|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Perfumy/kosmetyki dla córki
Sledzę te wasze posty i nie bardzo mam pojęcie o co chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy/kosmetyki dla córki
Ja dostałam paletkę cieni NYX "All I've ever wanted" ucieszyłam się jak dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja bym się ucieszyła z rzeczy, których nie ma w Polsce - najbardziej z kosmetyków Lusha (salonów Lush jest chyba sporo w Londynie] - żeli pod prysznic (np.Glogg), balsamów do ust, kostek do masażu (np. Wiccy Magic Muscles). Nie pogardziłabym kosmetykami Urban Decay zwłaszcza primer potion, palety cieni Naked [ do dostania w np.Selfridges, Debenhams ].
W jakim mieście mieszkacie w Polsce, bo może interesujące byłyby marki, które można dostać póki co tylko w Warszawie ( NYX, Bath and Body Works, Nib+Fab), a w Londynie jest ich pełno? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nib+Fab sa teraz w tesco na wyprzedazy. Lush nadal chyba ma te swoje prezentowe pudelka, dodatkowo sa juz na wyprzedach chyba, pieknie zapakowane pudeleczka. Ja uwielbiam kupowac tutaj perfumy i zawsze obdarowuje nimi cala rodzinke w Polsce, bo sa o wiele taniej, na boxing day byly spore wyprzedaze. Z Lusha sa swietne maselka do ust, bomby to cudo. MUA fajna firma i bardzo tania, collection 2000( juz chyba jako tylko collection ) swietne tanie produkty, ich korektor jest fenomenalny, bardzo duzo dziewczyn mowi o nim na youtube, z tego co pamietam kosztowal mnie 5f chyba. W Tkmaxie mozesz poszukac produktow macadamia w polsce sa dosc drogie a Tkmaxie mozna je dosc tanio wychaczyc. Dodatkowo tez mozesz popatrzec prodktow Soap & Glorysa w Bootsie, maja piekne zapachy, swietne retro opakowania. Tangle Teezer jesli nie ma tej szczotki, kosztuje w bootsie 16f, sa rozne wersje jej, szczotka ta podbila youtuberki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Cienie wydają się też fajną opcją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A może po prostu karta podarunkowa do Douglasa/Sephory? Z jednej strony "perfumy,które dostałam od taty" mają wydźwięk sentymentalny, ale z drugiej nie kupisz nietrafionej rzeczy.
Jeszcze pytanie dodatkowe - jaki budżet? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spod wody.....
|
Napisane przez Zanthia A może po prostu karta podarunkowa do Douglasa/Sephory? Z jednej strony "perfumy,które dostałam od taty" mają wydźwięk sentymentalny, ale z drugiej nie kupisz nietrafionej rzeczy.
Dobry pomysł z kartą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
też jestem za kartą podarunkową!
akurat mam 21 lat i jakby ojciec mi wybrał perfumy to jestem pewna, że bym się nimi ani razu nie psikła. (taki gust) jak już koniecznie ma być rzecz to ja i moje rówieśniczki ucieszyłybyśmy się na pewno z (jak największej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie chciała karty podarunkowej, jeśli to ma być prezent od serca to liczy się to, że ktoś się postarał. Raz, że to córce ma się podobać, ale Ty będziesz mieć swój wkład, chodziłeś - szukałeś.
Ja bym chciała perfumy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.