|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krople odchudzające HERBAPOL???
Witam
![]() Mam pytanie czy ktoś prubował już odchudzania z kroplami odchudzającymi firmy Herbapol?? Z tego co słyszałam jest to odpowiednik kropli z niemiec B-01. Czy ktoś może napisać jak to działa i czy wogule chudnie się na tym?? Znowu zaczynam walkę z dietą Dukana i chce jeszcze wspomagac się tymi kroplami!!
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krople odchudzające HERBAPOL???
Moja Mama się z nimi odchudzała. Bardzo jej pomogły, tyle, że w tym czasie jeździła jeszcze na rowerze od 50 do 100 km dziennie (dobra jest??!!). Dużo schudła, ale nie wiem czy w dużej mierze dzięki kroplom czy dzięki rowerow
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hehe chyba dzięki rowerom, ćwiczenia czynią cuda!!!! A była na jakieś diecie też??
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Raczej nie była na diecie, dalej wsówała ciacha, czekoladki i inne słodkości... Tylko nie jadła kolacji.
Poza tym dziękuję za odwiedzenie mojego wątku ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Cześć! Piłam te krople z wodą w zeszłym roku, albo jeszcze rok wcześniej już nie pamięam. Jeśli pomogłyby mi to napewno zapamiętałabym datę co do godziny. Ale niestety. Mają miętowy smak i dodaje się je do wody, więc super na upały bo orzeźwia, no i jesteś zmuszona pić wodę, a jak wiadomo to podstawa przy odchudzaniu. Jednak bez diety i wysiłku fizycznego nie licz na cuda. Jako plus dodam że są bardzo wydajne, bo ja piłam przez jakieś 2-3 tyg razem z mamą, a nie ubyło nawet pół buteleczki. Cena też niewielka bo około 15 zł.
Jeśli masz zamiar ograniczyć niezdrowe jedzenie i dorzucić jakieś ćwiczenia to spróbuj jest to preparat w pełni ziołowy więc raczej nie szkodliwy. Zaszkodzić nie powinien, a kto wie może nawet pomoże. Powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]() A co do kropli to wiem że są odpowiednikami kropli z niemiec B-01, króre kosztuja w polsce ok 70Ł podobno skuteczne!! A ja znalazłam inne krople które mają taki sam skład co wyżej wymienone krople, czyli: Naturalne olejki eteryczne z mięty pieprzowej(10%), Koper włoski(10%), melisa(10%), oraz kminku (5%) a także alkohol etylowy 69% (65%). Podobno tka kompozycja jest innowacyjna!! I ja za nie zapłaciłam tylko 13,50zł w ziołowym sklepie. I nie chce ich używać jako specyfik na cud odchudzanie tylko chce żeby mnie wspomógł!!
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja używałam kropli odchudzających Fevolit (ziołowe), i cudów wiadomo nie działały - ale nie chciało mi się po nich jeść słodyczy. Naprawdę. Więc uważam, że są warte uwagi, bo w końcu to po słodyczach tyjemy (przynajmniej większość
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
witaj Kasandra
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/opinie/HERBAPOL-Kr...1de5c54ba044cc
poczytajcie sobie ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do kropli przekonała mnie cena 13,50zł i z tego co wyczytałam starcza na jakieś 2 miesiące!!
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny!! Widze ze wątek wygasl i nikt juz tu nie pisze ale zaryzykuje moze ktos sie odezwie...
Zakupilam krople odchudzajace z Herbapolu zamierzam je wprowadzic w zycie...mozecie powiedziec czy zadziałały na Was?? I czy w trakcie @ tez mozna pic ta wode z tymi kropelkami?? Pozrowionka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witajcie, mam pytanie dotyczące kropli B01, właśnie obecnie przebywam w Niemczech i się zastanawiam nad kupnem ich, wiecie może czy są skuteczne, lub znacie kogos może kto ich używał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jak ktos wynajdzie skuteczny srodek na odchudzanie, to pol roku pozniej caly swiat bedzie o tym wiedzial. Cala reszta to pic na wode i sprzedawanie zludzen.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witam.
Mam zamiar jutro kupić te krople odchudzające, ale nie wiem jak zmotywować się do działania i z jakiej diety skorzystać;( a niestety muszę schudnąć do świąt wielkanocnych, bo zostanie mi założenie prześcieradła na wesele...
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!moje zdanie jest takie:zaszkodzić nie zaszkodzą,a pomogą na pewno-mają 100% naturalny skład bez żadnych chemicznych pasukudztw,do tego nie kosztuję dużo-naprawdę warto spróbować!
Oczywiście nie wskoczy się po miesiącu ich używania w rozmiar 36 z 46 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
ja właśnie wczoraj kupiłam sobie te kropelki i zamierzam je regularnie pić,chociażby dlatego że mam często wzdęcia (niestety) i biorę leki które działają "zaparciowo" wiec postanowiłam je spożywać gdyż wiem że doskonale poprawiają przemianę materii. ogólnie nie jestem gruba mam 164 i ważę 58 kg ,odżywiam się zdrowo,nie używam żadnych "chemicznych "przypraw,jem pełnoziarniste pieczywko ( w małych ilościach) uwielbiam wszelkiego rodzaju warzywa wiec jem dużo surówek,...owoców itd,staram się nie jeść tłustych i smażonych potraw ,a mimo to mój brzuch jest często wzdęty ,ale mam już tak od najmłodszych lat,rano brzuch jest normalny zjem coś i zaraz robi się piłeczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.