| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-06-19, 14:57 | #1 | 
| Zakorzenienie |   Czy e-styl powiększy swoją ofertę? :)

No właśnie? Macie jakieś przecieki czy e-styl powiększy swój asortyment?    Bardzo by mnie to ucieszyło (i na pewno nie tylko mnie  , gdyż sklep jest ciekawy, ceny umiarkowane i właśnie czekam na przypływ gotówki i najpóźniej pod koniec tygodnia zaszaleje bo już mam upatrzone serum krystaliczne  A czy w najbliższej przyszłośći pojawią się jakieś nowe firmy/produkty?  Pozdrawiam wszystkoch   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     |   | 
|  2005-06-19, 21:16 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Czy e-styl powiększy swoją ofertę? :)

up    
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     |   | 
|  2005-06-19, 21:22 | #3 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

ja nic nie wiem-ale byłoby super,gdyby oferta się powiększyła    | 
|     |   | 
|  2005-06-19, 21:28 | #4 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 No właśnie  Wtedy kupowałabym już tylko tam  Może jakaś petycja do Szefostwa?   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | |
|     |   | 
|  2005-06-19, 22:18 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Ja czekam na stosowną ankietę od Góry   Czy i o jakie firmy powinna zostać rozszerzona oferta  PZDR  Natalia 
				__________________ Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!  Legite aut Perite! | 
|     |   | 
|  2005-06-20, 10:35 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Zamawiam to serum bez czekania na powiększenie asortymentu, kusi mnie ono kusi i już chyba dłużej nie będę się opierać   A moje włosy krzyczą o pomoc   
|     |   | 
|  2005-06-20, 11:22 | #7 | 

mnie koleżanka zamówiła  jeszcze do pełnej regeneracji Rigenol    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-06-20, 11:35 | #8 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A co to za cudo? Bo moje włosięta są naprawdę ostatnio bardzo zniszczone, osłabione i takie bez życia   A serum już zamówiłam (nie mogłam siępowstrzymac  ) Pozdrawiam   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | |
|     |   | 
|  2005-06-20, 11:45 | #9 | 

madziarrko   wklejam linka do Rigenolu  to lipoproteinowy krem odżywczy do włosów(zastosowanie podobne do regenerującej maski)http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...=16629&cat=286 serum jest super,ale potrzebuję tez bardzo mocnej regeneracji włosów po farbowaniach,a podobno Rigenol jest w tym bardzo dobry | 
|     |   | 
|  2005-06-20, 11:55 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Przeczytałam opis...hmm brzmi bardzo ciekawie, koniecznie opisz efekty i jak się ten preparat sprawuje - czy faktycznie warto kupić.   
|     |   | 
|  2005-06-20, 12:01 | #11 | 

oczywiście ,że opiszę-na razie czekam na niego    co do asortymentu-jak miło by było  gdyby IB tam było   | 
|     |   | 
|  2005-06-20, 12:06 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

Ooo taaak! IB chętnie wypróbuję, chciałam iść na targi, ale niestety akurat wtedy wypadło mi coś ważnego    Może Szefowie zauważą ten wątek i zlitują się nad nami Biedaczyskami ?   
|     |   | 
|  2005-06-20, 12:16 | #13 | 

trzeba podciągać    | 
|     |   | 
|  2005-06-20, 12:58 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

|     |   | 
|  2005-06-20, 13:03 | #15 | 

moze coś do pielęgnacji ciała? Na razie jest skromny wybór

| 
|     |   | 
|  2005-06-20, 13:42 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

najlepiej uzupełnic kolekcję Pupy o nowy, miętowy zapach, bo jakoś te słodkie na lato mi nie podchodzą  I proponuję Aquolinę i Freemena  I loreala Profesionalnego do włosków   
|     |   | 
|  2005-06-20, 14:27 | #17 | 
| Przyjaciel Wizaz.pl Zarejestrowany: 2001-10 
				 | 

Witam To ja może uchylę nieco rąbka tajemnicy. Otóż wiem, że AgaZ prowadzi jakieś tam rozmowy w sprawie poszerzenia asortymentu, ogólnie chodzi o: - poszerzenie oferty produktów fryzjerskich o 1-2 firmy - 3-4 nowe firmy z kosmetykami kolorowymi, ale raczej wyższa jakość - kosmetyki pielęgnacyjne raczej nie wchodzą w grę - estyl zobowiązuje do stylizacji o wiele bardziej niż do pielęgnacji    | 
|     |   | 
|  2005-06-20, 14:32 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

Mam nadzieję, że rozmowy będą owocne (ja już zaczynam wielkiem oszczędzanie  )   
|     |   | 
|  2005-06-20, 14:39 | #19 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
         | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.