|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego faceci to robią?
Zostawiłam go 3 m-ce temu. Absolutnie sobie na to zasłużył.
Wczoraj niby przypadkiem spotkałam go z jakąś laską (dziewczę w kolorze marchewki, w spódnicy tuż za pośladki i cyckami pod szyją) w moim ulubionym pubie, do którego on nigdy nie chodził. Kilka godz. wcześniej napisałam na FB gdzie będe, by dołączyli moi znajomi - tak się często informujemy o weekendowych planach. Odstawił szopkę - popierniczał na parkiecie z ta lalą do rana. Podjęłam rękawice i nie uciekłam, bawiłam się równie dobrze z moimi kolegami. Po co faceci robią takie rzeczy po 3 m-cach Akcji Zero Kontaktu? |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego faceci to robią?
Dlaczego dziewczyny nie potrafią zrozumieć, że po trzech miesiącach to już nie ich sprawa?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
może dlatego, że to było trudne rozstanie i kosztowało mnie dużo emocji..
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- poza tym, umawialiśmy się, właściwie on chciał, żebyśmy sobie nie wchodzili w drogę - każde z nas lubi inne kluby, inaczej spędza czas - zarzekał się (choć to było dla mnie dziwne), że w "moich miejscach" nie będzie się pojawiał - zresztą nigdy w nich nie bywał, poza naszymi wspólnymi wyjściami.. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Może dlatego, że chciał zabrać swoje nowe dziewczę w jakieś fajne miejsce i wpadła mu do głowy akurat ta knajpa, którą mu pokazałaś?
Swoją drogą trochę zniesmaczył mnie opis dziewczyny. Nieładnie
Edytowane przez farfarae Czas edycji: 2014-10-04 o 21:05 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu chciał odstawić szopkę i wzbudzić w Tobie zazdrość. Być może chciał Ci dopiec za to, że go zostawiłaś. Niedojrzałe to ale cóż poradzisz?
Ciebie nie powinno to już obchodzić z kim on się buja. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem nie możesz mieć pretensji, że chłopak uporał się z rozstaniem. Dla mnie to zachowanie typu pies ogrodnika
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A może to jedno z lubianych miejsc tego marchewkowego dziewczęcia?
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro nigdy tam nie bywał i nagle się pojawił, po tym jak poinformowałaś o swoich planach na fb, to nie można tego zaliczyć do przypadkowych spotkań. Pewnie chciał wzbudzić Twoją zazdrość i pokazać, jak super sobie radzi. Mnie też wkurzyłoby takie zachowanie ex, ale co robić- trzeba to przetrzymać
Zachowałaś się super, zostałaś, nie możesz sobie nic zarzucić.
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Różne rzeczy mogą się dziać
![]() A nieco poważniej: czym się tutaj przejmować i rozmyślać? Niektórzy faceci tak robią, inni nie. Wątpię, by każdy tak postępował jak opisywany przypadek, ale jak już się zdarzy, to nie zaprzątać sobie nim głowy.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
może w końcu postanowił zobaczyć twój ulubiony pub, wielkie mi halo. :P Zastanawia mnie zawsze po co z kolei kobiety to rozkminiają.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Najwaznejsze, ze nie podeszlas i zrobilas avanti. glowa do gory i szukaj innego
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Przesada żeby dziewczę było opalone, cycate, nieźle wyglądało w mini, miało kondyche wywijać do rana i jesze śmiało upodobać sobie Twój lokal. Dobrze, że podjęłaś rękawice Roky.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Podszedł i sie przywitałam, pocałował mnie w policzek i zapytał z udawanym zdziwieniem czemu nie jestem w Saragossie (pisałam, że tam lecę na FB).
