| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-11-18, 22:13 | #1 | 
| Zakorzenienie | tego i tamtego... :) ListopadWitajcie  Na wstępie proszę, aby nie sugerować się moim wątkiem z podpisu - jest nieaktualny, zdjęcia aktualnych ciuszków trzymam gdzie indziej, więc na te sygnaturkowe nie ma co patrzeć  Jeżeli coś mi się spodoba, przejrzę Wasze wishlisty lub zapytam, czego potrzebujecie, i udostępnię zdjęcia ( a mam sporo marynarek boyfriend czy tregginsów ) Od razu jednak zaznaczam, że wymieniam się jedynie za to, czego szukam. Nic spoza wishlisty mnie nie zauroczy  Oto moja lista  noszę rozmiary S/M 1. jasna jeansowa koszula - za model "Sochy" z bufkami z h&m jestem w stanie oddać naprawdę wiele  2. koronkowa biała lub czarna sukienka - sukienka, nie tunika  z ładnym dekoltem, długość rękawów obojętna. Asos ma idealne. 3. szalik-komin - chyba nie tylko ja na niego poluję  chętnie w zestawie z czapką czy rękawiczkami. Pożądane kolory - pastele, szarości, beże, ew. biały  4. Escada Magnetism w każdej ilości. Sporo oddam. 5. torebka - ogromna koperta. bodajże Asos ma takie w ofercie, ale oczywiście nie oczekuję Asos-owych  6. złoty (pozłacany) zegarek na bransolecie. ogólnie zegarki na pasku czy bransolecie, stylowe  nie jelly! 7. torba w "stylu" House/Cropp/Diverse/Puma/Adidas/Nike. ma być na uczelnię i ma być czarna z białymi akcentami, amen!  Dziewczyny, do dzieła! Przekopcie szafy i dajcie znak, jak coś znajdziecie  
				__________________ Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-11-19 o 18:03 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.