|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wrzesień. Naturalne kosmetyki: JMO, Pat&Rub, Madara, Phenome, minerały i inne...
Robię porządki w swoich zapasach i nazbierało mi się trochę kosmetyków, których nie używam.
Wszystkie rzeczy są świeże. Dla zainteresowanych konkretnymi produktami mogę podać datę ważności, kupna i ewentualnego otwarcia. Zapraszam ![]() Naturalna pielęgnacja: - Madara, szampon Blask&Sprężystość (została nieco ponad połowa z 250 ml) - Madara, odżywka Wzmocnienie&Naprawa (zostało 75% z 250 ml) - Pat&Rub, tonik do twarzy AOx (zostało 80% z 280 ml) - John Masters Organics, żel stylizujący słodka pomarańcza&proteiny jedwabiu (zużycie znikome, 236 ml) - John Masters Organics, serum z wit. C, 7 próbek po 2 ml - John Masters Organics, serum regulujący z mącznicą lekarską, 2 x 2ml - Aubrey Organics, tonik z zieloną herbatą i miłorzębem do cery normalnej (zostało ok. 80% z 237 ml) - Phenome, cukrowa maska i peeling 2 w 1 ( zostało jakieś 80% z 125 ml, ta maska straciła już swoją ważność po otwarciu, tj. 6 miesięcy od otwarcia, ale nie widzę i nie sądzę żeby straciła swoje właściwości, mogę ją oddać za drobiazg) - Phenome, krem nawilżająco-regulujący zapobiegający niedoskonałościom skóry, 3 próbki po 5 ml (krem tylko testowałam, zużycie minimalne) - Phenome, regenerujący balsam do rąk (50 ml, nieotwierany) - Phenome, rozgrzewający balsam do rąk (1/2 z 250 ml, niestety jest już około miesiąca po dacie od otwarcia - 6 miesięcy, dlatego mogę go oddać za nic. Nie sądzę, żeby stracił swoje właściwości) - Topfer, krem na odparzenia dla niemowląt (75 ml, tylko przetestowany) - Hesh, maseczka Neem Tone 50 g - Organique, maska do włosów Anti-Allergic (mogę się nią podzielić, ilość do ustalenia) - Logona, odżywka do włosów w sprayu z betainą (150 ml, ma datę ważności do 09.2012 dlatego mogę ją oddać chętnej osobie) - Mazidła, korund mikrodermabrazja (ubytek jakieś 10% z 200 g) Próbki: - Madara, fluid tonujący do twarzy Moon Flower, próbka 3 ml - Aubrey Organics, krem nawilżający do cery normalnej z SPF 15, próbka 5ml - Lavera, krem intensywnie pielęgnujący z liposomami, 1 ml - Lavera, podkład Ivory 02, 2 x 1ml - Lavera, krem pielęgnujący z aloesem, 1 ml - Lavera, krem do rąk z bio-migdałami i masłem shea, 1 ml - Lavera, matujący krem przywracający równowagę z bio-nagietkiem i bio-imbirem, 1 ml - Logona, fluid tonujący light beige 02, 1,5 ml - Logona, krem na dzień z bio oczarem wirginijskim 1,7 ml + krem na noc z bio oczarem wirginijskim 1,7 ml - Argile Provence, krem Bio Lift Anti-Age dla cery wrażliwej, 1 ml - Argile Provence, perfumy różane Rosalia, 1 ml - Bio2You, krem przeciwzmarszczkowy z rokitnikiem i kwasem hialuronowym od 35 r. ż., 5 ml - Bielenda Professional, złoty krem nawilżająco - ujędrniający SPF 10 dzień/noc, pojemności nie ma, ale na pewno ok. 5 ml - AnneMarie Borlind, żel oczyszczający dla cery tłustej 2ml (??) + krem do twarzy dla cery tłustej 2 ml (??) - Skin79, Super+ BB Cream (Vip Gold Collection) 2g - Skin79, Super+ BB Cream (Hot Pink Collection), 2g - Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 2g Minerały: - EDM, róż Like Lady Bird Lake, ok. 1/4 dużego opakowania 5,5 g - EDM, róż Email Me, ok. 1/4 dużego opakowania 5,5 g - EDM, róż Pink Ribbon, mały plastikowy sampel EDM - Lumiere, róż Poppy veena blush (sampel w strunie) - Lumiere, róż Ditto (malutka próbka w strunie) - Lumiere, podkład veena velvet, Medium Warm (sampel w strunie) - Lumiere, podkład flawless face, Light Medium Warm (sampel w strunie) - Lumiere, podkład flawless face, Medium Warm (sampel w strunie) - Lumiere, podkład flawless face, Light Medium Golden (sampel w strunie) - Lucy Minerals, podkład Golden Medium Original (sampel w strunie) - Lucy Minerals, podkład Creamy Bisque Original (sampel w strunie) - Lucy Minerals, roż Petal (samorobiony sampel w strunie) - Sweetscents, podkład 453 (duży sampel) - Sweetscents, podkład Pefectly Tan (duży sampel) - Sweetscents, podkład Glo Minerals Warm Olive (duży sampel) - Meow, podkład FF 3-Naughty Korat (sampel w strunie) - Meow, podkład FF 3-Naughty Abyssinian (sampel w strunie) - Lily Lolo, podkład Saffron (próbka w