|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pink everyday.. Mój drugi tutaj - lepiej;)?
Hej, to mój drugi tutaj.
OCZY: sypki cień Vollare cien czarny z paletki sephora BUZIA: podkład wibo natural(wiem troche niedobrany i kiepskiej jakosci, ale zalega mi i chce go jak najszybciej zużyc;P) brazer SUN DISC sephora USTA: niestety nic ![]() Do malowania uzylam takiego ogromnego pedzla z sephory (do rózu etc) a do oczek do nałożenia różowego ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ni.html&next=1 a do nalozenia czarnego pacynki z tej paletki sephora. i jak? ujdzie? prosze o szczerą krytyke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pink everyday.. Mój drugi tutaj - lepiej;)?
nie podobają mi się kolory i nałożenie cienie, musisz się do tego bardziej przykładać
![]() ![]() masz za to ładne lśniące włosy ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cieni nie można nałożyć i zostawić, trzeba je rozetrzeć, generalnie muszą zanikać w taką 'mgiełkę'. Do tego cienie w kąciku nałożone są za nisko, nie powinny być poniżej górnej wyciągniętej linii rzęs. Zaznaczyłam Ci to na zdjęciu. Popraw na razie to, potem zobaczymy co jeszcze trzeba zmienić
![]() Co do twarzy to bronzer nałożony jest za dużą plamą i niepotrzebnie wyjechałaś z nim aż do kącika ust ![]() ![]() Generalnie fajnie by było żebyś dodawała 2 podstawowe zdjęcia - zdjęcie z otwartymi oczami, z zamkniętymi ale robione na wprost ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez goooosienka Czas edycji: 2011-09-03 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
dzieki
![]() no tyle ze ja wlasnie rozcierac nie umiem za nic na swiecie, nie wiem co robie źle, ale przewaznie je brzydko rozmazuje:/. Tym moim rossmanowym pedzelkiem niby sie da rozcierac (tak pisza na kwc) ale mi to za nic nie idzie, nie wiem, moze kwestia pedzla ale z kolei nie moge teraz wywalic 50 zl na jakis do rozcierania.. jakies rady;* ? ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- gooosienka dzieki ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- edit - juz widze, dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie musisz mocniej rozcierać górną granicę.
Masz przepiękne włosy... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
porzadny pedzel do rozcierania kupisz za ok 25 zl
![]() ![]() zwykle makijaze nie roztarte wygladaja po prostu jak plama na powiece i to uroku nam nie dodaje :/
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z dziewczynami, powieki są za długo pomalowane no i trzeba mocniej rozetrzeć, da się rozetrzeć tym pędzelkiem rossmanowskim, sama go miałam na początku i dobrze mi rozcierał.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.