|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
w lipcu ! Pomóż ! do oddania same perełki.! <3Kochane pomóżcie znaleźć to,czego szukam!
Do oddania m.in.dżinsowa koszula h&m, kurteczka dżinsowa Ichi, bikini Cubus, karmelowa torba Atmo i wiele wiele innych ! Zapraszam również do zagłosowania na moją czuprynkę ! ![]() https://wizaz.pl/akcje/nivea/pokochaj-swoje-wlosy/galeria-view.php?zid=588&pid=8453 13 będę dozgonnie wdzięczna Szuuukam ! ♥ bandażowe spódniczki , spódniczki z guziczkami , spódniczkę z falbankami i zipem Top Shop ! (załącznik) ♥ szorty; białe , w kolorze jasnego dżinsu neonowo różowe z Tally Weijl (załącznik) ♥ bikini najchętniej z pushupem ♥ Minzesę Emili ♥ prze różne oleje do włosów Amla, Dabur, Kerastase maski , odżywki , L'biotica , Wax John Frieda ogólnie pielęgnacja włosów ♥ paski wybielające do zębów rzeczy w kolorach neonowych, fluo ,noszę rozmiar s/ xs
wymiana Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2012-07-04 o 19:54 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: w lipcu ! Pomóż ! do oddania same perełki.! <3
zerknij do mnie
może coś wyszperasz.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

rzeczy w kolorach neonowych, fluo ,
W wątku czerwcowym mam nowy strój kapielowy w kolorze neonowego różu w Twoim rozmiarze. Pozdrawiam