| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-08-05, 18:36 | #1 | 
| Zakorzenienie | Cienkie włosy a grzywka!

Witam was wszystkie   Mam pewien problem otóż mam dość cienkie włosy, szczególnie z przodu a chciałabym sobie zrobić grzywkę. Dokładniej to bardziej muszę niż chciałabym - od tego, że włosy wchodzą mi na prawe oko powiększyła mi się wada wzroku  Kiedyś miałam grzywkę ale szybko mi się przetłuszczała, bo było w niej mało włosów. A może zrobić sobie taką od połowy głowy, żeby wyglądała na gęściejszą? Dołączam fotkę, proszę doradźcie mi jaka mi pasuje. Aha i chciałabym taką grzyweczkę która nie odsłania za bardzo boków twarzy   | 
|     |   | 
|  2006-08-05, 19:09 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Dot.: Cienkie włosy a grzywka!

ladna z ciebie dziewczyna   mysle, ze gesta grzywka bedzie Ci pasowac, a jesli nie chcesz odslaniac bokow twarzy, to po prostu bo bokach musialaby byc troche dluzza  jak znajde zdjecia, to postaram sie wkleic. | 
|     |   | 
|  2006-08-06, 16:59 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

up

| 
|     |   | 
|  2011-09-08, 23:00 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Podłączam się do pytania, mam te same wątpliwości i podobne włosy. Jeszcze cholery się kręcą lekko i puszą.   nie wiem czy dobre do grzywki będą, a marzy mi się grzywkę strzelic i nie malowac sobie czoła....   | 
|     |   | 
|  2011-09-10, 23:27 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Ja bym zaryzykowała i zrobiła grzywkę na wprost! Jeśli Wam się kręcą to prostownica w rękę albo okrągła szczotka+ suszarka i będzie okeyy ;]

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.