Przespałam się z dziewczyną!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 12:53   #1
dinn22
Przyczajenie

Przespałam się z dziewczyną!!!

le,a z drugie

Edytowane przez dinn22
Czas edycji: 2011-10-26 o 19:40
dinn22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 12:56   #2
Bananalama
jestę wieszczę

Dot.: Przespałam się z dziewczyną!!!

Cytat:
Napisane przez dinn22 Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam w jakim dziale umieścić ten temat,ale wybrałam ten. Ostatnio byłam na imprezie,trochę wypiłam nie powiem,ale później wzięłam tabletkę ekstazy no i przespałam się z nowo poznaną dziewczyną. Jestem płci żeńskiej,w rzeczywistości na trzeźwo nigdy w życiu tego bym nie zrobiła. Ta dziewczyna napisała dzisiaj do mnie i zapytała się czy się spotkamy,z jednej strony chciałabym się z nią spotkać zapytać w realu jak to się stało i w ogóle,a z drugiej nie chce do tego wracać. Co wy o tym sądzicie,spotkać się z nią czy nie,jak mam z nią rozmawiać,co powiedzieć? Podawajcie swoje propozycje.
Z góry dziękuję

Skoro na trzeźwo byś tego nie zrobiła i widzisz, jakie zachowania masz po alkoholu i narkotykach, to nie pij i nie bierz nic więcej. Po alkoholu też trzeba się umieć zachować, bo to żadne usprawiedliwienie. Ogranicz używki - nie będzie takich sytuacji i później rozkmin.

Jak nie chcesz do tego wracać, to się z nią nie spotykaj, ale napisz jej dlaczego. Wyjaśnij.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 13:52   #3
manio
Zakorzenienie

nie Ty jedna mam w towarzystiwe kolezanki które sypiają między soba mając facetów z tą tylko różnicą, że robią to świadomie bez jakichkolwiek używek..
manio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 14:42   #4
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Napisane przez manio Pokaż wiadomość
nie Ty jedna mam w towarzystiwe kolezanki które sypiają między soba mając facetów z tą tylko różnicą, że robią to świadomie bez jakichkolwiek używek..
Hah, ja też znam takie osoby,, nawet się tłumaczą że z dziewczyną to nie zdrada (bo są w związkach z facetami)...

Do autorki - nie pij, tym bardziej nie bierz narkotyków bo potem widzisz co się dzieje.

A co by było gdyby jakiś obleśny facet Cię zapłodnił? W ogóle dziewczyna też może Cię zarazić różnymi chorobami, to już nie chodzi z kim poszłaś do łóżka, ale w jaki niebezpieczny sposób to zrobiłaś.

Wydaje się że w każdym z nas jest "coś" homoseksualnego, szczególnie że dziewczyny są bliżej między sobą niż faceci (którzy kumple całują się na przywitanie? )
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 15:23   #5
Alexandra92x
Rozeznanie

Ktoś kiedyś powiedział, że podobno każda kobieta jest biseksualna. Potrafimy ocenić, która kobieta jest ładna.

A Ty jeśli chcesz o tym zapomnieć to wyjaśnij wszystko dziewczynie i się z nią nie spotykaj, a na przyszłość ogranicz używki, bo niebezpieczne jest sypanie z "byle kim".

luty 2014 - początkująca włosomaniaczka
Alexandra92x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 16:11   #6
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexandra92x Pokaż wiadomość
Ktoś kiedyś powiedział, że podobno każda kobieta jest biseksualna. Potrafimy ocenić, która kobieta jest ładna.
A co ma stwierdzenie, że ta czy tamta jest ładna do bycia biseksualnym?

Autorko,
pogadaj z tą dziewczyną i wyjaśnij jej sytuację.
I więcej nie pij.
Stary 2011-09-28, 16:14   #7
boangelina
Rozeznanie

odstaw to, błagam... pogadaj.

moje recenzje -> https://wizaz.pl/kosmetyki/recenzent...ent=boangelina
boangelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 19:45   #8
ElRita
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiedziałam w jakim dziale umieścić ten temat,ale wybrałam ten. Ostatnio byłam na imprezie,trochę wypiłam nie powiem,ale później wzięłam tabletkę ekstazy no i przespałam się z nowo poznaną dziewczyną. Jestem płci żeńskiej,w rzeczywistości na trzeźwo nigdy w życiu tego bym nie zrobiła. Ta dziewczyna napisała dzisiaj do mnie i zapytała się czy się spotkamy,z jednej strony chciałabym się z nią spotkać zapytać w realu jak to się stało i w ogóle,a z drugiej nie chce do tego wracać. Co wy o tym sądzicie,spotkać się z nią czy nie,jak mam z nią rozmawiać,co powiedzieć? Podawajcie swoje propozycje.
Z góry dziękuję
A co mają propozycje innych do tego LOL? Tylko Ty ją widziałaś i z nią spałaś, więc Ty jedna wiesz czy chesz to powtórzyć. Chyba ciągle masz kaca
Stary 2011-09-28, 19:57   #9
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexandra92x Pokaż wiadomość

