|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() ROCKowo i casualowo, rozmiary od 36 do 42!Witajcie ![]() Dawno nie było mnie na Wizażu, a w szafie nazbierało się mnóstwo zbędnych ciuchów. Sporo z nich to nieudane prezenty, nigdy nie noszone. Staram się dokładnie opisywać stan, w razie czego szukajcie. Większość z tych rzeczy mogę oddać nawet za coś małego, ale coś czego potrzebuję. Założyłam nowe konto, ponieważ starego nie pamiętam - w związku z tym nie mam żadnych komentarzy wymiankowych, dlatego mogę wysłać paczkę pierwsza. Przepraszam za jakość zdjęć - robione komórką niestety i trochę przekłamują kolory, postaram się za to wszystko dokładnie opisać. Czego szukam w zamian i co mnie interesuje? z odzieży: - biżuteria męska i unisex - t-shirty w klimacie rock-gothic lub ze śmiesznymi nadrukami, damskie L, męskie S - buty rozm. 40 - najlepiej trampki, ale mogą być adidasy lub inne sportowe - coś tęczowego lub z tęczowym elementem z kosmetyków: - wszelakie płyny pod prysznic - szampony - mydła w płynie - męskie kosmetyki - męskie perfumy - damskie perfumy Adidas lub Nike - czarne cienie do oczu (dobrych firm, nie bazarowe) - puder transparentny (nie błyszczący, tylko matowy) - apteczne kosmetyki do demakijażu z innych: - torby na ramię - męskie, ewentualnie unisex - książki z wydawnictwa Fabryka Słów - archiwalne numery magazynu Science Fiction Fantasy i Horror - książki - fantastyka, horror, fantasy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.