|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() W czym druhna na cywilnym?
Witam dziewczyny! Doradźcie mi proszę co wypada załozyć druhnie na ślub cywilny sukienkę czy raczej komplet z żakietem? Panna młoda będzie miała sukienkę czy w tym wypadku druhnie także wypada? Osobiście chciałabym mieć sukienkę ze wzglęu na przyjęcie które będzie po cywilnym. Poradźcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: W czym druhna na cywilnym?
ale musisz jeszcze napisac czy wolisz dluga czy krotka, mi osobiscie bardziej by krotka odpowiadala tym bardziej ze to cywilny, ale jak uwazasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jesli panna młoda będzie miała skromną sukienkę a nie strojną suknię to powinnaś założyć albo sukienkę do kolan lub komplecik ze spodniami..ja w planach mam uszycie/kupienie bardzo prostej sukienki długiej bez koła stąd też dla świadkowej wybrałam kostiumik: gorsecik i krótką rozszerzaną spódnicę do kolan..ważne jest by nie przyćmić poprostu panny młodej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a czemu sukienka miałaby nie wypadac? oczywiscie ze wypada.
Napisz nam cos wiecej to bedziemy mogły lepiej poradzic póki co pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Serdeczne dzięki dla was za porady! Problem jednak mam z głowy gdyż panna młoda zdecydowała się w końcu na ślub konkordatowy więc na pewno pójdę w sukience. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.