strunie) - Lily Lolo, róż Candy Girl (malutka próbka w strunie) - Lily Lolo, bronzer Bondi Bronze (próbka w strunie) - Lauress, podkład Pure Fawn Ethereal (próbka w słoiczku) - Lauress, podkład Pure Tan Ethereal (próbka w słoiczku) - Lauress, podkład Pure Bronze Ethereal (próbka w słoiczku) Pozostałe: - OPI lakier Mimosas for Mr. & Mrs. (użyty raz) Herbaty ekologiczne Clipper - herbata Rooibos (zostało 31 torebek z 40) - herbata z czarną porzeczką i owocami acai (zostało 19 torebek z 20) - herbata z dziką jagodą (zostało 19 torebek z 20) Czego szukam ? Nie mam w tym momencie żadnych potrzeb, więc można kusić naturalnymi produktami, półproduktami i ew. lakierami do paznokci. Jestem otwarta na propozycje ![]() Edytowane przez Klolcia Czas edycji: 2012-09-11 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień. Naturalne kosmetyki: JMO, Pat&Rub, Madara, Phenome, minerały i inne..
coś u mnie za:
- Phenome, cukrowa maska i peeling 2 w 1 ( zostało jakieś 80% z 125 ml, ta maska straciła już swoją ważność po otwarciu, tj. 6 miesięcy od otwarcia, ale nie widzę i nie sądzę żeby straciła swoje właściwości, mogę ją oddać za drobiazg) - Phenome, krem nawilżająco-regulujący zapobiegający niedoskonałościom skóry, 3 próbki po 5 ml (krem tylko testowałam, zużycie minimalne) i ewentualnie tonik pat &rub ?
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień. Naturalne kosmetyki: JMO, Pat&Rub, Madara, Phenome, minerały i inne..
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witaj, coś u mnie? interesuje mnie wiele rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Ale fajne rzeczy. Znajdziesz coś u mnie za któreś z poniższych?
- Madara, szampon Blask&Sprężystość (została nieco ponad połowa z 250 ml) - Madara, odżywka Wzmocnienie&Naprawa (zostało 75% z 250 ml) - Pat&Rub, tonik do twarzy AOx (zostało 80% z 280 ml) - Phenome, cukrowa maska i peeling 2 w 1 ( zostało jakieś 80% z 125 ml - Phenome, krem nawilżająco-regulujący zapobiegający niedoskonałościom skóry, 3 próbki po 5 ml - Phenome, regenerujący balsam do rąk (50 ml, nieotwierany) + wszystkie herbatki Poza wątkiem mam lakiery do paznokci Sally Hansen Complete Salon Manicure, Summer Plum i Eel skin (jedno malowanie), ewentualnie jeszcze jakieś ale musiałabym zrobić przegląd ![]()
![]() |
#6 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Znajdziesz cośu mnie za:
- Pat&Rub, tonik do twarzy AOx (zostało 80% z 280 ml) - John Masters Organics, żel stylizujący słodka pomarańcza&proteiny jedwabiu (zużycie znikome, 236 ml) - John Masters Organics, serum z wit. C, 7 próbek po 2 ml - Meow, podkład FF 3-Naughty Korat (sampel w strunie) - Meow, podkład FF 3-Naughty Abyssinian (sampel w strunie) - Lily Lolo, róż Candy Girl (malutka próbka w strunie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Coś u mnie za;
- Phenome, regenerujący balsam do rąk (50 ml, nieotwierany) - OPI lakier Mimosas for Mr. & Mrs. (użyty raz) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
John Masters Organics, serum z wit. C, 7 próbek po 2 m Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 2g - EDM, róż Like Lady Bird Lake, ok. 1/4 dużego opakowania 5,5 g - EDM, róż Email Me, ok. 1/4 dużego opakowania 5,5 g - EDM, róż Pink Ribbon, mały plastikowy sampel EDM - Lumiere, róż Poppy veena blush (sampel w strunie) - Lumiere, róż Ditto (malutka próbka w strunie) - Lucy Minerals, roż Petal (samorobiony sampel w strunie) - Lily Lolo, róż Candy Girl (malutka próbka w strunie) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
- John Masters Organics, serum z wit. C, 7 próbek po 2 ml
- Phenome, cukrowa maska i peeling 2 w 1 ( zostało jakieś 80% z 125 ml, ta maska straciła już swoją ważność po otwarciu, tj. 6 miesięcy od otwarcia, ale nie widzę i nie sądzę żeby straciła swoje właściwości, mogę ją oddać za drobiazg) - Phenome, rozgrzewający balsam do rąk (1/2 z 250 ml, niestety jest już około miesiąca po dacie od otwarcia - 6 miesięcy, dlatego mogę go oddać za nic. Nie sądzę, żeby stracił swoje właściwości) - Hesh, maseczka Neem Tone 50 g - Organique, maska do włosów Anti-Allergic (mogę się nią podzielić, ilość do ustalenia) znajdziesz coś za to?
