|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przespałam się z dziewczyną!!!
le,a z drugie
Edytowane przez dinn22 Czas edycji: 2011-10-26 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
jestę wieszczę
|
Dot.: Przespałam się z dziewczyną!!!
Cytat:
Skoro na trzeźwo byś tego nie zrobiła i widzisz, jakie zachowania masz po alkoholu i narkotykach, to nie pij i nie bierz nic więcej. Po alkoholu też trzeba się umieć zachować, bo to żadne usprawiedliwienie. Ogranicz używki - nie będzie takich sytuacji i później rozkmin. Jak nie chcesz do tego wracać, to się z nią nie spotykaj, ale napisz jej dlaczego. Wyjaśnij.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie Ty jedna mam w towarzystiwe kolezanki które sypiają między soba mając facetów z tą tylko różnicą, że robią to świadomie bez jakichkolwiek używek..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Do autorki - nie pij, tym bardziej nie bierz narkotyków bo potem widzisz co się dzieje. A co by było gdyby jakiś obleśny facet Cię zapłodnił? W ogóle dziewczyna też może Cię zarazić różnymi chorobami, to już nie chodzi z kim poszłaś do łóżka, ale w jaki niebezpieczny sposób to zrobiłaś. Wydaje się że w każdym z nas jest "coś" homoseksualnego, szczególnie że dziewczyny są bliżej między sobą niż faceci (którzy kumple całują się na przywitanie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ktoś kiedyś powiedział, że podobno każda kobieta jest biseksualna. Potrafimy ocenić, która kobieta jest ładna
![]() A Ty jeśli chcesz o tym zapomnieć to wyjaśnij wszystko dziewczynie i się z nią nie spotykaj, a na przyszłość ogranicz używki, bo niebezpieczne jest sypanie z "byle kim".
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko, pogadaj z tą dziewczyną i wyjaśnij jej sytuację. I więcej nie pij. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
odstaw to, błagam...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem 100%heterykiem i nigdy nie podobały mi się kobiety,jako obiekt sexualny. do autorki-spotkaj się z nią ,pogadaj i zobacz co z tego wyniknie.dziś masz kaca moralnego,ale kto wie co siedzi głęboko w twojej podswiadomości. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-09-28 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci przecież też pewnie mogą obiektywnie ocenić który facet dobrze wygląda, co nie zmienia faktu, że jeśli są heteroseksualni to z żadnym by się za Chiny Ludowe nie przespali i nie mają z nimi żadnych fantazji seksualnych. Ja też m0gę ocenić dziewczynę jako ładną, ale nie mam żadnych fantazji nawet z kobietami i nie przespałabym się z żadną, bo dla mnie seks=miłość, więc u mnie nie ma takiej opcji. Zgadzam się. Wyjaśnij sytuację i nie pij . Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-09-28 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Może rozmowa uspokoi Twoje sumienie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Faktycznie moze porozmawiaj??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może ona tez ma doła i chciała to odkręcić,dlatego chce porozmawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Spotkałam się dziś z nią,chciałam wyjaśnić sytuacje i co się okazało,że to ja zaczęłam z nią flirtować i byłam bardzo chętna na sex,ona myślała że jestem biseksualna.Dobrze,że wyjaśniłam z nią wszystko,teraz jestem spokojniejsza.Nie wyobrażam sobie jak mogłam to zrobić,przez najbliższy czas nie mam zamiaru pić,a tym bardziej brać narkotyków. Dziękuję wam za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek pamietaj,ze spotkanie to nie bedzie przy kawce z opowieściami tylko moze byc rozczarowaniem z jej strony.. nie wiadomo jak to moze się potoczyć.. w końcu jej nie znasz.. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.