiem). Kolegowaliśmy się przez całe liceum, lecz gdy zaczęły się studia, zaczęłam czuć coś więcej Tomka... W końcu nie wytrzymałam i mu to wyznałam. On po chwili powiedzial, ze tez cos do mnie czuje.. Byliśmy ze sobą jakiś czas.. Generalnie bardzo krotko.. Tomek czasami zachowywal sie naprawde dziwnie. Mialam dziwne przeczucie, ze wcale nic do mnie nie czuje. Powiedzialam mu wiec o tym.. Byl bardzo zmartwiony, pozniej powiedzial mi,ze mi udowodni swoje uczucia i oczywiscie tego nie zrobil..
Później jakoś wszystko się zakończyło.. Z dnia na dzień (bez konkretnego powodu) przestaliśmy sie do siebie odzywac, patrzec na siebie.. Nie rozumiem tej calej sytuacji, postanowilam, ze bede dla niego taka jak on dla mnie..Kompletnie nie wiem, co o tym wszystkim myśleć. Od przyjaciol, przez zwiazek, stalismy sie dla siebie zupelnie obcy.. Bardzo mnie to boli. Gdy kilka godzin temu widzialam go na miescie, udawal, ze mnie nie widzi.. mialam straszna nadzieje, ze jednak na mnie spojrzy, porozmawiamy ze sobą itd. z dnia na dzien coraz bardziej za nim tesknie.. czuje, ze naprawde go kocham. prosze, doradzcie mi, co mam robić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomóżcie mi zrozumieć tą chorą sytuację..
Prawdopodobnie faktycznie nic do Ciebie nie czuł, ale odpowiedział na to wyznanie bo nie chciał Ci wprost powiedziec, że on nic. Potem może nawet chciał spróbowac, ale nie wyszło. Nie miał nawet jaj by to wprost zakończyc tylko ot urwał kontakt, a teraz udaje, że Cię nie zna.
Burak bez klasy i kultury. Za czym tu tęsknic?
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Jakby Cię kochał, to to nie bylby powód, by teraz traktować Cię jak powietrze. Nie kocha i tyle, proponowałabym się z tym pogodzic bo szkoda życia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja bym olała. Facet zachował się jak cham. Nie chciał być w tym związku - mógł powiedzieć, a nie przestać się odzywać i udawać, że Cię nie zna.
Nie dzwoń, nie pisz i nie tęsknij, bo nie ma za czym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Możesz z nim pogadać, ale wątpię byście znów stali się przyjaciółmi, takimi jakimi byliście kiedyś.
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Tobie, autorko radzę trzymać się z daleka od tego faceta. Zachował i zachowuje się jak najgorsze chamidło i dziecko które jeszcze nie dorosło do bycia mężczyzną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.