![]() |
#12 |
BAN stały
|
- Phenome, regenerujący balsam do rąk (50 ml, nieotwierany)
- John Masters Organics, żel stylizujący słodka pomarańcza&proteiny jedwabiu (zużycie znikome, 236 ml) - John Masters Organics, serum z wit. C, 7 próbek po 2 ml cos u mnie? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
- Lumiere, róż Poppy veena blush (sampel w strunie)
- Lumiere, róż Ditto (malutka próbka w strunie) - Lumiere, podkład veena velvet, Medium Warm (sampel w strunie) - Lumiere, podkład flawless face, Light Medium Warm (sampel w strunie) - Lumiere, podkład flawless face, Medium Warm (sampel w strunie) - Lumiere, podkład flawless face, Light Medium Golden (sampel w strunie) - Lucy Minerals, podkład Golden Medium Original (sampel w strunie) - Lucy Minerals, podkład Creamy Bisque Original (sampel w strunie) - Lucy Minerals, roż Petal (samorobiony sampel w strunie) coś u mnie? najbardziej interesują mnie pogrubione ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj kochana
![]() - Phenome, cukrowa maska i peeling 2 w 1 - Phenome, rozgrzewający balsam do rąk (1/2 z 250 ml, niestety jest już około miesiąca po dacie od otwarcia - 6 miesięcy, dlatego mogę go oddać za nic. Nie sądzę, żeby stracił swoje właściwości) - Meow, podkład FF 3-Naughty Korat (sampel w strunie) - Meow, podkład FF 3-Naughty Abyssinian (sampel w strunie) ? Zapraszam do mojego wątku - link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie chociaż za odżywkę? Ale poszukaj więcej
![]() - Madara, szampon Blask&Sprężystość (została nieco ponad połowa z 250 ml) - Madara, odżywka Wzmocnienie&Naprawa (zostało 75% z 250 ml) -lakier OPI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hejka
![]() znajdziesz cos u mnei za: OPI lakier Mimosas for Mr. & Mrs. i Aubrey Organics, tonik z zieloną herbatą i miłorzębem do cery normalnej (zostało ok. 80% z 237 ml)
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Phenome, cukrowa maska i peeling 2 w 1 ( zostało jakieś 80% z 125 ml, ta maska straciła już swoją ważność po otwarciu, tj. 6 miesięcy od otwarcia, ale nie widzę i nie sądzę żeby straciła swoje właściwości, mogę ją oddać za drobiazg)
Hesh, maseczka Neem Tone 50 g - herbata z czarną porzeczką i owocami acai (zostało 19 torebek z 20) - herbata z dziką jagodą (zostało 19 torebek z 20) cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nie kalkuluje mi się taka wymiana, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
EDM, róż Like Lady Bird Lake OPI lakier Mimosas for Mr. & Mrs. (użyty raz) Herbaty ekologiczne Clipper - herbata Rooibos (zostało 31 torebek z 40) - herbata z czarną porzeczką i owocami acai (zostało 19 torebek z 20) - herbata z dziką jagodą (zostało 19 torebek z 20) odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
*Aubrey Organics, tonik z zieloną herbatą i miłorzębem do cery normalnej (zostało ok. 80% z 237 ml)
*John Masters Organics, serum z wit. C, 7 próbek po 2 ml *Phenome, cukrowa maska i peeling 2 w 1 ( zostało jakieś 80% z 125 ml, ta maska straciła już swoją ważność po otwarciu, tj. 6 miesięcy od otwarcia, ale nie widzę i nie sądzę żeby straciła swoje właściwości, mogę ją oddać za drobiazg) *Phenome, krem nawilżająco-regulujący zapobiegający niedoskonałościom skóry, 3 próbki po 5 ml *Skin79, Super+ BB Cream (Hot Pink Collection), 2g *Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 2g coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
coś za
- Skin79, Super+ BB Cream (Vip Gold Collection) 2g - Skin79, Super+ BB Cream (Hot Pink Collection), 2g - Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 2g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
witaj,
Interesowałaby mnie próbka jakiegoś podkładu, ale jasnego, niemalże porcelanowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Szkoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za produkty Madara?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za Herbaty ekologiczne Clipper
- herbata Rooibos (zostało 31 torebek z 40) - herbata z czarną porzeczką i owocami acai (zostało 19 torebek z 20) - herbata z dziką jagodą (zostało 19 torebek z 20) ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.