Potem powiedział, że jego syn narysował mi obrazek i musi mi go dać koniecznie. What the fuck? A ja, jak ta sierota, gapiłam sie na niego jakbym ducha zobaczyła i powiedziałam tylko "byłam <w Saragoosie>, ale juz wróciłam" i "ok" <w temacie obrazka>. Potem wysłał mi sms, że miło było mnie zobaczyć. I zburzył cały mój spokój, nad którym tam ciężko pracowałam te 3 mce... Po co to robi? Wie, że było mi cięzko. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przeżywałam to kiedyś z jednym. Z tym, że u mnie było trudniej bo on pokazywał się z nowymi przyjaciółkami w miejscu gdzie wtedy pracowałam. A robi to, żeby ci pokazać, że wygrał rozstanie, to oczywiste. Pytanie czy chcesz się w to bawić. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#18 |
|
Naczelna Nastolatka
|
sama się autorko prosisz o nerwowe sytuacje. Zamiast faceta wyrzucić ze znajomych, zablokować i ignorować przy przypadkowych spotkaniach, to ty się pchasz w niezręczne sytuacje.
A ja sądzę, że on potraktował sytuację normalnie, bo już dawno jest na nowym etapie życia, a Ty się nakręciłaś po prostu. I przypisujesz jemu swoje odczucia i emocje.
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Całe zajście miało miejsce w klubie. Pytał o Saragossę - to miasto, do kt. leciałam na kilka dni tydzien przed imprezą - o tym, że lecę też pisałam a FB.
Nie mam go w znajomych na FB. Kiedy dodaje posty z telefonu to publikują się na Publicznym - dlatego miał dostęp do tych informacji. Edytowane przez kasjopeja Czas edycji: 2014-10-05 o 10:48 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Tez mialam taka sytuacje. Pieknie to olalam. Facet chcial pokazac, jak dobrze mu sie wiedzie a Ty mialas sie rozplakac i biegac za nim.
Norma Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#22 |
|
lokalna gwiazda
|
Po prostu chciał ci pokazać jak sobie świetnie bez ciebie radzi. To takie szczeniackie
. Akcja na pokaz. Mój facet, kiedy był jeszcze młody i głupi tez raz tak zrobił, kiedy chciał "pokazać" swojej byłej. Zabrał w jakieś konkretne miejsce swoją atrakcyjną koleżankę i udawali zakochanych. Koleżanka oczywiście była wtajemniczona, że to teatr.Ale nie myśl, że on w taki sposób cię odzyskać. |
|
|
|
|
#23 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co innego jakby facet był bez winy to wtedy jak najbardziej zrozumiałbym sens tej "akcji" ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie ona się pcha w niezręczne sytuacje, ona po prostu napisała o swoich planach, a on tę niezręczną sytuację zaaranżował. Według mnie, autorko, facet chciał Ci pokazać co niby straciłaś i według mnie niewykluczone jest, że chce Cię odzyskać, bo ten sms, że miło było Cię zobaczyć i, wzmianka o tym,że jego synek namalował dla Ciebie obrazek i koniecznie musisz go zobaczyć sygnalizuje, że chciałby mieć z Tobą kontakt, a zapraszając tam tego typu laskę, może chciał Ci pokazać, że inne kobiety dla niego teraz to nic poza tym jak fajna dupa i cycki. Ja się nie dziwię, że się wkurzyłaś, bo w mieście są miliony innych miejsc, a on wybrał akurat jedno z Twoich ulubionych. Dobrze zrobiłaś, że nie wyszłaś. Stało się. Już dawno po tym wieczorze, więc nie ma co o tym myśleć do czasu aż znowu się odezwie, a myślę, że to nastąpi, bo to, że chce Ci zrobić na złość/wzbudzić zazdrość/spotkać Cię oznacza, że żywi jednak do Ciebie jeszcze jakieś uczucia.
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Późna godzina i nie kontaktowałam. U mnie jest klub Saragossa i tak mi się skojarzyło
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu znalazł sobie atrakcyjną dziewczynę i dobrze się z nią bawi. A Ty pewnie należysz do tych osób, co myslą, że ktoś się w nie wpatruje, gdy akurat ktoś przypadkiem popatrzy w ich stronę. ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Zgadzam się. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
lise-kotta
|
Albo przeoczył twój wpis o klubie i zabrał tam karotkę bo byl pewien że jeszcze jesteś w Saragossie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

. Akcja na pokaz. Mój facet, kiedy był jeszcze młody i głupi tez raz tak zrobił, kiedy chciał "pokazać" swojej byłej. Zabrał w jakieś konkretne miejsce swoją atrakcyjną koleżankę i udawali zakochanych. Koleżanka oczywiście była wtajemniczona, że to teatr.