A Ty jeśli chcesz o tym zapomnieć to wyjaśnij wszystko dziewczynie i się z nią nie spotykaj, a na przyszłość ogranicz używki, bo niebezpieczne jest sypanie z "byle kim".
ocena urody nie jest oznaką bisekualności i nie kazda kobieta nią jest.
ja jestem 100%heterykiem i nigdy nie podobały mi się kobiety,jako obiekt sexualny.
do autorki-spotkaj się z nią ,pogadaj i zobacz co z tego wyniknie.dziś masz kaca moralnego,ale kto wie co siedzi głęboko w twojej podswiadomości.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-09-28 o 19:58
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 20:58   #10
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
A co ma stwierdzenie, że ta czy tamta jest ładna do bycia biseksualnym?

Autorko,
pogadaj z tą dziewczyną i wyjaśnij jej sytuację.
I więcej nie pij.
A no właśnie.
Faceci przecież też pewnie mogą obiektywnie ocenić który facet dobrze wygląda, co nie zmienia faktu, że jeśli są heteroseksualni to z żadnym by się za Chiny Ludowe nie przespali i nie mają z nimi żadnych fantazji seksualnych.
Ja też m0gę ocenić dziewczynę jako ładną, ale nie mam żadnych fantazji nawet z kobietami i nie przespałabym się z żadną, bo dla mnie seks=miłość, więc u mnie nie ma takiej opcji.

Zgadzam się.
Wyjaśnij sytuację i nie pij .

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-09-28 o 20:59
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 21:18   #11
Stokrotek90
Wtajemniczenie

Może rozmowa uspokoi Twoje sumienie
Stary 2011-09-28, 21:34   #12
verissa
Raczkowanie

Faktycznie moze porozmawiaj??
verissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 21:40   #13
TmargoT
Zakorzenienie

może ona tez ma doła i chciała to odkręcić,dlatego chce porozmawiać
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 22:28   #14
dinn22
Przyczajenie

Spotkałam się dziś z nią,chciałam wyjaśnić sytuacje i co się okazało,że to ja zaczęłam z nią flirtować i byłam bardzo chętna na sex,ona myślała że jestem biseksualna.Dobrze,że wyjaśniłam z nią wszystko,teraz jestem spokojniejsza.Nie wyobrażam sobie jak mogłam to zrobić,przez najbliższy czas nie mam zamiaru pić,a tym bardziej brać narkotyków. Dziękuję wam za pomoc
dinn22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 22:55   #15
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Skoro na trzeźwo byś tego nie zrobiła i widzisz, jakie zachowania masz po alkoholu i narkotykach, to nie pij i nie bierz nic więcej. Po alkoholu też trzeba się umieć zachować, bo to żadne usprawiedliwienie. Ogranicz używki - nie będzie takich sytuacji i później rozkmin.

Jak nie chcesz do tego wracać, to się z nią nie spotykaj, ale napisz jej dlaczego. Wyjaśnij.
Dokladnie.
Aczkolwiek pamietaj,ze spotkanie to nie bedzie przy kawce z opowieściami tylko moze byc rozczarowaniem z jej strony.. nie wiadomo jak to moze się potoczyć..
w końcu jej nie znasz..

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Spotkałam się dziś z nią,chciałam wyjaśnić sytuacje i co się okazało,że to ja zaczęłam z nią flirtować i byłam bardzo chętna na sex,ona myślała że jestem biseksualna.Dobrze,że wyjaśniłam z nią wszystko,teraz jestem spokojniejsza.Nie wyobrażam sobie jak mogłam to zrobić,przez najbliższy czas nie mam zamiaru pić,a tym bardziej brać narkotyków. Dziękuję wam za pomoc
to szczęście :P

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 08:28   #16
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Hah, ja też znam takie osoby,, nawet się tłumaczą że z dziewczyną to nie zdrada (bo są w związkach z facetami)...

Do autorki - nie pij, tym bardziej nie bierz narkotyków bo potem widzisz co się dzieje.

A co by było gdyby jakiś obleśny facet Cię zapłodnił? W ogóle dziewczyna też może Cię zarazić różnymi chorobami, to już nie chodzi z kim poszłaś do łóżka, ale w jaki niebezpieczny sposób to zrobiłaś.

Wydaje się że w każdym z nas jest "coś" homoseksualnego, szczególnie że dziewczyny są bliżej między sobą niż faceci (którzy kumple całują się na przywitanie? )
Rosyjscy politycy?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 09:39   #17
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
To chyba akurat uwarunkowane jest kultura w jakiej się żyje, Turcy się całują na powitanie

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości