|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pominięta tabletka w 2. tygodniu
witajcie, mam ogromny problem, który przyprawia mnie o mdłości. Otóż-tabletki przyjmuję codziennie o godzinie 7.50, tak więc dzisiejszą tabletkę powinnam przyjąć też o tej porze, przyjęłam ją jednak równe 12 godzin później (19.55) od razu po stosunku z moim partnerem, który skończył we mnie. Była to 14 tabletka. Czy jestem zabezpieczona przed ciążą i kolejną tabletkę mam przyjąć o normalnej porze? Czy może powinnam połknąć drugą teraz? Mam mętlik w głowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
|
Dot.: pominięta tabletka w 2. tygodniu
powinnas przeczytac ulotke swojego leku -_-
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
myślę, że gdybym ją posiadała, to bym nie zadawała takich pytań na forum, jednak niestety jej nie mam, ale za to mam forum i problem, dlatego też pytam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
W kółko to samo. TAK, JESTEŚ ZAPEZPIECZONA.
Wyszukiwarko, dzień dobry.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tak, wiem-na forum i w ogóle w sieci jest mnóstwo takich tematów, przejrzałam chyba wszystkie, ale liczyłam na odpowiedź KONKRETNIE na ten przypadek. Jeszcze jedna wątpliwość-czy powinnam zabezpieczać się mechanicznie? Czy jest to zbędne? Tak czy owak-dziękuje za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
KONKRETNIE ten przypadek był poruszany tylko na tym forum conajmniej 300 razy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.