|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Elwirka-Elmirka :D
|
![]() Szorstkie spodnie
Mam problem ze spodniami. Mam ich dużo, są fajne, ale nie mogę w nich chodzić, bo mnie drapią od spodu
![]() Prasowanie ich nie pomaga. Znacie jakieś dobre zmiękczacze czy coś? Poradźcie ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szorstkie spodnie
Witam
Nie wiem czy akurat to pomoze ale ja czasem jak cos mnie gryzie (swetr np.) Namaczam go w wodzie z szamponem tak ok 30min i płucze . Na ogół mi to pomaga. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja mam podobny być może problem, ale tylko jeśli chodzi o dżinsowe spodnie - a dokładniej, mogę je nosić tylko, jeśli nogi mam ogolone do max. dwóch dni. Potem nie ma szans, żebym wytrzymała w dżisnach dłużej niż 5 minut, a zaznaczę, że mam tak dopiero od jakichś dwóch lat, kiedyś tak nie miałam ![]() Po prostu drapią mnie, drażnią i jest to tak paskudne uczucie, że aż teraz się zdenerwowałam ![]() Może zmień balsam? Proszek do prania lub płyn do płukania może Ci nie odpowiada? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
Cytat:
![]() Hmm... Teraz przez jakiś czas nóg nie goliłam i dalej nie mogę nosić dżinsu ![]() Balsam... No nie wiem, myślę, że moja skóra jest za delikatna i dlatego tak silnie reaguje. Podobny problem mam ze swetrami , ale to już od kilkulatki tak mam. Z proszkiem... No nie wiem, może zmienię i balsam i proszek, może coś pomoże. I zauważyłam taką rzecz, może nie ma nic wspólnego z tym, ale jak kupiłam super spodnie za 60 zł, to nie mogę ich nosić, a jak kupiłam takie 'podwórkowe' za 15 zł to tak ![]() Może to zależy od materiału? Chociaż nie, bo kiedyś normalnie je nosiłam ![]() W efekcie na ok. 15 par spodni noszę 3 ( jedne nie nadają się już do użytku, plamy po mleczu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Tez taki problem miałam okazało się ze, przy prasowaniu spodni nitki się trochę po przypalały i zrobiły się szorstkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Prasowałam kiedyś jedne spodnie i była chyba za wysoka temperatura. Założyłam je i wrzeszczałam skacząc jak wariatka ![]() Też mi się przypaliły , a były szorstkie jak tarka ![]() I spodnie nie nadają się do użytku... Chyba je już oddałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Strasznie okropne ! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.